20 / 04 / 2024

Axis İstanbul fiyatları ne kadar

Axis İstanbul fiyatları ne kadar

Axis İstanbul ile değişime ofisinizden başlayın. fiyatların 327 bin dolardan başladığı projede 60 aya kadar vade farksız taksit yapılıyor. Projede 170 mağaza bulunuyor.

Axis İstanbul fiyatları ne kadar?

İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa'da hayata geçirilen Axis İstanbul projesi Sur Yapı imzası ile yükseliyor. Projede teslimlerin Aralık 2016'da yapılması planlanıyor. Peki Axis İstanbul fiyatları ne kadar?

Axis İstanbul ofis fiyatları ne kadar?

Axis İstanbul projesinde teslimler 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. Projedeki ofislerin alanları 74 - 210 metrekare arasında değişiyor. Peki Axis İstanbul ofis fiyatları ne kadar?

Axis İstanbul ödeme koşulları!

Axis İstanbul ödeme koşulları kapsamında peşinatsız ve faizsiz ödeme fırsatı sunuluyor. Axis İstanbul'da ofis fiyatları 1 milyon 280 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Axis İstanbul Demirkapı fiyatları!

Toplam 195 ofis ve AVM alanından meydana gelen Axis İstanbul projesinde anahtar teslimleri hemen yapılıyor. İşte Axis İstanbul Demirkapı fiyatları...

Axis İstanbul ofis fiyatı 2017!

Axis İstanbul ofis fiyatları 1 milyon 280 bin TL'den başlayarak değişiyor. Axis İstanbul'da peşinatsız, faizsiz ödeme avantajı sunuluyor...

Axis İstanbul Demirkapı satış fiyatları 2017!

Sur Yapı imzasıyla hayata geçirilen Axis İstanbul projesi 195 ofis ve AVM alanından meydana geliyor. İşte Axis İstanbul Demirkapı satış fiyatları 2017!

Axis İstanbul ofis fiyatları 2017!

Toplamda 195 adet ofisten ve alışveriş merkezinden meydana gelen Axis İstanbul projesi İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa'da hayata geçirildi...

Axis İstanbul Topçular fiyatları!

Axis İstanbul Topçular fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. Projedeki 198 ofis Eylül'de teslim edilecek.

Bayrampaşa Axis İstanbul Ofis satış fiyatları!

Bayrampaşa Axis İstanbul Ofis satış fiyatları 344 bin dolardan başlıyor. Axis İstanbul projesinde ofisler bu yıl Ağustos'ta teslim ediliyor...

Kağıthane Axis İstanbul ödeme şartları!

Kağıthane Axis İstanbul'da ofislerin teslimleri bu yıl Ağustos ayında yapılacak. Sur Yapı'nın projesi Axis İstanbul'da fiyatlar 887 bin TL + KDV'den başlayarak değişiyor...

Axis İstanbul'da yüzde 10 peşinat veya 48 ay 0 faiz!

Axis İstanbul projesinde yüzde 10 peşinatla ya da 48 ay 0 faizle taksitli ödeme seçenekleri sunuluyor. Axis İstanbul'da ofislerin fiyatları 861 bin 964 TL'den başlıyor...

Sur Yapı Axis İstanbul fiyatlar!

Konum bilgisine göre Adalet Sarayı'na 6 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje 120 aya kadar taksit sağlanıyor. Sur Yapı Axis İstanbul fiyatlar 948 bin 300 TL'den başlıyor.

Bayrampaşa Axis İstanbul fiyatlar!

Metrobüse 600 metre mesafede hayata geçirilen projede ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Projede taksitler 4 bin 705 TL'den başlıyor. Bayrampaşa Axis İstanbul fiyatlar 948 bin 300 TL'den başlangıç gösteriyor.

Sur Yapı Axis İstanbul Bayrampaşa iletişim!

Sur Yapı Axis İstanbul Bayrampaşa iletişim için 444 5 787 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ofis fiyatları 948 bin 300 TL'den başlangıç gösteren projede 120 ay vadeli banka kredisi kullanılabiliyor.

Axis İstanbul Bayrampaşa ödeme planı!

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen projede ofis alanları 74 metrekareden başlangıç gösteriyor. Projede fiyatlar 948 bin 300 TL'den başlıyor. Axis İstanbul Bayrampaşa ödeme planı kapsamında yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Axis İstanbul fiyatları ne kadar Haberi

Axis İstanbul fiyatları ne kadar

Bayrampaşa'da hayata geçirilen Axis İstanbul projesinde satışlar "Değişime ofisinizden başlayın" sloganıyla devam ediyor. Proje Sur Yapı imzası ile yükseliyor. 


2016 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan Axis İstanbul projesindeki ofislerin alanları 90 metrekare ile 120 metrekare arasında değişiyor ve 7.500 metrekareye kadar birleştirilebiliyor. 


Yüzde 10 indirim ve  60 ay vade farksız taksitle ödemelerin yapılabildiği Axis İstanbul Bayrampaşa'da fiyatlar 327 bin dolardan başlangıç gösteriyor. 


Axis İstanbul projesi içerisinde  kat bahçeleri, kafeler, hobi ve oyun odası, restoranlar, fitness center, AVM, spor salonu, arşiv odası, print center, sinema salonları, toplantı salonları, oturma terasları ve geniş lobi alanları mevcut. 


Ön girişinde Bayrampaşa metro istasyonu, arka girişinde ise Demirkapı metro istasyonunun yer aldığı Axis İstanbul Bayrampaşa, metrobüse 600 metre mesafede inşa ediliyor.


Axis İstanbul iletişim 

Telefon: 444 5 787- (0212)...