25 / 04 / 2024

Axis İstanbul ödemeleri

Axis İstanbul ödemeleri

Sur Yapı ve Hayat Holding imzasıyla, İstanbul’un önemli ticaret bölgesinin kalbi Edirnekapı’da hayata geçecek olan Axis İstanbul Ofis ve Alışveriş Merkezi’nde satışa sunulan A plus lüks ofisler, Haliç ve şehir manzarası ile dikkat çekiyor.

Axis İstanbul'da 48 ay vade farksız ödeme fırsatı!

Sur Yapı ve Holdig tarafından hayata geçirilen Axis İstanbul projesi İstanbul Edirnekapı'da inşa ediliyor. Projede ofis ve alışveriş merkezleri satışa sunuluyor.

Axis İstanbul A plus ofislerde 48 ay vade farksız ödemelerle!

Sur Yapı ve Hayat Holding imzasıyla, İstanbul’un önemli ticaret bölgesinin kalbi Edirnekapı’da hayata geçecek olan Axis İstanbul Ofis ve Alışveriş Merkezi’nde satışa sunulan A plus lüks ofisler, Haliç ve şehir manzarası ile dikkat çekiyor.

Sur Yapı Axis İstanbul fiyatlar!

Konum bilgisine göre Adalet Sarayı'na 6 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje 120 aya kadar taksit sağlanıyor. Sur Yapı Axis İstanbul fiyatlar 948 bin 300 TL'den başlıyor.

Axis İstanbul satış ofisi!

Çağlayan Adalet Sarayı'nda 8 dakikalık mesafede bulunan projede ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Axis İstanbul satış ofisi telefon numarası 444 5 787 olarak belirlendi.

Axis İstanbul A plus kampanya!

Axis İstanbul A plus kampanya detayları haberimizde yer alıyor. Ofislerin 738 bin 302 TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede yer alan ofislerin teslimleri 2016 yılını Aralık ayında yapılacak.

Axis İstanbul ödeme!

Axis İstanbul ödeme planı kapsamında 72 aya kadar vadelendirme yapılırken, sabit kur avantajı da sunuluyor. Projede yüzde 25 peşinatla 36 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapıldığında ödemelerde yüzde 5 indirim uygulanıyor..

Axis İstanbul'da 72 aya kadar vade! Yüzde 10 indirim!

İstanbul Avrupa Yakası Edirnekapı'da hayata geçirilen Axis İstanbul projesinde, lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanıyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler için 72 aya kadar vadelendirme yapılabiliyor.

Axis İstanbul'da ofis alırken işiniz çok kolay!

Axis İstanbul'da aylık taksit ödemeleri 4 bin 706 liradan başlıyor. Yüzde 10 + yüzde 10 indirimin yapıldığı Kağıthane Axis İstanbul projesinde 120 aya varan vade yapılıyor.

Axis İstanbul Ofisleri lokasyon!

Ofis alanlarının 74 metrekareden başladığı projede teslimler 2016 yılı Ağustos ayında yapılması planlanıyor. Axis İstanbul Ofisleri lokasyon bilgisi kapsamında Vatan Caddesi-Aksaray'a 2 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Sur Yapı Axis İstanbul Bayrampaşa iletişim!

Sur Yapı Axis İstanbul Bayrampaşa iletişim için 444 5 787 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ofis fiyatları 948 bin 300 TL'den başlangıç gösteren projede 120 ay vadeli banka kredisi kullanılabiliyor.

Axis İstanbul'da 4 bin 705 TL taksitle!

Axis İstanbul'da 4 bin 705 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Atatürk Havalimanı'na 8 dakika uzaklıkta yer alan projede teslimlerin 2016 yılı Ağustos ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Axis İstanbul Sur Yapı iletişim!

Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede daireler 74 metrekareden başlıyor. Axis İstanbul Sur Yapı iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 5 787 olarak belirlendi.

Axis İstanbul Bayrampaşa teslimleri!

Ofis büyüklüklerinin 74 metrekareden başladığı proje Vatan Caddesi-Aksaray 'a 2 dakika uzaklıkta yer alıyor. Axis İstanbul Bayrampaşa teslimleri 2016 yılı Ağustos ayında yapılması planlanıyor.

Axis İstanbul lokasyon bilgileri!

Teslimlerin 2016 yılı Ağustos ayında yapılması planlanan proje ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Axis İstanbul lokasyon bilgileri kapsamında Çağlayan Adalet Sarayı'nda 8 dakikalık uzaklıkta bulunuyor.

Axis İstanbul satış ofisi!

Çağlayan Adalet Sarayı'nda 8 dakikalık mesafede bulunan projede ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Axis İstanbul satış ofisi telefon numarası 444 5 787 olarak belirlendi.

Axis İstanbul Bayrampaşa ödeme planı!

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen projede ofis alanları 74 metrekareden başlangıç gösteriyor. Projede fiyatlar 948 bin 300 TL'den başlıyor. Axis İstanbul Bayrampaşa ödeme planı kapsamında yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Axis İstanbul Bayrampaşa!

Konum bilgisine göre Atatürk Havalimanı'na 8 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Axis İstanbul Bayrampaşa ofis fiyatları 948 bin 300 TL'den başlıyor.

Axis İstanbul'dan ofis alırken kazanmak elinizde!

Konum bilgisine göre Adalet Sarayı'na 6 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. 'Axis İstanbul'dan ofis alırken kazanmak elinizde' kampanyasıyla satışları devam ediyor.

Axis İstanbul: Bu kampanya işinize gelecek!

"Axis İstanbul: Bu kampanya işinize gelecek" sloganıyla tanıtılan Bayrampaşa Axis İstanbul'da teslimlerin 2016 yılında yapılması planlanıyor. Proje Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakikalık mesafede bulunuyor.

Tekfen Emlak Hep İstanbul ödemeleri!

Daire seçeneklerinin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı projede toplam 1424 daire yer alıyor. Tekfen Emlak Hep İstanbul ödemeleri kapsamında peşinatta yüzde 6 indirim sağlanıyor.

Axis İstanbul ödemeleri Haberi

Axis İstanbul ödemeleri

Sur Yapı Axis İstanbul ofis ve alışveriş merkezinde A plus ofisleri 48 ay vade farksız ödeme fırsatı ile alabilirsiniz. 


Sur Yapı ve Hayat Holding imzasıyla, İstanbul’un önemli ticaret bölgesinin kalbi Edirnekapı’da hayata geçecek olan  Axis İstanbul  Ofis ve Alışveriş Merkezi’nde satışa sunulan A plus lüks ofisler, Haliç ve şehir manzarası ile dikkat çekiyor. Axis İstanbul Ofis ve Alışveriş Merkezi, Vatan Caddesi’nde yer alan Anıt Mezarın karşısında paha biçilmez bir lokasyonda yer alıyor. Ön girişinde Bayrampaşa metro istasyonu, arka girişinde Demirkapı metro istasyonu bulunan Axis İstanbul, ayrıca metrobüse sadece 600 metre mesafede bulunuyor. Axis İstanbul’un yanı başında yer alan Bayrampaşa Metro İstasyonu’ndan Eyüp Meydanı’na yapılacak olan füniküler ile Bayrampaşa Metro İstasyonuna çok rahat ve kolay bir ulaşım sağlanacak. Ayrıca hizmete giren,...