18 / 04 / 2024

Ayazma Emlak Konutları ikitelli

Ayazma Emlak Konutları ikitelli

Ayazma Emlak Konutları Başakşehir satılık daire fiyatları 396 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Kura satışları başvuruları 30 Ocak'ta sona erecek olan proje 334 bin 176 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Emlak Konut Başakşehir Ayazma Konutları satılık!

Emlak Konut Başakşehir Ayazma Konutları satılık daire fiyatları 396 bin TL'den başlıyor. Satış sürecinin başlamasından 36 ay sonra teslim edilecek olan projede başvurular 30 Ocak'a kadar devam ediyor.

Ayazma Emlak Konutları kura başvuruları!

Toplamda 1.239 adet dairenin yer aldığı Ayazma Emlak Konutları kura başvuruları devam ediyor. Proje Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçiriliyor.

Başakşehir Ayazma Emlak Konutları kura satışları!

Başakşehir Ayazma Emlak Konutları kura satışları başvuru süreci devam ediyor. Projede yüzde 50 peşin ödeme yapıldığında kalan tutar için 0,50 faiz ile 120 ay vadelendirilebiliyor.

Ayazma Emlak Konutları başvuru tarihi!

Ayazma Emlak Konutları başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri minimum 117,19 metrekare, maksimum ise 251,49 metrekare olarak tasarlandı.

İkitelli Ayazma Emlak Konutları fiyatları!

Toplam 1239 tane konutun yer aldığı Ayazma Emlak Konutları'nın 329 bin metrekaresi ticaret alanı, 193 bin 510 metrekaresi ise konut alanından oluşuyor. İşte İkitelli Ayazma Emlak Konutları fiyatları...

Başakşehir Ayazma Emlak Konutları fiyatları!

İstanbul Başakşehir'e bağlı İkitelli 1.340 ada 5 ve 36 numaralı parsellerde inşa edilen Ayazma Emlak Konutları 'nda 1239 tane daire yer alıyor. İşte Başakşehir Ayazma Emlak Konutları fiyatları...

Ayazma Emlak Konutları 2. Etap 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ayazma Emlak Konutları 2. Etap projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Ayazma Emlak Konutları 1. Etap 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ayazma Emlak Konutları 1. Etap projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Ayazma Emlak Konutları 1. Etap park alanının kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ayazma Emlak Konutları 1. Etap proje kapsamındaki park alanının kısmi geçici kabulü yapıldığını duyurdu...

Ayazma Emlak Konutları 1. Etap'ın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Ayazma Emlak Konutları 1. Etap'ın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı...

Ayazma Emlak Konutları'nda son 18 daire!

Ayazma Emlak Konutları'nda son 18 daire için satışlar devam ediyor. Fiyatlar 451 bin TL'den başlıyor...

Ayazma Emlak Konutları satış fiyatı listesi!

Ayazma Emlak Konutları satış fiyatı listesi haberimizde yer alıyor.  Ayazma Emlak Konutları projesinde 2+1, 3+1, 3+1 dubleks ve 4+1, 4+1 dubleks daire tipleri bulunuyor.

Ayazma Emlak Konutları 2. Etap'ın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Ayazma Emlak Konutları 2. Etap'ın kısmi geçici kabulü yapıldı...

Ayazma Emlak Konutları 2. Etap kira değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ayazma Emlak Konutları 2. Etap kira değerleme raporunu yayınladı...

Ayazma Emlak Konutları 1. Etap kira değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ayazma Emlak Konutları 1. Etap'ın kira değerleme raporunu yayınladı. 

Ayazma Emlak Konutları 1. Etap kira değerleme raporu!

Emlak Konut Ayazma Emlak Konutları 1. Etap Konut ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi için hazırlatılan kira değerleme raporunu yayınladı. 

Ayazma Emlak Konutları 2. Etap 2017 değerleme raporu!

Emlak Konut GYO Ayazma Emlak Konutları 2. Etap projesi için hazırlatılan 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Ayazma Emlak Konutları 1. Etap 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Ayazma Emlak Konutları 1. Etap projesinin 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Ayazma Emlak Konutları değerleme raporu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Ayazma Emlak Konutları değerleme raporu yayınladı.

Ayazma Emlak Konutları ikitelli Haberi

Ayazma Emlak Konutları ikitelli

Teslimleri 36 ay sonra yapılacak olan Ayazma Emlak Konutları'nda minimum 50 bin TL peşin ödeme yapıldığında, kalan bedel için 0,50 faiz oranı ile 120 ay vade yapılabiliyor.


Ayazma Emlak Konutları Başakşehir satılık daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salonlardan meydana geliyor. Proje Emlak Konut GYO imzası ile inşa ediliyor. 


Son başvuru günü 30 Ocak olarak belirlenen Emlak Konut Ayazma Konutları kuralı satışlarında 300-350 adet dairenin satışı yapılacak. Projede toplam 1.239 tane konut yer alıyor.


Ayazma Emlak Konutları Başakşehir satılık daire fiyatları 2 oda 1 salonlarda 396 bin TL ile 557 bin TL, 3 oda 1 salonlarda 462 bin TL ile 675 bin TL, 4 oda 1 salonlarda 589 bin TL ile 690 bin TL,...