19 / 04 / 2024

Ayazma Emlak Konutları kura 2015

Ayazma Emlak Konutları kura 2015

Fiyatların 2+1 dairelerin 445 bin TL'den başlangıç gösterdiği proje İstanbul'un Başakşehir ilçesinde yükseliyor. Projede 11 adet daire satışa çıkarıldı. Emlak Konut Ayazma Konutları kura çekilişi bugün yapılacak.

Ayazma Emlak Konutları kura çekiliş detayları!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa edilen Ayazma Emlak Konutları kura çekimi kapsamında toplam 11 adet daire satışa çıkarılıyor. İşte Ayazma Emlak Konutları kura çekiliş detayları...

Emlak Konut Ayazma Emlak Konutları kura 2015!

Ayazma Emlak Konutları'nda 2+1, 3+1, 3+1 dubleks, 4+1, 4+1 dublek olmak üzere toplam 11 adet daire kura yöntemiyle satışa sunuldu. Peki Emlak Konut Ayazma Emlak Konutları kurası ne zaman çekilecek?

Ayazma Emlak Konutları kura tarihi!

Ayazma Emlak Konutları'na 8 bini aşkın başvurunun gelmesi bekleniyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. İşte Ayazma Emlak Konutları kura tarihi...

Ayazma Emlak Konutları kurası ne zaman çekilecek?

Ayazma Emlak Konutları'nda daireler 396 bin TL ile 1 milyon 92 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Projeye 8 binden fazla başvuru geldi. Peki Ayazma Emlak Konutları kurası ne zaman çekilecek?

Ayazma Emlak Konutları başvuruları ne zaman bitecek?

Ayazma Emlak Konutları'nda fiyatlar 396 bin TL ile 1 milyon 92 bin TL arasında değişiyor. Projede 0,50 faizle 120 aya kadar vade yapılıyor. Ayazma Emlak Konutları başvuruları ne zaman bitecek?

Emlak Konut Başakşehir Ayazma Konutları satılık!

Emlak Konut Başakşehir Ayazma Konutları satılık daire fiyatları 396 bin TL'den başlıyor. Satış sürecinin başlamasından 36 ay sonra teslim edilecek olan projede başvurular 30 Ocak'a kadar devam ediyor.

Ayazma Emlak Konutları kura başvurusu!

Ayazma Emlak Konutları kura başvurusu başladı ve 30 Ocak'a kadar devam edecek. Başakşehir - İkitelli'de inşa edilen projede dairelerin fiyatları 396 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ayazma Emlak Konutları kura çekilişi ne zaman?

Yaklaşık olarak 300-350 adet dairenin kura yöntemiyle satılacağı, başvuruların başladığı ve 30 Ocak 2015 tarihine kadar devam edeceği Ayazma Emlak Konutları kura çekilişi ne zaman?

Başakşehir Ayazma Emlak Konutları son başvuru tarihi!

Ayazma Emlak Emlak Konutları'nda 10 bin TL başvuru ödenerek kuralı satışlara katılabiliyor. Projenin başvuru süreci bugün başladı. İşte Başakşehir Ayazma Konutları son başvuru tarihi...

Ayazma Emlak Konutları başvuruları!

Ayazma Emlak Konutları başvuruları 30 Ocak'a kadar devam edecek. 0,50 faiz oranıyla 120 aya kadar vade yapılan projede daireler 396 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Proje 36 ay sonra teslim edilecek.

Ayazma Emlak Konutları 2. Etap 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ayazma Emlak Konutları 2. Etap projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Ayazma Emlak Konutları 1. Etap 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ayazma Emlak Konutları 1. Etap projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Ayazma Emlak Konutları 1. Etap park alanının kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ayazma Emlak Konutları 1. Etap proje kapsamındaki park alanının kısmi geçici kabulü yapıldığını duyurdu...

Ayazma Emlak Konutları 1. Etap'ın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Ayazma Emlak Konutları 1. Etap'ın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı...

Ayazma Emlak Konutları'nda son 18 daire!

Ayazma Emlak Konutları'nda son 18 daire için satışlar devam ediyor. Fiyatlar 451 bin TL'den başlıyor...

Ayazma Emlak Konutları satış fiyatı listesi!

Ayazma Emlak Konutları satış fiyatı listesi haberimizde yer alıyor.  Ayazma Emlak Konutları projesinde 2+1, 3+1, 3+1 dubleks ve 4+1, 4+1 dubleks daire tipleri bulunuyor.

Ayazma Emlak Konutları 2. Etap'ın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Ayazma Emlak Konutları 2. Etap'ın kısmi geçici kabulü yapıldı...

Ayazma Emlak Konutları 2. Etap kira değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ayazma Emlak Konutları 2. Etap kira değerleme raporunu yayınladı...

Ayazma Emlak Konutları 1. Etap kira değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ayazma Emlak Konutları 1. Etap'ın kira değerleme raporunu yayınladı. 

Ayazma Emlak Konutları 1. Etap kira değerleme raporu!

Emlak Konut Ayazma Emlak Konutları 1. Etap Konut ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi için hazırlatılan kira değerleme raporunu yayınladı. 

Ayazma Emlak Konutları 2. Etap 2017 değerleme raporu!

Emlak Konut GYO Ayazma Emlak Konutları 2. Etap projesi için hazırlatılan 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Ayazma Emlak Konutları 1. Etap 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Ayazma Emlak Konutları 1. Etap projesinin 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Ayazma Emlak Konutları değerleme raporu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Ayazma Emlak Konutları değerleme raporu yayınladı.

Ayazma Emlak Konutları kura 2015 Haberi

Ayazma Emlak Konutları kura 2015

Toplam 11 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede daire seçenekleri  2+1, 3+1 ve 3+1 dubleks, 4+1 ve 4+1 dubleks şeklinde dizayn edildi. Projede 120 aya varan ödeme imkanı sunuluyor.


Emlak Konut Ayazma Konutları kura çekilişi bugün saat 14.00 itibariyle Zübeyde Hanım Öğretmen Evi'nde gerçekleşecek. Proje İstanbul'un Başakşehir ilçesinde hayata geçiriliyor.


Ayazma Emlak Konutları satış fiyatları!

2+1 daireler 445 bin TL ile 495 bin TL arasında, 

3+1 ve 3+1 dubleksler 645 bin TL ile 775 bin TL arasında,  

4+1 ve 4+1 dubleksler 695 bin TL ile 1 milyon 175 bin TL arasında fiyatlandırılıyor.


Ayazma Emlak Konutları ödeme tablosu!

- 2+1 daireler için 50 bin TL peşinat ödenmesi halinde taksitler konut teslimden itibaren başlayacak şekilde 120 ay TÜFE’li vade yapılacak. Konut tesliminde daire bedelinin yüzde 20’si kadar ara...