16 / 04 / 2024

Aydemir Mimarlık

Aydemir Mimarlık

Aydemir Mimarlık Deri Tekstil İnşaat Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Hasan Aydemir tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 28 Ekim'de Beşiktaş, Muradiye Mahallesi'nde kuruldu

Rocca Mimarlık Tasarım İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rocca Mimarlık Tasarım İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Aydemir tarafından kuruldu.

Ald Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Ald Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Akın Aydemir tarafından kuruldu.

Erl Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Erl Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Erol Aydemir tarafından kuruldu.

Lapıetrahome Dekorasyon İnşaat Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lapıetrahome Dekorasyon İnşaat Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Aydemir ve Ümit Tüfekçi ortaklığında kuruldu.

Es Müşavirlik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Es Müşavirlik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Huriye Esra Ejder ve Sekver Aydemir tarafından kuruldu.

Mumcu Mimarlık Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mumcu Mimarlık Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğur Mumcu tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Mayıs'ta Beykoz, Akbaba Mahallesi, Aydemir Çıkmazı Sokak'ta kuruldu.

Lacivert Proje Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Lacivert Proje Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi, Ahmet Bozkuş tarafından 400 bin TL sermaye ile 30 Mart'ta Büyükçekmece, Fatih Mahallesi, Umutreis Caddesi, S.Aydemir Apartmanı'nda kuruldu.

Orjin Art Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orjin Art Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Müzeyyen İnam, Hakan Aydemir ve Özkan Köse tarafından 60 bin TL sermaye ile 30 Haziran 2015 tarihinde Esenyurt'ta kuruldu.

Aydemir Mimarlık Deri Tekstil İnşaat Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Aydemir Mimarlık Deri Tekstil İnşaat Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi 200 bin TL sermya ile 18 Haziran 2015 tarihinde Şişli'de açıldı.

Muad Planlama Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muad Planlama Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mikail Aydemir, Uğur Dündar tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Ocak'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi'nde kuruldu.

Aydemir Mimarlık Deri Tekstil İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydemir Mimarlık Deri Tekstil İnşaat Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Hasan Aydemir tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 28 Ekim'de Beşiktaş, Muradiye Mahallesi'nde kuruldu

Ener Peyzaj Mimarlık İç Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ener Peyzaj Mimarlık İç Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Enes Özcan, Erhan Aydemir tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 24 Eylül'de Yenibosna, Merkez Mahallesi'nde kuruldu

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

Aydemir Mimarlık Haberi

Aydemir Mimarlık

Aydemir Mimarlık Deri Tekstil İnşaat Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Hasan Aydemir tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 28 Ekim'de kuruldu. 


Aydemir Mimarlık Deri Tekstil İnşaat Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü mimarlık hizmetleri vermek şehir ve imar planları hazırlamak uygulamalarını yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Aydemir Mimarlık Deri Tekstil İnşaat Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Beşiktaş, Muradiye Mahallesi, Nüzhetiye Caddesi,...