16 / 04 / 2024

ayder bungalov ev

ayder bungalov ev

'İmar Barışı' ile 31 Aralık 2017'den önceki yapılara af getirileceği belirtilen uygulamayı fırsat bilen kişiler şimdi de yaylalarda bungalov ev inşa etmeye başladı.

Kiralık bungalov ilanı ile tam bu kadar dolandırıldı! Bungalov ev kiralayacaklar dikkat!

İnternet üzerinden 'kiralık bungalov' ilanı ile vatandaşları dolandıran çete yakalandı. İşte ayrıntılar...

Ruhsatsız ve imara aykırı yapılan o bungalov evler 6 kişiye mezar olmuştu! Sahibine istenilen ceza belli oldu!

Kırklareli'nin Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesinde geçen yıl meydana gelen selde yıkılan ve ruhsatsız işletildiği tespit edilen bungalov ev sahibinin aldığı ceza belli oldu.

Türkiye’nin en iyi bungalov evleri nerede? Bungalov ev nerelerde?

Bungalov evler son dönemin tatil için tercih ediliyor. Doğa içinde sessiz, dingin bir tatil geçirmek isteyenler bungalov tatili düşünmeye başlıyor. Peki “Bu bungalov evler nerelerdedir?” İşte detaylar!

Bungalov ev için imar gerekir mi? Bungalov evlerin bakımı maliyetli mi?

Bungalov evlerde tatil, sessiz doğa ile iç içe olmak isteyenlerin ilk tercihlerinden biri olmaktadır. Ya da bu böyle bir ev yaptırmak isteyen kişiler bazı sorularına yanıt aramaktadır. İşte bungalov evlere dair araştırılan detaylar!

Prefabrik Bungalov ev almak isteyenler bu fırsatı kaçırmasın! Tam 140 bin TL'ye kadar fiyatlar düştü!

Prefabrik Bungalov ev almak isteyenler için güzel haber geldi. 140 bin TL’ye kadar düşen fiyatlar sayesinde siz de kendinizi doğa ile baş başa şirin Bungalovunuzda huzurlu hissedeceksiniz. Siz de bu Bungalov evlerinden birine sahip olmak istemez miydiniz?

45 metrekare ahşap ev ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi!

Ahşap ev özellikle tatilcilerin en gözde yapılarıdır. Bungalov yani ahşap evlerin özellikleri fiyatları merak edilmektedir. Peki ahşap evler ne kadardır? İşte detaylar!

Bungalov ev kiralamak isteyenler dikkat! 4 kişi tutuklandı!

Sakarya'da farklı bungalov evlerin fotoğraflarıyla sosyal medya hesaplarından sahte satış gerçekleştirerek, 5 milyon TL haksız kazanç elde ettikleri bildirilen toplam 4 şüpheli tutuklandı.

Bungalov ev nerelere inşa edilir?

Son yıllarda trend haline gelen bungalov evlerin nerelerde inşa edilebileceği sıklıkla araştırılan konulardan biri oluyor. Peki bungalov ev nerelere yapılabilir? İşte detaylar...

Bursa'da taşınabilir evlere ilgi arttı!

Bursa'da ahşap bungalov ev inşa eden Ferdi Dündar, pandemi döneminde bu evlere talep patlaması yaşandığını dile getirdi. 

Gölcük Tabiat Parkı’nda terk edilen 25 bungalov ev ne olacak?

Gölcük Tabiat Parkı’nda 2018'de 7 milyon TL harcanarak yapılan fakat daha sonra mahkemenin yürütmeyi durdurma ve yıkılma kararı alması üzerine atıl durumda kalan 25 adet bungalov ev çürüyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, projeye en başından itibaren karşı çıktıklarını belirtti.

Kahramanmaraş Yedikuyular’da bungalov evler inşa ediliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi kış sezonu için Yedikuyular bölgesinde bedesten ve bungalov ev inşasına başladı.

Kenan İmirzalıoğlu Çeşme'de bungalov ev kiraladı!

Baba olmanın heyecanını yaşayan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, eşi Sinem Kobal’ın üzerine titriyor. Yakışıklı oyuncu eşinin bir dediğini iki etmiyor. İmirzalıoğlu, Çeşme'de gözlerden uzak bir bungalov ev kiraladı...

Birol İnceciköz'den Olimpos imar planı açıklaması!

Birol İnceciköz, Olimpos'ta 1990'lı yıllarda turizm hareketliliğin başlamasıyla yerleşke alanının içinde, bölge halkının kendi imkanlarıyla doğaya uyumlu, ahşap bungalov ev tarzı yapılaşmanın başladığını belirtti...

ayder bungalov ev Haberi

ayder bungalov ev

Türkiye genelinde hayata geçirilen 'İmar Barışı' uygulamasıyla 31 Aralık 2017 yılından önceki yapılara af getirilecek. Ancak uygulamayı fırsata çevirmek isteyen kişilerin inşa ettiği beton kaçak yapıların yüzlercesi yıkıldı. 

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Karadeniz’de bulunan yaylalarda yüzlerce binanın yıkımı gerçekleşti. Ancak şimdi de doğa katliamcıları, ‘bungalov’ adı verilen tek katlı ahşap yapı furyasına başladı.

Başta Ayder olmak üzere, olağanüstü güzelliğine sahip yaylalarda beton katliamı yaşandı. Bölgede betonlaşma ve salıncak garabeti sona erdi. Ancak doğayı katletmekte ısrarcı olanların yeni kurnazlığı 'bungalov' oldu. Tek katlı ahşap yapı furyası büyük tepkilere yol açtı. Rize'de sayıları artış gösteren yapılar için valilik çalışmalara ve yasal işlemlere başladı. 

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Rize Valisi Kemal Çeber, "Kaçak yapılarla ilgili kararlılığımızı gören vatandaşlarımız beton yapı yapmak yerine bungalov...