25 / 04 / 2024

Aydın Astim Kavşağı

Aydın Astim Kavşağı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun “Kıskananlar çatlasın” pankartıyla açtığı ASTİM Kavşağı, 2 ay sonra bakım için kapatıldı.

Aydın Astim Kavşağı'nda çalışmalar durdu!

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Aydın- Denizli Karayolu Astim Kavşağı'nda Büyükşehir Belediyesi'nce yapılan köprülü kavşak inşaatının keşif ve zemin etütlerinde hata yapıldığı iddiasının doğru çıktığını söyledi.

Didem Aydın: Zorlu Center olarak mağazalardan Nisan-Mayıs'ta da kira almayız!

Türkiye'de AVM'lerin açılması gündeme geldikten sonra, kira konusunda çeşitli tartışmalar da başladı. Zorlu Center Genel Müdürü Didem Aydın, AVM’lerin açılmasına ilişkin konuştu. Aydın, "Biz martta kiranın yarısını iade ettik. Nisanda almadık. Mayısta da almayız" dedi...

Hüseyin Aydın: Faiz hadlerinin aşağı seviyede olması için çalışacağız!

Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı'nda konuşan Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Aydın "Bankalar olarak nominal faiz hadlerinin daha aşağı seviyede olması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz." dedi...

Aydın Bozdoğan'a 20 milyon TL’lik eğitim yatırımı!

Aydın’ın Bozdoğan ilçesine toplamda 20 milyon TL’lik Bozdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşa edilecek. 2017 Devlet Yatırım Programına alınan 24 derslikli okulun 2019 yılında hizmete girmesi planlanıyor.

Aydın Astim Kavşağı çöktü!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun “Kıskananlar çatlasın” pankartıyla açtığı ASTİM Kavşağı, 2 ay sonra bakım için kapatıldı.

Aydın 15 Temmuz Demokrasi Kavşağı bakım çalışması başladı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi Kavşağı’nda yapılan bakım çalışmasıyla ilgili olarak bir açıklama yaptı.

Aydın Kalabak Çayı Köprüsü açıldı!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 15 Temmuz Demokrasi Kavşağı gibi önemli bir projenin ardından Çine İlçesinde Yeni yapılan İtfaiye Binası ve Kalabak Çayı köprüsünü hizmete açtı.

ASTİM Köprülü Kavşağı hizmete girdi!

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin 12 milyon liraya ihale ettiği, ancak maliyeti 24 milyon liraya yükselen ASTİM Köprülü Kavşağı, 9 ayda tamamlanarak dün nihayet hizmete girdi.

ASTİM Köprülü Kavşağı tamamlanamadı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından ASTİM Köprülü Kavşağı'nın zamanında tamamlanmaması vatandaşları mağdur etti. Vatandaşlar, sorunun çözümü için yetkilileri göreve çağırdı

Aydın'daki ASTİM kavşağı inşaatı yeniden meclis gündeminde!

Aydın'daki ASTİM kavşağı inşaatı ile ilgili yapısal problemler meclis gündemine taşındı. MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu soru önergesini Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sundu...

Aydın'daki ASTİM kavşağı inşaatı meclis gündeminde!

Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, Aydın'daki bir kavşak inşaatı ile ilgili soru önergesi hazırladı. Depboylu sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a iletti..

Ankara Hurdacılar Kavşağı'na U dönüşü üst geçit köprüsü geliyor!

ANKARA Büyükşehir Belediyesi tarafından Çevre Yolu ve Anadolu Bulvarı'nın kesiştiği noktada bulunan Hurdacılar Sitesi Kavşağı'na yapılan ve yeni bir bağlantı noktası olan Hurdacılar Sitesi 'U' dönüş üst geçit köprüsü hızla ilerliyor.

Aydın Astim Köprülü Kavşağı'nın inşaatı neden yarım kaldı?

Aydın’da trafiği felç eden Astim Köprülü Kavşak inşaatında, ödenek bittiği için müteahhit firma iş bıraktı. Projenin yapımında yaklaşık maliyetin yanlış hesaplandığı ve bu nedenle ödenek bittiği için inşaatın yarım kaldığı öğrenildi.

Keçiören Hurdacılar kavşağına ‘U’ dönüşü köprüsü!

Büyükşehir Belediyesi, Çevre Yolu ve Anadolu Bulvarı'nın kesiştiği noktada bulunan Hurdacılar Sitesi kavşağına yeni bir bağlantı noktası inşa ediyor.

Aydın Astim Kavşağı Haberi

Aydın Astim Kavşağı


Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun “Kıskananlar çatlasın” pankartıyla açtığı ASTİM Kavşağı, 2 ay sonra bakım için kapatıldı. Belediye, kavşağın bir TIR’dan düşen çelik boruların sebep olduğu tahribat yüzünden kapatıldığını açıkladı. Ancak altyapısı yetersiz olan kavşağı su bastığı iddia edildi

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin, 1.5 ay önce açtığı 15 Temmuz Demokrasi Kavşağı'nın bakım için trafiğe kapatılması köprüyü su bastığı iddialarını gündeme getirdi. Belediye ise, köprünün bir TIR'dan düşen çelik boruların oluşturduğu tahribat nedeniyle ulaşıma kapandığını ve yapılan bakımın ardından bugün açılacağını duyurdu.


"Çelik borular düştü"


Aydın'da CHP'li Büyükşehir Belediyesi tarafından temeline su bastığı için ihalesi tekrarlanan ve 25 milyon liraya tamamlanarak geçtiğimiz Ekim ayında hizmete giren ASTİM Köprülü Kavşağı'na yeniden su bastığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Trafiğe kapatılan ve ekipler tarafından yoğun...