24 / 04 / 2024

Aydın'a dev projeler yapılacak!

Aydın'a dev projeler yapılacak!

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Aydınlıların merakla beklediği Şehir Hastanesi ve Aydın-Denizli Otoyolu yatırımlarının Yüksek Planlama Kurulu tarafından kısa süre içerisinde açıklanacağını söyledi.



Aydın’da önemli devlet yatırımlarının hayata geçirileceği müjdesini veren Öz, “Bilindiği gibi Aydın Çevre Yolu açıldı. İnşallah 10 gün içinde üst geçidi de açacağız. Şehir Hastanesiyle ilgili dosya Yüksek Planlama Kurulu’nda. Üç milletvekili olarak birlikte takip ediyoruz. En kısa zamanda şehir hastanesi için kurulun müjdeyi vatandaşa açıklayacağız. Otoban sadece Aydın’ın değil, Denizli’nin de bir sorunu. Başbakanımız Binali Yıldırım’ın  İzmir  milletvekili olması dolayısıyla İzmir-Aydın-Denizli otoyoluna önem veriyor. Bu proje de Yüksek Planlama Kurulu’nda ve bununla ilgili de yakın zamanda bir müjde paylaşacağız” dedi. 


'ÇERÇİOĞLU'NDAN CEVAP BEKLİYORUZ'

Öz, il merkezinde yapılacak kapalı spor salonu ve yüzme havuzu için Büyükşehir Belediyesi’nden yer tahsisi yapmasını beklediklerinin altını çizerek, “Nazilli Belediyesi kapalı spor salonu için yer tahsis ettiği için projeye başlıyoruz. Aydın merkez için verdiğimiz bir seçim sözümüz var. Ancak Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzu için yer sorunu var. Büyükşehir Belediyesi imar uygulaması yapmadığından yerler birinci sınıf tarım arazisi olduğu için arsa veremiyor ve bu projeler bekliyor. Başkan Özlem Çerçioğlu’na çağrıda bulunuyorum. Hükümetimize kapalı spor salonu ve yüzme havuzu yapılacak araziyi gösterdiği an Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan bütçesi ayrılan iki projeyi yapacağız. Bu konuda Çerçioğlu’ndan cevap bekliyoruz” diye konuştu.


Aydın Ses Gazetesi


Geri Dön