28 / 03 / 2024

Aydın Germencik inşaat kazaları

Aydın Germencik inşaat kazaları

Aydın Germencik'te çalıştığı inşaatta 2. kattan zemine düşen işçi yaralandı.

Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı!

Yükselen konut fiyatlarının, sektörü istenmeyen bir seviyeye taşıdığına dikkat çeken Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır ''Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı'' dedi.

Nüve inşaat ne demek?

TOKİ arsa başvurusu şartları arasında "Tahsis edilen müstakil arsalar üzerine; arsa tahsis tarihinden itibaren ilk yıl içerisinde konut inşaatına başlanması, 2 yılda nüve kısmının tamamlanması" ifadesinin yer almasıyla nüve inşaat ne demek? sorusu da sıkça aratılır oldu. Peki Nüve inşaat ne demek?

Aydın Baba İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Baba İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Aydın Sağaltıcı tarafından kuruldu.

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Ziraat Bankası'nın 114 inşaat şirketinden 2.1 milyar TL'lik alacağı var!

Ziraat Bankası'nın hesaplarında incemeler yapan Sayıştay, bankanın 114 inşaat şirketinden toplam 2.1 milyar TL'lik kredi alacağı bulunduğunu ortaya koydu.

Aydın Mrt İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Mrt İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aydın tarafından kuruldu.

Aydın için acele kamulaştırma kararı!

Aydın ili, Germencik ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Aydın Germencik'te 2. kattan düşen inşaat işçisi yaralandı!

Aydın Germencik'te çalıştığı inşaatta 2. kattan zemine düşen işçi yaralandı.

Silivri 4. Etap Konutları'nın kaba inşaatında sona gelindi!

İnşaat çalışmalarında 7 ayın geride kaldığı Silivri 4. Etap Konutları'nın kaba inşaatı tamamlanmak üzere. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt projenin son durumu hakkında bilgi verdi. 

Selim Akın: Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz!

Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz" dedi.

1. sınıf inşaat maliyetleri 2021!

2020 yılında uygulanacak inşaat metrekare maliyet bedelleri Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından belirlendi. 1 Eylül tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan cetvele göre, 1. sınıf inşaat maliyetleri 2021'de ne kadar oldu? İşte 1. sınıf inşaat maliyetleri 2021...

3. sınıf inşaat maliyetleri 2021!

3. sınıf inşaat maliyetleri 2021 yılında ne kadar oldu? İşte Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından açıklanan 3. sınıf inşaat maliyet bedelleri 2021...

1. sınıf inşaat maliyet bedelleri 2021'de ne kadar?

2021'de uygulanacak inşaat metrekare maliyet bedelleri Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından belirlendi. Peki 1. sınıf inşaat maliyetleri 2021'de ne kadar?

Aydın Germencik inşaat kazaları Haberi

Aydın Germencik inşaat kazaları

Aydın Germencik'te çalıştığı inşaatta yüksekten düşen işçi yaralandı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre Ortaklar Mahallesi Yala Sokak'taki bir inşaatta çalışan T.T. (57) çalıştığı esnada 2. kattan zemine düştü.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırılan yaralı vatandaş tedavi altına alındı.T.T'nin vücudunda kırıklar oluştuğu  ve hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Adana'da yüksekten düşen inşaat işçisi hayatını...