27 / 04 / 2024

Aydın Nazilli yapım karşılığı kiralama ihalesi

Aydın Nazilli yapım karşılığı kiralama ihalesi

Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Aydın Nazilli'ye bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde yapım karşılığı uzun süreli kiralama işi ihale ediyor...

Nazilli Belediyesi, Aydın'da iş yeri satacak!

Aydın İli Nazilli Belediye Başkanlığı, Aydın Nazilli'de yer alan dükkanı satışa çıkardı. Söz konusu dükkanın satış ihalesi 22 Kasım tarihinde yapılacak.

Nevera İnşaat Yapı Müteahhitlik Anonim Şirketi kuruldu!

Nevera İnşaat Yapı Müteahhitlik Anonim Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Şinavi tarafından kuruldu.

Bakan Abdulkadir Uraloğlu: 4 ekolojik köprü yapım çalışmaları devam ediyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 4 ekolojik köprünün de yapım çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Aydın Nazilli'de Kargir Ev ve Kirazlık İcradan Satışta

Aydın'ın Nazilli ilçesinde yer alan bir kargir ev ve kirazlık, icra yoluyla satışa çıkarıldı. Bu taşınmazın detayları ve satışla ilgili şartlar, esatis.uyap.gov.tr adresinden 2019/581 TLMT dosya numarası ile erişilebilir.

Life İnşaat Yapı Mühendislik Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Life İnşaat Yapı Mühendislik Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Açıkça ve İbrahim Açıkça ortaklığında kuruldu.

Depremlerden etkilenen illerde konut ve altyapının yeniden yapım maliyeti 45 milyar dolar! 

Şu ana kadar depremde yıkılanlar dahil, ağır hasırlı olan ve yıkılması gereken toplam konut sayısı 384 bine ulaştı. Depremlerden etkilenen illerde konut ve altyapının yeniden yapım maliyeti 45 milyar dolar olarak tahmin ediliyor. İşte ayrıntılar...

Sasay İnşaat Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sasay İnşaat Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Özbey tarafından kuruldu.

TOKİ'den Aydın Nazilli'ye 139 konutluk yeni proje!

250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aydın Nazilli'de 139 konutluk yeni proje inşa edecek.

Altaş Proje İnşaat Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altaş Proje İnşaat Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Adil Altaş tarafından kuruldu.

TOKİ Aydın Nazilli’ye geldi!  Ayda sadece 2.280 TL! İşte TOKİ Nazilli projesinin detayları…

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Aydın Nazilli 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Aydın Nazilli projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Aydın Nazilli 2022 ucuz konut projesi...

Çimento ve Hazır Beton Fiyatlarının Konut Yapım Maliyetine Etkisi raporu 11 Mart'ta açıklanacak!

Ülke ve bölge olarak İçinde yer aldığımız ekonomik şartların, çimento ve inşaat sektörlerine etkisinin ele alındığı Çimento ve Hazır Beton Fiyatlarının Konut Yapım Maliyetine Etkisi raporu 11 Mart tarihinde açıklanacak.

Balat Dış Ticaret İnşaat Yapım İşleri Ve Madencilik Anonim Şirketi kuruldu!

Balat Dış Ticaret İnşaat Yapım İşleri Ve Madencilik Anonim Şirketi Kağıthane'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem İnce tarafından kuruldu.

İnşaat yapım sözleşmesi örneği 2021!

İnşaat yapım sözleşmesi, yapı sahibi ile yapı müteahhidi arasında imzalanıyor. Peki inşaat yapım sözleşmesi nasıl hazırlanıyor? İşte inşaat yapım sözleşmesi örneği 2021...

Aydın Nazilli yapım karşılığı kiralama ihalesi Haberi

Aydın Nazilli yapım karşılığı kiralama ihalesi

Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Aydın Nazilli'ye bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde yapım karşılığı uzun süreli kiralama işi ihale ediliyor. 3 bin 116 metrekare büyüklüğündeki bahçe üzerinde yapılacak yapım işi için muhammen ihale bedeli 4 milyon 36 bin 49,66 lira olarak belirlendi. İhale ise 12 Eylül'de gerçekleşecek.

YAPIM KARŞILIĞI UZUN SÜRELİ KİRALAMA İHALESİ YAPILACAKTIR

Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğünden:

T.C. Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Bölge Müdürlüğü’nce, aşağıda yeri ve nitelikleri belirtilen taşınmazların mevcut imar durumuna (Ticaret + Konut) göre projelendirilerek inşaat yaptırılmak üzere yapım karşılığı uzun süreli kiralama modeli çerçevesinde kiraya verilmesi için 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a maddesine göre kapalı teklifi usulü ile ihaleye çıkarılmıştır.

İLİ    :  Aydın

İLÇESİ     :  Nazilli

MAHALLESİ    :  Cumhuriyet

MEVKİİ    ...