26 / 04 / 2024

aydınlıkevler başvuruları ne zaman bitiyor

aydınlıkevler başvuruları ne zaman bitiyor

KİPTAŞ tarafından İstanbul Tuzla'da hayata geçirilen Aydınlık Evler Projesi için ön başvuru süreci devam ediyor. Dev proje için son ön başvuru tarihi 28 Aralık. 

Melikgazi Aydınlıkevler'de kentsel dönüşüm müjdesi: 2 bloklu 160 daire için imzalar atılıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, Aydınlıkevler Mahallesi’nde yeni bir modelle 2 Blok 160 dairelik proje için ilk adımı attıklarını belirtti. İşte detaylar...

TOKİ Tuzla Aydınlı 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Tuzla Aydınlı 2019 nerede? TOKİ Tuzla Aydınlı 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Tuzla Aydınlı 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Tuzla Aydınlı 2019 ödemeleri nasıl? TOKİ Tuzla Aydınlı 2019 kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ Tuzla Aydınlı 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla...

Bahçelievler ve Aydınlıkevler bölgesi yeniden yapılandırılmalı!

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarının rant kaygısı olmadan yürütülmesi gerektiğinin altını çizdi. Türkoğlu “Ankara'da özellikle Bahçelievler ve Aydınlıkevler bölgesinin yeniden yapılandırılması gerekiyor” dedi.

Trabzon Aydınlıkevler'e park inşa edilecek!

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Aydınlıkevler Mahallesi'nde yapılacak park alanında incelemelerde bulundu. Genç, Aydınlıkevler Mahallesi'nde park yapımı için ihaleye çıkıldığını belirtti.

Kayseri Aydınlıkevler Mahallesi dönüşüme açık!

Kayseri Aydınlıkevler Mahallesi'nde Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Aydınlıkevler'in şehrin batı bölümünde Düvenönü ile Birlik mensucat Fabrikası arasında kalan 19601ı yıllarda yapılaşan 2-3 katlı binalardan oluşan bir semt olduğunu söyledi.

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi başvuruları ne zaman?

Açık satış yöntemiyle satışa çıkarılan TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi'nde daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Peki TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi başvuruları ne zaman?

TOKİ Manisa Salihli Taytan başvuruları ne zaman?

TOKİ Manisa Salihli Taytan'da satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor. Proje tamamı 2+1 konutlardan oluşuyor. Peki TOKİ Manisa Salihli Taytan başvuruları ne zaman?

TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı'da 255 adet konut satışa sunuluyor. Projede daire fiyatları 104 bin 500 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı başvuruları ne zaman bitecek?

Malatya Akçadağ TOKİ başvuruları ne zaman?

TOKİ Malatya Akçadağ 2. Etap'ta satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor. Projede yer alan 73 adet konut açık satışa sunuluyor. Peki Malatya Akçadağ TOKİ başvuruları ne zaman?

TOKİ Siirt Evren Mahallesi başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Siirt Evren Mahallesi'nde daire fiyatları 141 bin 165 TL'den başlıyor. Projede 144 aya varan vade imkanı sunuluyor. Peki TOKİ Siirt Evren Mahallesi başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Kahramanmaraş Afşin başvuruları ne zaman?

TOKİ Kahramanmaraş Afşin 1. Etap'ta 3+1 olarak tasarlanan daire yer alıyor. Projede 120 aya varan vade seçeneği sunuluyor. Peki TOKİ Kahramanmaraş Afşin başvuruları ne zaman?

Ankara Turkuaz Vadisi TOKİ başvuruları ne zaman?

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi'nde 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Projede 13 bin 63 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki Ankara Turkuaz Vadisi TOKİ başvuruları ne zaman?

TOKİ Erzincan Geçit 2. Etap başvuruları ne zaman?

TOKİ Erzincan Geçit 2. Etap'ta 2+1 daireler satışa çıkarılıyor. Projede daire fiyatları 77 bin 376 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Erzincan Geçit 2. Etap başvuruları ne zaman?

aydınlıkevler başvuruları ne zaman bitiyor Haberi

aydınlıkevler başvuruları ne zaman bitiyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ İstanbul'da sosyal konut projelerini hızlandırdı. Geçtiğimiz günlerde temeli atılan Tuzla Aydınlık Evler projesinde ön başvurular başladı. Proje dahilinde ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için son başvuru tarihi ise 28 Aralık. 

170 milyon maliyetle hayata geçirilen Tuzla Aydınlık Evler'de 321 konut inşa edilecek. Proje içerisinde yer alan konutların fiyatı 383 bin TL'den başlayacak.

Projeden ev alacak kişilerinin veya eşlerinin ev sahibi olmaması, başvuru yapacak kişinin bir senedir İstanbul'da yaşıyor olması gerekiyor. Proje kapsamında şehit ve gazi yakınlarına, yüzde 40 engeli olan vatandaşlara ve sağlık çalışanlarına ayrıcalık tanınacak. Projede Tuzla Aydınlı mahallesinde en az bir sene ikamet eden vatandaşlar da ayrıcalıklı olarak kabul edilecek. Projenin kurası ise 5 Ocak'ta gerçekleşecek. Ön başvurularının geçtiğimiz başladığı projede son...