26 / 04 / 2024

Aydınlıkevler Kapalı Semt Pazarı

Aydınlıkevler Kapalı Semt Pazarı

Altındağlılar için hazırladığı projelerle, yaptığı tesislerle modern yaşamın tüm gereklerini vatandaşlara sunan Altındağ Belediyesi, ilçeye yepyeni yatırımlar kazandırıyor.

Aydınlıkevler Kapalı Semt Pazarı için düğmeye basıldı!

Altındağlılar için hazırladığı projelerle, yaptığı tesislerle modern yaşamın tüm gereklerini vatandaşlara sunan Altındağ Belediyesi, ilçeye yepyeni yatırımlar kazandırmaya devam ediyor. Aydınlıkevler Mahallesi Kapalı Semt Pazarı için düğmeye basıldı.

Melikgazi Aydınlıkevler'de kentsel dönüşüm müjdesi: 2 bloklu 160 daire için imzalar atılıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, Aydınlıkevler Mahallesi’nde yeni bir modelle 2 Blok 160 dairelik proje için ilk adımı attıklarını belirtti. İşte detaylar...

Aydınlıkevler kura sonucu 13 Ocak 2022 isim isim tam liste!

KİPTAŞ'ın Aydınlıkevler kura sonucu 13 Ocak 2022 isim isim tam liste sonuçlarına haberimizde yer verdik. İşte Aydınlıkevler 2022 kura sonuçları...

Aydınlıkevler kura sonuçları isim listesi 13 Ocak 2022!

Aydınlıkevler kura sonuçları isim listesi 13 Ocak 2022 liste sonuçlarına haberimizde yer verdik. İşte Aydınlıkevler 13 Ocak 2022 kura sonuçları...

Aydınlıkevler KİPTAŞ kura sonucu isim listesi 5 Ocak!

Aydınlıkevler KİPTAŞ kura sonucu isim listesi 5 Ocak haberimizde yer alıyor. İşte Aydınlıkevler KİPTAŞ kura sonucu isim listesi 5 Ocak ve proje detayları...

Kayseri Aydınlıkevler ASM'nin temeli yarın atılacak!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Aydınlıkevler Aile Sağlığı Merkezi'nin temeli yarın düzenlenecek törenle atılacak.

Bahçelievler ve Aydınlıkevler bölgesi yeniden yapılandırılmalı!

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarının rant kaygısı olmadan yürütülmesi gerektiğinin altını çizdi. Türkoğlu “Ankara'da özellikle Bahçelievler ve Aydınlıkevler bölgesinin yeniden yapılandırılması gerekiyor” dedi.

Aydınlıkevler Erkek Kültür Merkezi açıldı!

Aydınlıkevler Mahallesi’nde hayata geçirilen Aydınlıkevler Erkek Kültür Merkezi vatandaşların hizmetine açıldı. Erkeklere özel olan kültür merkezinde çok sayıda etkinlik ve kurs Altındağlı beylerle buluşacak.

Ankara Aydınlıkevler kapalı semt pazarı gün sayıyor!

Altındağlılar için hazırladığı projelerle, yaptığı tesislerle modern yaşamın tüm gereklerini vatandaşlara sunan Altındağ Belediyesi, ilçeye yepyeni yatırımlar kazandırıyor.

Altındağ Aydınlıkevler kapalı pazar yerine kavuşuyor!

Altındağlılar için hazırladığı projelerle, yaptığı tesislerle modern yaşamın tüm gereklerini vatandaşlara sunan Altındağ Belediyesi, ilçeye yepyeni yatırımlar kazandırmaya devam ediyor.

Trabzon Aydınlıkevler'e park inşa edilecek!

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Aydınlıkevler Mahallesi'nde yapılacak park alanında incelemelerde bulundu. Genç, Aydınlıkevler Mahallesi'nde park yapımı için ihaleye çıkıldığını belirtti.

Ankara Aydınlıkevler Kapalı Semt Pazarı'nın inşaatı başladı!

ALTINDAĞLILAR için hazırladığı projelerle, yaptığı tesislerle modern yaşamın tüm gereklerini vatandaşlara sunan Altındağ Belediyesi, ilçeye yepyeni yatırımlar kazandırmaya devam ediyor.

Şanlıurfa Karaköprü kapalı semt pazarı törenle hizmete açıldı!

ŞANLIURFA’da merkez İlçe Karaköprü Belediyesi tarafından Atakent Mahallesi'nde yaptırılan kapalı semt pazarı törenle hizmete açıldı. Semt pazarının açılış törenine; Metin Baydilli, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri ve pazarcı esnafı katıldı.

Aydınlı-Metal Yapı Konut Güneş Tepe İstanbul Projesi!

Dairelerin 1+1'den 4+1 'e kadar değiştiği proje İstanbul Bağcılar'a bağlı Güneşli'de yer alıyor. Aydınlı-Metal Yapı Konut Güneş Tepe İstanbul Projesi yaklaşık 2 bin konuttan oluşacak.

Aydınlıkevler Kapalı Semt Pazarı Haberi

Aydınlıkevler Kapalı Semt Pazarı


Altındağlılar için hazırladığı projelerle, yaptığı tesislerle modern yaşamın tüm gereklerini vatandaşlara sunan Altındağ Belediyesi, ilçeye yepyeni yatırımlar kazandırmaya devam ediyor. Aydınlıkevler Mahallesi’nin yüzünü güldürecek olan Kapalı Semt Pazarı’nın inşaatı tamamlandı. İç dekorasyonunun tamamlanmasının ve esnafın da yerleşmesinin ardından kapılarını açacak olan semt pazarı, mahalle halkı tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.


Konforlu alışveriş için her şey düşünüldü


Yaklaşık 4 bin 500 metrekarelik bir alana sahip olan Aydınlıkevler Mahallesi Kapalı Semt Pazarı’nın,  dükkanları, tezgahları, içerisindeki konforu ve çevre düzenlemesiyle Aydınlıkevler ve çevre mahallelerinde oturanların ilk alışveriş durağı ve sosyalleşme alanı olması bekleniyor.


Mahalle sakinlerinin rahat ve güvenli bir biçimde alıveriş yapabilecekleri kapalı pazarın iç ve dış dekorasyonunda her detay büyük bir titizlikle düşünüldü. Büyüklükleri 10 ile 30 metrekare arasında değişen, her biri bağımsız ve kepenkli 43...