26 / 04 / 2024

aydoğan inşaat moon royal residence projesi

aydoğan inşaat moon royal residence projesi

Aydoğan İnşaat Moon Royal Residence projesinde 108 adet daire ve 36 adet dubleks daire yer alıyor. Tuzla'da yükselen Moon Royal Residence projesinde 2+1 ve 3+1'ler bulunuyor...

Aydoğan İnşaat Moon Royal Residence teslim tarihi!

Aydoğan İnşaat Moon Royal Residence teslim tarihi kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Projede konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı

Moon Royal Residence satılık daire!

Moon Royal Residence satılık daire fiyatlarıyla ilgili detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor

Aydoğan İnşaat Moon Royal Residence nerede?

Aydoğan İnşaat Moon Royal Residence nerede sorusunun yanıtı adresli bir şekilde haberimizde yer alıyor

İnşaat sektörü o ilde durma noktasına geldi!

Başta çimento ve demir olmak üzere inşaat maliyetlerinin ana kalemlerinde meydana gelen fiyat artışları uzun süredir sorunlarla boğuşan inşaat sektörünü durma noktasına getirdi. DİMDER Başkanı Elaldı, “Önümüzdeki yıllarının çok ciddi sıkıntılardan geçeceğini biliyoruz” dedi.

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım tarafından kuruldu.

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Tandoğan tarafından kuruldu.

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Orhan Çaçan İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orhan Çaçan İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Orhan Çaçan tarafından kuruldu.

Bilşan İnşaat Enerji Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilşan İnşaat Enerji Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Bilgen ve Sedat Şanlıer ortaklığında kuruldu.

Yhym Doğan İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yhym Doğan İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Erol Doğan tarafından kuruldu.

Mir Çan İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Çan İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Sevgi Çan tarafından kuruldu.

Persıan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Persıan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Kazem Yaghoobıan tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan inşaat sektörü açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, inşaat sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sektörde zam üstüne zam yapan fırsatçıların yer altığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşları koruyacaklarının altını çizdi. 

Demir fiyatları bugün kaç lira oldu? Son dakika inşaat demir fiyatları....

İnşaat demiri fiyatlarına gelen 300 lira zam, sektörün gündemine bomba gibi düştü. Zamların ardından dün konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan inşaat sektörünün üstündeki finansman yükünü azaltacaklarını söyleyerek demir çelik ürünlerine de değindi...

İnşaat-Sen: Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz!

İnşaat-Sen Örgütlenme Koordinasyon Üyesi Nurseli Gözüaçık, yurtdışında çalışan inşaat işçilerinin ücret sorunu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz." dedi.

aydoğan inşaat moon royal residence projesi Haberi

aydoğan inşaat moon royal residence projesi


Aydoğan İnşaat tarafından hayata geçirilen Moon Royal Residence projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Tuzla'da inşa ediliyor. Aydoğan İnşaat Moon Royal Residence projesi 108 daire ve 36 dubleksten meydana geliyor.


Aydoğan İnşaat Moon Royal Residence projesi 9 blok halinde yükseliyor. Aydoğan İnşaat Moon Royal Residence projesinde banka kredili ödemeler yapılıyor.


Aydoğan İnşaat Moon Royal Residence projesinin satış ofisi ile 0216 405 12 91 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Aydoğan İnşaat Moon Royal Residence projesinde 2+1 ve 3+1 daire tiplerine yer veriliyor.


Aydoğan İnşaat Moon Royal Residence projesinin toplam inşaat alanı 29 bin 750 metrekare. Aydoğan İnşaat Moon Royal Residence projesinde yüzme havuzu, fitness, otopark gibi olanaklar yer alıyor.



Aydoğan İnşaat Moon Royal Residence satış ofisi!

Altıntepe Mah. Cihadiye Cad. Özdemir İş Merkezi 

No : 96/2 Kat :...