25 / 04 / 2024

aydos teleferik

aydos teleferik

Kadıköy-Kartal Metrosu'ndan sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Kartal'ı ulaşım açısından rahatlatacak iki yeni projenin müjdesini verdi. Bunlardan biri havaray, diğeri ise teleferik olarak planlanıyor.

Gülhane Parkı ile Üsküdar Doğancılar arasına teleferik planlandı!

İstanbul'un Avrupa yakasındaki Gülhane Parkı ile Anadolu yakasındaki Üsküdar'ın Doğancılar Parkı arasına teleferik kurulması planlanmış... Peki sonra ne olmuş?.. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkarttığı haber

Uludağ'da turizm teleferik hattıyla artacak!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş, Uludağ'da 20 günden bu yana kar olduğunu belirterek, Uludağ'da turizm teleferik hattıyla artacağını da ifade etti...

1966 yılında Gülhane ile Üsküdar arasında teleferik yapılacakmış!

1966 yılında İstanbul Valiliği, Gülhane Parkı ile Üsküdar Doğancılar arasında teleferik yaptıracakmış. Belediye Başkanlığı ise, Sarayburnu ile Üsküdar arasındaki bu teleferiğin silüeti bozacağını ileri sürmüş.

Bursa'da teleferik hattı yenilendi!

Vali Münir Karaloğlu; Bursa 'da logo tamam sıra turizm atağında hızlandırıyoruz. Teleferik hattını yeniledik ve çalışmalar bittiği zaman dünyanın en uzun teleferik hattına sahip olacağız.

Balçova Teleferik Tesisleri yapım ihalesi tarihi belli oldu mu?

Balçova'daki Teleferik Tesisleri'nin yapımı da, ihalesi gibi 'yeter artık' dedirtti. Geçtiğimiz haftalarda tesisin bitiş tarihini 26 Kasım olarak veren Kocaoğlu, bu sözünü de tutamamış oldu..

Aydos Country satışa sunuldu!

Ataşehir'e 10 dakika mesafede, şehrin stresi ve gürültüsünden uzaklaşmayı sağlayan Aydos Countrv'de, 50 dönümlük arazi üzerinde her biri geniş balkonlara sahip 914 daire yer alıyor.

Sinpaş Aydos Country ne zaman teslim?

Sinpaş Aydos Country projesinde dairelerin fiyatları 231 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerine yer veriliyor. Peki Sinpaş Aydos Country ne zaman teslim?

Şinpaş GYO Aydos Country ile İstanbul'un zirvesine çıktı!

SİNPAŞ Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) yılın son projesi için Sancaktepe'yi seçti. Ege Yakası, İncek Blue, İncek Green ve Karşıyaka Rezidans'ın ardından bu yıl beşinci projesi Aydos Country'i görücüye çıkarttı...

Sinpaş Aydos Country 2017'de teslim edilecek!

İstanbul'un en yüksek noktası Aydos Tepesi'ne komşu olan Aydos Country, Sancaktepe'yi İstanbul'un kişi başına en fazla yeşil alan düşen bölgesi haline getiriyor. Anadolu Yakası'nda yükselen Aydos Country'nin tanıtım programı gerçekleşti.

Aydos Country satış ofisi iletişim!

Aydos Country satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Lansmana özel yüzde 10 + yüzde 5 indirim yapılan projede teslimler 2017 yılının Mayıs ayında gerçekleşiyor.

Aydos Country Residence!

Aydos Country Residence projesi daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede teslim 2017 yılının Nisan ayında gerçekleşecek.

Aydos Country Sancaktepe Evleri!

Aydos Country Sancaktepe Evleri projesinde daireler 231 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede yer alan dairelerin alanları 69 - 209 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Kişi başına en fazla yeşil alan düşen proje: Aydos Country!

İstanbul'un en yüksek noktası Aydos Tepesi'ne komşu olan Aydos Country, Sancaktepe'yi İstanbul'un kişi başına en fazla yeşil alan düşen bölgesi haline getiriyor. Anadolu Yakası'nda yükselen Aydos Country'nin tanıtım programı gerçekleşti.

aydos teleferik Haberi

aydos teleferik

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş bugün Twitter'dan Kartal'daki iki yeni projelerini tanıttı. Projelerden biri teleferik, diğeri ise havaray. 


Topbaş'ın bahsettiği teleferik Kartal Merkez'den Aydos'a kadar ulaşım sağlayacak. Havaray ise yine Kartal Merkez'den başlayıp E-5'e kadar çıkacak. 


Ayrıca oluşturulacak havarayla metro hatlarına da erişim imkanı sağlanacak. 


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş açıklamasında; Kartal'a yeni projeler ilave ettik. Bunlardan bir tanesi, Kartal Merkez’den Aydos’a teleferik. Planlara işliyoruz. Çok önemli bir şey. Özellikle ulaşım ve erişim noktasında rahatlık getireceğine inandığımız bir proje, yine merkezden E 5’e çıkacak bir havaraya. Metro hatlarına da erişim imkanı sağlanacak. Sahil düzenlemelerimiz de var, dedi. 


İşte Kadir Topbaş'ın attığı tweet: