24 / 04 / 2024

Ayhan Bektaş kimdir

Ayhan Bektaş kimdir

2013'te 2.5 milyon turiste hizmet verip 2.2 milyar $ ciroya ulaşan OTİ Holding, bu yıl da yüzde 20 büyümeyi hedefliyor. Şirket, Tayland'daki Türk turist sayısını da 20'ye katlayacak.

Aycan Avcı Kimdir?

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Aycan Avcı Kimdir? Aycan Avcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ayhan Avcı'nın biyografisi..

Cengiz Bektaş kimdir?

Türkiye'nin önde gelen mimarları arasında yer alan ve sayısız yapıya imza atan Cengiz Bektaş hayatını kaybetti. Peki Cengiz Bektaş kimdir?

Bektaş Ulusan kimdir?

Eylül 2019 itibariyle KİPTAŞ’da Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başlayan Bektaş Ulusan kimdir? Bektaş Ulusan daha önce nerelerde çalıştı?

Ayhan Karaca kimdir?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının iştirak şirketi Emlak Yönetim Hizmetleri AŞ Genel Müdürlüğüne Ayhan Karaca atandı. Peki Ayhan Karaca kimdir?

Ayhan Gider kimdir?

Ayhan Gider, 2019 yerel seçimlerine Ak Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Ayhan Gider kimdir? Ayhan Gider, hangi işlere imza attı?

Cansu Ayhan kimdir?

Liv Yapı Satış Müdürü Cansu Ayhan kimdir? Cansu Ayhan, bugüne kadar hangi işlerde hizmet verdi?

Öznur Ozar kimdir?

Halk GYO Yönetim Kurulu Üyesi Osman Bektaş'ın görevinden istifa etmesi ile boşalan göreve geçici olarak Öznur Ozar atandı. Peki, Öznur Ozar kimdir?

Ayhan Yavrucu kimdir?

Alarko Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Yavrucu kimdir? Ayhan Yavrucu, ne zamandan beri Alarko Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alıyor? İşte Alarko CEO'su Ayhan Yavrucu..

Ayhan Büyükkaya kimdir?

Hanak Belediye Başkanı Ayhan Büyükkaya kimdir? Ayhan Büyükkaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ayhan Büyükkaya, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ayhan Büyükkaya...

Abdülhakim Ayhan kimdir?

Şanlıurfa Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan kimdir? Abdülhakim Ayhan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdülhakim Ayhan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Abdülhakim Ayhan....

Ayhan Yavuz kimdir?

Hatay Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz kimdir? Ayhan Yavuz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ayhan Yavuz, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ayhan Yavuz..

Ali Rıza Selmanpakoğlu kimdir?

Nevşehir Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu kimdir? Ali Rıza Selmanpakoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Rıza Selmanpakoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Ayhan Babacan kimdir?

Fibrebeton Şirketler Grubu 'nun kurucusu Ayhan Babacan 7 Kasım 2014 tarihinde vefat etti. Peki, Ayhan Babacan kimdir? Ayhan Babacan, hayatı boyunca hangi işlerde görev aldı?

Ayhan Bektaş kimdir Haberi

Ayhan Bektaş kimdir

2013'te 2.5 milyon turiste hizmet verip 2.2 milyar $ ciroya ulaşan OTİ Holding, bu yıl da yüzde 20 büyümeyi hedefliyor. Şirket, Tayland'daki Türk turist sayısını da 20'ye katlayacak.


OTİ Holding hedef büyüttü. 2013'te 2 milyon 500 bin turiste hizmet veren şirket, 2012'ye oranla yüzde 27 büyüyerek 2 milyar 200 milyon dolar ciroya ulaştı. Yurtdışı cirolarının baz alındığı global Türk şirketleri sıralamasında üçüncü olan OTİ, bu yıl da yüzde 20 büyüme hedefliyor. OTİ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Bektaş, Türkiye'nin yanı sıra Rusya, Ukrayna, Beyaz Rusya, Polonya, Mısır, Tayland ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde toplam 20 iştirak ve 4 binin üzerindeki çalışanları olduğunu, 5 kıtadaki 52 destinasyonda hizmet verdiklerini söyledi. 


OTEL SAYIMIZ 4'E ÇIKTI 

Bektaş, "1992'den bu yana yenilikçi vizyon ve kalite anlayışımızla turizme...