26 / 04 / 2024

Bektaş Ulusan kimdir?

Bektaş Ulusan kimdir?

Eylül 2019 itibariyle KİPTAŞ’da Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başlayan Bektaş Ulusan kimdir? Bektaş Ulusan daha önce nerelerde çalıştı?



Bektaş Ulusan kimdir?

Bektaş Ulusan 1976'da dünyaya geldi. Ulusan, Selçuk Üniversitesi Muhasebe Bölümünü bitirdikten sonra mesleğe 1993 yılında Mali Müşavirlik ofisiyle başladı.

Bir taraftan mesleğini yaparken bir taraftan da Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni tamamlayarak Mali Müşavirlik ünvanını alan Bektaş Ulusan, Bağımsız Denetçi yetkisi de aldı. Ulusan 1996 yılından bu yana kendi kurduğu Mali Müşavirlik Ofisinde, konusunda uzman kadrosuyla farklı sektörlerin önde gelen firmalarına Mali Müşavirlik ve Denetim Hizmetleri verdi.

Bektaş Ulusan, vergi planlaması, iş ve sosyal güvenlik konularında danışmanlık hizmetlerinin yanında, vergi uyuşmazlıklarının çözümü ve vergi davalarına hazırlık konularında da çalışmalar yaptı.

Ulusan, Hukuk alanına olan ilgisi nedeniyle de Anadolu Üniversitesi’nde Adalet bölümünü başarıyla tamamladı, uzmanlık alanlarıyla ilgili de İstanbul İlk Derece Mahkemelerinde uzman bilirkişi olarak raporlar yazdı. 

Bektaş Ulusan, Eylül 2019 itibariyle KİPTAŞ’da Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı.

Ulusan, evli ve üç çocuk babasıdır.
 


Geri Dön