26 / 04 / 2024

ayhan giyim hedef

ayhan giyim hedef

Kadın giyim sektöründe hizmet veren Ayhan Giyim Avrupa'daki mağaza sayısını ikiye katlamayı hedefliyor...

Tekstil ve hazır giyim ABD’de vites yükseltti: Hedef 5 milyar dolarlık ihracat!

Türk hazır giyim ve tekstil sektörleri ihracatta güç birliği sağlayarak, ABD’de ortak ticaret heyeti toplantı düzenledi. 42 firmanın yer aldığı heyet ile ABD pazarından daha fazla pay alınması hedefleniyor.

Kürşat Ayhan: Konut almak için şimdi en uygun zaman!

Mebuskent’in yatırımcısı Ayhan, Mart-Nisan gibi konut fiyatlarında artışların hızlanacağını belirterek, “Alımı ertelemiş vatandaşlar önümüzdeki iki üç ayı iyi değerlendirmeli. Alım için uygun zaman. Şimdi alanlar karlı çıkacak” dedi.

Ravmen mağaza açılışlarıyla büyümeyi hedefliyor!

2014 yılında 10 milyon liralık yatırımla erkek giyim markası Ravmen’i yaratan Rıza Özer’in hedefi 5 yılda Türkiye’deki en büyük 5 erkek markasından biri olmak. Bir diğer hedef ise yurt dışında büyümek.

Ayhan Taflan: Trabzon'da eğitimsiz emlakçılar çoğaldı!

Konuk sektörünün hareketli olduğu Trabzon'da 'çakma' emlakçılara dikkat çeken Ayhan Taflan, bu işe soyunduğunu söyledi. Taflan, bilgisiz ve eğitimsiz kişilerin ülke ekonomisine de büyük zarar verdiğine dikkat çekti.

Emlak Konut 2015 hedef değerlendirmesini yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamada Emlak Konut 2015 hedef değerlendirmesini yayınladı.

Ayhan Şentürk vefat etti!

Konutder Eski Genel Sekreteri ve Ekonomi Gazeteleri Derneği üyesi Okhan Şentürk'ün babası Ayhan Şentürk vefat etti.

Hedef Otelcilik Ticaret ve Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Otelcilik Ticaret ve Limited Şirketi, Ahmet Hikmet Erşahin tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Aralık'ta Fatih, Küçükayasofya Mahallesi, Cinci Meydanı Sokak' ta kuruldu.

Ayhan Sefer Üstün Sakarya'daki yatırımları anlattı!

AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, gazetecilerle buluştuğu akşam yemeğinde, başlayacak olan devam eden projeler hakkında konuşarak, genel bir değerlendirmede bulundu.

Aytül Akyürek ile Yunus Emre Ayhan evlendi!

DAP İstmarina projesinde çalışan Aytül Akyürek ile Ayhanlar Holding yetkililerinden Yunus Emre Ayhan hayatını birleştirdi.

Mina Hazır Giyim ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mina Hazır Giyim ve Emlak Ticaret Limited Şirketi, Hayrinisa Uğur tarafından 30 bin TL sermaye ile 3 Ekim'de Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı'nda kuruldu.

Ayhan Gider'den Çanakkaleli işçilere TOKİ sözü!

AK Parti Çanakkale Milletvekili adayı Ayhan Gider, kamuda çalışan taşeron işçilere TOKİ’den ev sözü verdi...

Hedef 12 İnsankaynaklar Yönetim Danışmanlık Oganizasyon Taşımacıl. ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef 12 İnsankaynaklar Yönetim Danışmanlık Oganizasyon Taşımacıl. ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuz Han Geçer ve Ali Cengiz ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Şişli, H.Rıfat Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Hedef Mimari Yapı ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Mimari Yapı ve İnşaat Limited Şirketi, Ali Ünal tarafından 20 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Gaziosmanpaşa, Fevzi Çakmak Mahallesi, 756.Sokak 'ta kuruldu.

ayhan giyim hedef Haberi

ayhan giyim hedef
Kadın giyim sektöründe faaliyet gösteren Ayhan Giyim, 2014 hedeflerini açıkladı. Avrupa'da mağazalaşmaya hızla devam eden firma, 2014 yılında Avrupa'daki mağaza sayısını ikiye katlamayı hedefliyor. Firma, internet satışlarına da...