16 / 04 / 2024

Colorist Şile'de hedef kitle çocuklu aileler!

Colorist Şile'de hedef kitle çocuklu aileler!

Firma: CFR Yapı

Proje: Colorist Şile

CFR Yapı'nın Şile'de hayata geçirdiği Colorist Şile projesinde hedef kitle çocuklu aileler. “Çocuklar nerede oynasın” sloganıyla ön taleplerin toplandığı projede evler iki katlı bahçeli olarak dizayn ediliyor.



Colorist Şile hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Şile'de doğa içinde yükselen iki katlı bahçeli evler 18 dönüm brüt alan üzerinde inşa ediliyor.  CFR Yapı  tarafından hayata geçirilen projede hedef kitle çocuklu aileler olacak. 


Colorist Şile projesi toplamda 102 konuttan meydana geliyor. İki etaptan oluşacak projede ilk etapta yatırım bedelinin 20 milyon liraya, ikinci etapta yatırım bedelinin ise 38 milyon liraya mal olması öngörülüyor.


Bahçe katındaki evlerin kendi içinde dubleks olduğu projede alt katlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon loft olarak tasarlandı. Colorist Şile'de üst kattaki evler ise 1+1 ve 2+1 seçeneklerinde tek kat teraslı olarak dizayn edildi. 


Kumsal ve kafenin yer aldığı projede çocukların güvenli bir alanda güzel vakit geçirmeleri için her şey düşünülmüş.  Colorist Şile  projesinde 15 yıllığına kiralanan kumsal 800 metrekare alana sahip. 


Her evin kendine ait 5 metrekarelik hobi bahçesi olduğu projede doğum günlerinin yapılacağı özel bir mekan, fantastik masal şatosu, atlı karınca, macera treni, ahşap evler ve profesyonel yaz okulları mevcut. 



Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön