25 / 04 / 2024

Colorist Şile nerede

Colorist Şile nerede

İki etap halinde inşa edilen Colorist Şile’nin yatırım bedeli ilk etap için 20 milyon lira oldu. Colorist Şile’de 1+1 daireler 180 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Colorist Şile tatil kampanyası 20 Eylül'de sona erecek!

20 Temmuz - 20 Eylül tarihleri arasında Colorist Şile’den ev alan herkes, ailesiyle birlikte yedi gün boyunca 2017 yazında tatil yapabilecek.

Colorist Şile’den ev alan herkese tatil hediye!

CFR Yapı, yepyeni bir kampanyayla yatırımcısının yüzünü güldürüyor. Colorist Şile’den ev alanlar bir haftalık tatilini hemen rezerve edebiliyor.

Colorist Şile: Masal diyarında gerçek bir eviniz olsun!

Hedef kitlelerinin çocuklu aileler olduğunu vurgulayan CFRYapı Yönetim Kurulu Başkanı Cafer İnan, Colorist Şile’de “Çocuklar nerede oynasın” sloganıyla yola çıktıklarını bildirdi.

CFR Yapı Colorist Şile'de 175 bin TL'ye!

Gayrimenkul sektörünün yeni yüzlerinden CFR Yapı, çocuklara yönelik geliştirdiği Colorist Şile ile emlak sektörüne yeni bir soluk getirdi.

Colorist Şile satışta!

CFR Yapı, çocuklara yönelik projesi Colorist Şile'yi satışa sundu. 17 bin metrekare arsa içinde 90 konuttan oluşan projede fiyatlar 175 bin liradan başlıyor.

Colorist Şile'de lansmana özel 40 aya varan vade imkanı!

Colorist Şile'de lansmana özel 40 aya kadar vade imkanı ile yüzde 30 peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projede satılık daire fiyatları 175 bin TL'den başlıyor..

Colorist Şile'de 2+1 daireler 270 bin TL'ye!

CFR Yapı'nın çocuklara yönelik projesi Colorist Şile'de 1+1 daireler 175 bin TL'den, 2+1 daireler ise 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor..

Colorist Şile satışa çıktı! 175 bin TL'ye!

Emlak sektörünün yeni oyuncularından CFR Yapı, konut sektörüne Colorist Şile ile giriyor. Çocuklu aileleri kendi çocukluklarındaki hayatı yaşamaya davet eden CFR Yapı, Colorist Şile'yi satışa çıkardı.

Colorist Şile 175 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta!

CFR Yapı tarafından hayata geçirilen Colorist Şile satışa sunuldu. Çocuklu aileleri kendi çocukluklarındaki hayatı yaşamaya çağıran projede fiyatlar 175 bin TL'den başlıyor.

Colorist Şile'de hedef kitle çocuklu aileler!

CFR Yapı'nın Şile'de hayata geçirdiği Colorist Şile projesinde hedef kitle çocuklu aileler. “Çocuklar nerede oynasın” sloganıyla ön taleplerin toplandığı projede evler iki katlı bahçeli olarak dizayn ediliyor.

Soft Şile nerede? Soft Şile fiyat listesi 2022! 

Soft Şile nerede sorusunun yanıtı ve Soft Şile fiyat listesi 2022 haberimizde yer alıyor. Söz konusu projede 22 villa ve 16 ticari alan yer alıyor. 

Kemal Sunal ile Perihan Savaş'ın Keriz filmi bakın nerede çekilmiş!

Kemal Sunal ile Perihan Savaş'ın Keriz filminin nerede çekildiğini merak ettiniz mi? O evde Yeşilçam'ın izleri hala duruyor...

Colorist Panorama Şile'de 1+1'ler 199 bin TL'ye!

CFR Yapı imzasıyla İstanbul'un Şile ilçesinde hayata geçirilen Colorist Panorama projesinde yeni yıl fırsatları devam ediyor. Projede 60 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Şile Colorist Panorama'da 60 ay 0 faiz fırsatı!

CFR Yapı tarafından Şile'de yükselen Colorist Panorama'da yeni yıl fırsatları devam ediyor. Projeden 60 ay 0 faiz fırsatıyla ev sahibi olunabiliyor.

Şile Colorist Panorama'da fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor!

CFR Yapı imzasıyla Şile'de hayata geçirilen Colorist Panorama projesinde lansman öncesi fırsatlar sürüyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde daireler yer alıyor.

Colorist Panorama Şile'de lansman öncesi fırsatlar!

İstanbul'un Şile ilçesinde hayata geçirilen Colorist Panorama projesinde lansman öncesi fırsatlar devam ediyor. Projede 60 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Şile Colorist Panorama'da 230 bin liraya!

Colorist Panorama projesi CFR Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Fiyatların 230 bin liradan başladığı proje İstanbul Şile'de inşa ediliyor. 

Colorist Panorama Şile ön talep döneminde yoğun ilgi gördü!

Colorist Panorama Şile ön talep döneminde yoğun ilgi gördü. Fiyatların 230 bin TL'den başladığı proje 77 villadan meydana geliyor. 

CFR Yapı Şile Projesi Colorist Panorama!

CFR Yapı Şile Projesi Colorist Panorama projesi Şile Işık Üniversitesi ve yeni yapılan devlet hastanesinin yanında hayat geçiriliyor. Projede ön talep toplanıyor...

Şile Colorist Panorama fiyat listesi!

CFR Yapı tarafından Şile'de hayata geçirilen Colorist Panorama projesinde lansman öncesi indirimler devam ediyor. İşte Colorist Panorama fiyat listesi...

Colorist Panorama nerede?

Ön talep toplanan Colorist Panorama projesi Şile plajını görüyor. Peki Colorist Panorama nerede?

Şile Colorist Panorama fiyat!

Colorist Panorama projesinde lansman öncesinde hem fiyatlarda hem de ödemelerde kolaylık sağlanıyor. Peki Şile Colorist Panorama fiyatları ne kadar?

Colorist Şile'nin tamamı 7 ayda satıldı!

CFR Yapı imzası ile hayata geçirilen Colorist Şile projesinin tamamı 7 ay gibi kısa bir sürede satıldı. Projenin satış ekibi içi 20 Ekim'de ödül töreni düzenlenecek.

Colorist Şile nerede Haberi

Colorist Şile nerede

Colorist Şile hakkında detaylı bilgi için tıklayın



20 Eylül'e kadar sürecek olan tatil kampanyasına bir yenisini daha ekleyen CFR Yapı, şimdi de ödeme imkanını  kolaylaştırıyor. Yüzde 30 peşinat ve 50 ay sıfır faizle Colorist Şile'yi yatırımcısına sunduklarını söyleyen  CFR Yapı  Yönetim Kurulu Başkanı Cafer İnan, son dönemde yapılan kampanyalara CFR Yapı  olarak destek vermek istediklerini belirtti


İnşaat sektöründeki deneyimini emlak sektörüne taşıyan CFR Yapı, ilk gayrimenkul projesi olan  Colorist Şile  için yepyeni bir kampanyaya daha imza atıyor. Colorist Şile’den ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 30 peşinat ve 50 ay sıfır faizle ev sahibi olma fırsatı sunan CFR Yapı’da, üstelik tatil hediyesi kampanyası da devam ediyor. 


Geçtiğimiz günlerde Colorist Şile’den ev alanlara bir haftalık tatil imkanı tanıyan CFR Yapı, şimdi ise ödemeleri...