26 / 04 / 2024

ayhan giyim mağaza sayısı hedefleri

ayhan giyim mağaza sayısı hedefleri

Kadın giyim sektöründe hizmet veren Ayhan Giyim Avrupa'daki mağaza sayısını ikiye katlamayı hedefliyor...

Les Benjamins Avrupa ve Amerika'da mağaza açacak!

Sokak giyim markası Les Benjamins, iki yıl içerisinde Berlin, New York ve Los Angeles'ta da yeni mağaza açılışları gerçekleştirecek. 

Tudors 2023’te mağaza sayısını 500’e çıkaracak!

2020 hazır giyim sektörü için önemli hedeflerinin olduğu ve önceden planlamalarını yaptıkları bir sene yaşadıklarına dikkat çeken Tudors CEO'su Yaşar Ayaydın, pandemi sebebiyle hedeflerin sekteye uğradığını dile getirdi. Ayaydın, 2023’te mağaza sayısını 500’e çıkaracaklarını belirtti.

Aydınlı Grup 50 yeni mağaza açacak!

TMSF bünyesinde büyümeye devam eden Aydınlı Grup’un hazır giyim cirosu 2,5 milyar liraya ulaştı. Bu yıl cirosunu yüzde 30 büyüterek 3,3 milyar TL'ye çıkarmayı hedefleyen Aydınlı, sene sonuna kadar 50 yeni mağaza daha açarak mağaza sayısını 714’e çıkarmayı da planlıyor...

Kiğılı Azerbaycan'da 2 yeni mağaza açtı!

Yurt dışında farklı noktalarda büyümeyi amaçlayan erkek hazır giyim sektörü markaları arasında yer alan Kiğılı, Azerbaycan'da 2 yeni mağaza açtı. 

Forever 21 100 mağaza açacak!

Dünyanın önde gelen giyim eşyası olan perakendecilerinden Forever 21, 100 mağaza kapatacağını açıkladı.

Kiğılı yurt dışında beş mağaza açacak!

Erkek giyim markası Kiğılı'nın patronu Abdullah Kiğılı, 100 milyon Euro ciroya sahip şirketin yurt dışıyla hızlı büyüme planladığını belirtiyor. Şirket, bu yıl yurt dışında beş mağaza açacak. Kiğılı, hedeflerinin 2023'te yurtdışında en az 200 mağazaya ulaşmak olduğunu söylüyor…

Lescon 140 mağaza açmayı hedefliyor!

Gaziantep'in Nizip ilçesinde 1980 yılında ayakkabı üretimine başlayan Aydın Erbay, yarattığı Lescon markasını bugün 60 mağazalı bir aktif spor giyim markası haline getirdi. Erbay'ın hedefi beş yılda mağaza sayısını 200'e çıkarmak ve yurtdışına açılmak.

NGSTYLE, Cepa AVM'de mağaza açtı!

Türkiye’nin önde gelen kadın giyim markası NGSTYLE, Ankara’da mağaza açtı. Şehrin cazibe merkezi olan Cepa AVM’de kapılarını açan NGSTYLE, stil sahibi kadınların vazgeçilmezi olacak.

DeFacto Ege Bölgesi'ndeki mağaza sayısını 48'e çıkardı!

Türkiye'nin en büyük hazır giyim ve moda markalarından DeFacto, İzmir'deki mağaza sayısını 17'ye, Ege Bölgesi'ndeki mağaza sayısını ise 48'e çıkardı.

Mexx Türkiye'de 5 yılda 100 mağaza açacak!

Eroğlu Holding, iflastan kurtardığı hazır giyim devi Mexx’i, Türkiye’ye yaymak için harekete geçti. Forum İstanbul’daki ilk mağazanın ardından yılsonuna kadar 10 mağaza, 5 yılda 100 mağaza hedefi koydu.

AVVA, 3 yılda toplam 100 mağaza açmayı hedefliyor!

Bu yıl yüzde 50 büyümeyi hedefleyen erkek giyim markası AVVA, 3 yılda 100 mağazaya ulaşacak. Mağaza açmayı planladığı ABD'de şirket kuran AVVA, New York'u adeta merkez haline getirecek

Kiğılı Ankara Podium AVM'de mağaza açtı!

Türkiye'nin erkek giyim markası Kiğılı, mağazalarına bir yenisini daha ekleyerek satış ağını genişletiyor. Yurt içinde 67 şehirde 225 mağaza met veren Kiğılı, Ankara'daki 20. mağazasını Podium AVM'de açtı.

Liu Jo, İstanbul'da 2 yeni mağaza açtı!

İtalyan giyim markası Liu Jo, İstanbul'da 2 yeni mağaza açtı. Nişantaşı City's AVM ve Ataşehir Palladium'a giren marka, Türkiye pazarında toplamda 5 mağazaya ulaşmış oldu.

ayhan giyim mağaza sayısı hedefleri Haberi

ayhan giyim mağaza sayısı hedefleri
Kadın giyim sektöründe faaliyet gösteren Ayhan Giyim, 2014 hedeflerini açıkladı. Avrupa'da mağazalaşmaya hızla devam eden firma, 2014 yılında Avrupa'daki mağaza sayısını ikiye katlamayı hedefliyor. Firma, internet satışlarına da...