26 / 04 / 2024

Les Benjamins Avrupa ve Amerika'da mağaza açacak!

Les Benjamins Avrupa ve Amerika'da mağaza açacak!

Sokak giyim markası Les Benjamins, iki yıl içerisinde Berlin, New York ve Los Angeles'ta da yeni mağaza açılışları gerçekleştirecek. 



Lüks sokak giyim markası Les Benjamins, 20 ülkede ve toplamda 60 noktada yer alıyor. Bloomingdale's, Harvey Nichols, Selfridges, Printemps gibi mağazaların yanı sıra bağımsız butiklerde de satışı bulunan marka, e-ticaret yatırımlarının yanı sıra mağazalaşma çalışmalarına da hız verdi. Ekonomist'te yer alan habere göre; 10 yıl önce kurulan ve geçen yıl Esas Aile Ofisi'nin moda alanında ilk yatırımını yapmasıyla global adımlarını hızlandıran Les Benjamins, modanın önemli başkentlerinde mağazalaşacak. Geçtiğimiz günlerde açılan Akasya'daki mağazanın ardından Avrupa ve Amerika'da da yer arayışlarına giren marka, iki yıl içinde Berlin, New York ve Los Angeles'ta da mağazalar açacak.

Les Benjamins Avrupa ve Amerika da mağaza açacak!

Berlin mağazasını eylül veya ekim ayında açmaya hazırlanan Les Benjamins'in kurucu ve kreatif direktörü Bünyamin Aydın ve geçen yıl markaya yatırım yapan Les Benjamins Yönetim Kurulu Üyesi Fethi Sabancı Kamışlı, markanın global yolculuğunda mağaza açacakları önemli durakları paylaştı. Fethi Sabancı Kamışlı, “İstanbul'da ikinci mağazamızı açtık. Çok yakında Berlin, 2022 yılında da New York, Dubai ve Los Angeles gibi dünyanın önemli noktalarında mağazalarımız olacak” diyor. Bünyamin Aydın ise “Türk bir markanın dünya pazarında başarılı olabildiğini perakende anlamında da göstereceğiz" diye konuşuyor.
 

Les Benjamins Akasya AVM'de yeni mağaza açtı!


Geri Dön