26 / 04 / 2024

Bateel Zorlu Center’da mağaza açacak!

Bateel Zorlu Center’da mağaza açacak!

Perakende sektöründe birçok yeni marka Türkiye’ye girmeye hazırlanıyor. Dubai’nin ünlü hurma markası Bateel, Zorlu Center’da mağaza açacak. Bateel, cevizliden portakallıya onlarca çeşit hurma satıyor ve gurme olarak nitelendiriliyor.




Perakende sektöründe birçok yeni marka Türkiye’ye girmeye hazırlanıyor. Bu markalardan biri olan Dubai’nin ünlü hurma markası Bateel, yakında Zorlu Center’da açılacak. Cevizliden portakallıya, bademliden limonluya kadar onlarca çeşit hurmayı satan ve gurme olarak nitelendirilen Bateel, grup olarak Türkiye’ye gelecek. 


Ayaydın uğraştı ama...


Daha önce İpekyol’un sahipleri Ayaydın Ailesi’nin Türkiye’ye getirmek istediği ancak şartlarda anlaşamadığı Bateel’i Türkiye’ye Azeri bir grubun getirdiği belirtiliyor. Bateel’in konseptinde cafe de var. Ancak ilk etapta sadece hurma satışı yapılan mağaza açılacak. Gidişata göre cafe için karar verilecek.


Mart başında açılacak olan Akasya AVM’de de yeni markalar olacak. Bu markalardan biri 8 ülkede çocuklara ulaşan KidZania. Akkök’ün getireceği KidZania için 20 milyon dolar yatırım yapıldı. Yılda 800 bin kişinin ziyaret etmesi beklenen KidZania, 4-14 yaş arası çocuklara eğlenerek öğrenme deneyimi sunmak için, gerçek bir şehir mantığıyla, çocuk ölçeklerinde inşa edilmiş ilk uluslararası temalı park. 


Apple İzmir’de yer arıyor


KidZania İstanbul’da çocuklar, çalışarak para kazanmayı, kendi başına karar vermeyi deneyimleyebilecek. Apple da Zorlu’dan sonra ikinci lokasyon olarak Akasya’yı seçti. Zorlu’daki Apple’ın Nisan’da açılması bekleniyor. Akasya’daki Apple ile ilgili açıklama yapılmıyor. Apple’ın Türkiye’deki üçüncü mağaza için ise İzmir’de yer aradığı belirtiliyor.



İpekyol markasının sahibi Ayaydın Ailesi, Bateel’in Türkiye’ye getirmek istedi ancak iki taraf anlaşamadı. Şimdi markayı Azeri bir grup ilk mağazayı Zorlu’da açacak.




Vatan




Geri Dön