09 / 05 / 2024

ayhan güleryüz kim

ayhan güleryüz kim

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Güleryüz, Türkiyede beton sektöründeki büyümenin 2012 yılı için en az yüzde 8 seviyelerinde devam etmesini beklediklerini belirtti

Alper Gökgöz kimdir? Alper Gökgöz ne iş yapıyorr? Alper Gökgöz'ün eğitim ve kariyeri nedir?

Alper Gökgöz'ün kim olduğu ve Alper Gökgöz'ün hangi alanlarda çalışmalar yaptığı araştırılan ve merak edilen konular arasında yer almaktadır. Buna kapsamda Alper Gökgöz kimdir? nerelerde görev almıştır? Alper Gökgöz'ün eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Markette litresi 55 liraya süt isyanı! Bizim hakkımızı kim savunacak diyerek veryansın ettiler

Yüksek enflasyon ve gıda fiyatları arasındaki paralellik hem üreticileri hem de tüketicileri vurdu. Marketlerde 1 litre sütün 55 liraya çıkması isyan ettirdi. 'Bizim hakkımızı kim savunacak' diyen üreticiler sesini duyurmaya çalışıyor.

Özgüleryüz Yapı İnşaat Otomotiv Hafriyat Nakliyat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgüleryüz Yapı İnşaat Otomotiv Hafriyat Nakliyat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Esenler’de  2 milyon TL sermaye bedeli ile  Ramazan Güler kuruldu.

Gökyüzü Bahçeleri Dikmen nerede?

Toplam 175 adet konuttan meydana gelen Gökyüzü Bahçeleri Ankara projesi Ankara'nın en yeşil binası olma özelliği taşıyor. Peki Gökyüzü Bahçeleri Dikmen nerede?

Arena Mimarlık'tan Ankara Gökyüzü Bahçeleri projesi geliyor!

Arena Mimarlık imzasıyla hayata geçirilen Ankara Gökyüzü Bahçeleri 45 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. Proje 8 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor.

Yaser Gündüz: Kentsel dönüşüm zihinsel olmalı!

Geçtiğimiz hafta aşırı yağış uyarılarına rağmen tedbir alınmaması ve yıllardır kangren olmuş sorunlara çözüm üretilmemesi nedeniyle Mersin’de sağanak yağış sele neden oldu. Şehir Plancıları Odası Mersin İl Temsilcisi Yaser Gündüz, yapılabilecekleri anlattı.

Beşiktaş Tarık Akan Gündüz Çocuk Bakımevi açıldı!

Beşiktaş Belediyesi’nin Beşiktaş’ta yaşayan ailelere ve miniklere kazandırdığı kreşin adı ise “Tarık Akan Gündüz Çocuk Bakımevi” oldu. 16 Eylül'de kaybettiğimiz değerli sanatçı Tarık Akan’ın adı yeni açılan kreşimizde yaşatılacak.

Gökyüzü Platform Vinç Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökyüzü Platform Vinç Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün Tahsin Güleç imzasıyla kuruldu.

Orhan Gündüz, Eczacıbaşı Gayrimenkul Genel Müdürü oldu!

Eczacıbaşı Gayrimenkul'ün Genel Müdürü Orhan Gündüz oldu.2013-2014 yılları arasında Bilgili Holding’te CEO olarak görev alan Gündüz, son olarak özelleştirme ihale sürecinde önemli rol oynadı..

Gülenyüz Plastik Hammadde Ambalaj Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler İthalat İhracat San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gülenyüz Plastik Hammadde Ambalaj Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler İthalat İhracat San.Tic.Ltd.Şti. bugün Duygu Doğan tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda kuruldu.

Tabanlıoğlu Mimarlık 'Gündüz, Işık, Gece' sergisinde!

Tabanlıoğlu Mimarlık, “Thru – Veritas ve Vizyon” enstalasyonu ile TEPTA Aydınlatma’nın 25. Yılı onuruna İstanbul Modern’de düzenlenen “Gündüz, Işık, Gece” sergisinde.

Erzurum Anadolu Atakent Gündüz Bakımevi açıldı!

Anadolu Atakent Kreş ve Gündüz Bakımevi, İşadamı Öner Tugay ve Eğitimci Sıddık Bakır yönetiminde, alanında uzman eğitimci kadrosuyla hizmete açıldı.

Polatlı Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi açılıyor!

Polatlı’nın Kreş ihtiyacını gidermek için söz veren Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya; verdiği sözlerden birini daha yerine getirerek 11 Ekim Salı Günü saat 17.00’de Tam Gün Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin açılışını gerçekleştirecek.

ayhan güleryüz kim Haberi

ayhan güleryüz kim

Güleryüz, yaptığı açıklamada, Türkiyede hazır beton sektörünün, 2011de yaklaşık yüzde 10 oranında büyüdüğünün öngörüldüğünü kaydederek, "Bu büyüme performansıyla beton üretiminde Avrupa birinciliğini üst üste 3 yıldır korumaya devam edeceğiz. Avrupada Türkiyenin ardından İtalya ve Almanya gelmektedir" dedi.

Türkiyede beton sektöründeki büyümenin 2012 yılı için de en az yüzde 8 seviyelerinde devam etmesini beklediklerini ifade eden Güleryüz, şu bilgileri verdi:

"Betonu oluşturan malzemeler açısından baktığımızda Türkiye, çimentoda, Çin, Hindistan ve Japonyadan sonra en büyük 4üncü üretici ve en çok ihracat yapan 3üncü ülkedir. Türkiye dünya ortalamasının üzerinde kalitede çimentoya, doğal yapısı sayesinde en kaliteli agrega ocaklarına sahiptir. Yatırımların yeniliği ve sektörün genç yaşından dolayı da en genç ve en modern beton üretim ekipmanlarına sahiptir. Türkiye, yüksek pompalama oranlarından dolayı 5 bin aktif beton pompası ile en büyük araç ve ekipman parklarından birine sahiptir.

2010 yılında...