19 / 04 / 2024

Gündüz Bayer ve Yurdaer Kahraman'dan 4 yeni şirket!

Gündüz Bayer ve Yurdaer Kahraman'dan 4 yeni şirket!

Metro Properties Asya Bölgesi Müdürü ve Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Gündüz Bayer ve  Fiba Commercial Properties CEO’su Yurdaer Kahraman bugün 4 yeni şirkete imza attılar. 



M1 Adn Gayrimenkul Anonim Şirketi, M1 Ga Gayrimenkul Anonim Şirketi, M1 Kartal Gayrimenkul Anonim Şirketi ve M1 Kny Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Gündüz Bayer ve  Yurdaer Kahraman ortaklığında kuruldu.

Şişli'de kurulan şirketlerin her biri için 50 bin TL sermaye bedeli ayrıldı. Metro Properties Asya Bölgesi Müdürü ve Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Gündüz Bayer ve Fiba Commercial Properties CEO’su Yurdaer Kahraman sektörde yeni yatırımlar için çalışmalarına devam ediyorlar. 

Şirketlerin konusu; Alışveriş merkezi, toptan ve perakende marketlere yönelik olarak değişik ölçülerde her türlü gayrimenkulün alımı, satımı idaresi, inşası geliştirilmesi, kiralanmasıdır. Yurtiçi ve yurtdışında kurulmuş veya kurulacak olan yerli veya yabancı inşaat ticaret turizm pazarlama mümessillik mühendislik proje hizmetleri ve müşavirlik hizmetleri veren şirketlere ortak olmak kısa veya uzun vadeli adi ortaklıklar 'joint venture' iş ortaklıkları konsorsiyumları kurmak veya kurulmuş olanlara sonradan katılmak bunlarla geçici iştirakler kurmak yapılacak işbirliğinin mahiyetine uygun anlaşmalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Geri Dön