19 / 04 / 2024

Ayhan Kocaman Parkı arazisi

Ayhan Kocaman Parkı arazisi

İBB Beyoğlu Kulaksız’da bulunan arsayı satıyor. 200 metrekarelik arsa için belediye, 1 milyon TL muhammen bedel belirledi.

Kocaman Kardeşler İnşaat Elektrik Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kocaman Kardeşler İnşaat Elektrik Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kayhan Kocaman, Ayhan Kocaman ve Hasan Kocaman ortaklığıyla 60 bin TL sermaye ile 24 Mayıs'ta Şişli'de kuruldu.

Bünyan Ayhan Işık Spor Kompleksi hizmete açıldı!

Bünyan Belediyesi tarafından yaptırılan Şehit Ayhan Işık Çocuk Parkı ve Spor Kompleksi, düzenlenen tören ile açıldı. Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, "Bünyan’ın her tarafında hizmet ediyoruz" dedi.

Meridyen Park Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Meridyen Park Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ayhan Ceyhan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da Ümraniye, Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Yedigöller Milli Parkı, turistleri ağırlamaya başladı!

Yedigöller Milli Parkı, sonbahar mevsimiyle doğa ve de fotoğraf tutkunlarını ağırlamaya başladı. Bolu Vali Yardımcısı Ayhan Kartlı kentin tanıtımı için uzmanlarla teknik çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Murathan Lojistik'in kullandığı Ayhan Tır Parkı icradan 3.6 milyon TL'ye satılacak!

İzmir 3. İcra Müdürlüğü, Murathan Lojistik'in kira şerhi bulunan ve Ayhan Tır Parkı olarak bilinen iki işyerini toplamında 3 milyon 696 bin TL'ye satacak. Satışlar, 24 Temmuz Salı günü 14:35-14:45 saatleri arasında yapılacak

Ayhan Sümerli, Ankara ve Antalya'da da mağaza açacak!

Organik gıda markası City Farm'ı satın alan Ayhan Sümerli, organik pazarına iddialı girdi. Erenköy'de hem market hem de restoran konseptli bir mağaza açan Sümerli, faaliyette olan İstinye Park mağazasının yanı sıra Ankara ve Antalya'da da mağaza açıyor

Bahçelievler'de 'Orhan Ayhan Parkı' açıldı

Bahçelievler'de Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Ayhan'ın adı ilçede açılışı yapılan bir parka verildi

Ankara Yenimahalle'de park inşaatı ihaleleri

Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Dodurga Türkkonut, Çayyolu Konutkent Mahallesi Müjdeevler ve Batıkent Kardelen Mahallesi parklarının yapımı ile Süreyya Ayhan Parkının revizyon işleri için ihale açtı.

Park Orman Evleri'nde 4+1 dubleks 190 bin TL'ye!

Demo İnşaat tarafından İstanbul Taşdelen'de yapılan Park Orman Evleri'nde fiyatlar 155 bin TL ile 190 bin TL arasında değişiyor.

Agena Park'ta 99 bin TL'ye! Sıfır faizle!

Esenyurt'ta yapılan Agena Park Evleri'nde fiyatlar 99 bin ile 420 bin TL arasında değişiyor.

Royal Park Evleri 2. etap satışları başladı

Dinamik Group tarafından Çorlu' da inşa edilen Royal Park Evleri'nin 2. etap satışları başladı.

Aktaş Park'ın temeli atılıyor

Göztepe Aktaş Park projesinin "Temel Atma Töreni" 24 Ocak Cumartesi günü saat 12:00'de gerçekleşecek.

Dora Park'ta 259 bin TL'ye son 10 konut!

Sur Yapı tarafından Ümraniye'de inşa edilen Dora Park'ta satışta bulunan son 10 daire kaldı.

Ayhan Kocaman Parkı arazisi Haberi

Ayhan Kocaman Parkı arazisi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Beyoğlu Kulaksız’da bulunan arsayı satışa çıkardı. Halk satışa tepki gösterdi.

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; semt sakinlerinin hemen yanında bulunan Ayhan Kocaman Parkı’na dahil edilmesini istediği yaklaşık 200 metrekarelik arsa için belediye, 1 milyon TL muhammen bedel belirledi. Arsa, 6 Kasım’da gerçekleşecek ihaleyle satılacak.

Arsa, yürürlükte yer alan imar planlarına göre konut ticaret alanında kalıyor. 80 yıldır ailesinin aynı evde oturduğunu kaydeden Mustafa Şen arsanın kendisine satılacağı belirtti. Şen, şu açıklamalarda bulundu:

“Üzerindeki vakıf şerhini 200 bin liraya kaldırttım. Ondan sonra mahallemizin arsa metrekare rayiç bedeli 2 bin 800 TL olmasına karşın, arsayı metrekaresi 6 bin TL’den satmaya kalktılar. Ben nasıl alırım? Şu an ben...