20 / 04 / 2024

Ayhan Kubilay

Ayhan Kubilay

Kupon Yapı Limited Şirketi, Ayhan Kubilay tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Haziran 2014 tarihinde Küçükyalı, Çınar Mahallesi, Bağdat Caddesi, Kuğu Apartmanı'nda kuruldu.

Ayhan Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayhan Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 8 milyon 265 bin 500 TL sermaye bedeli ile Ayhan Topoğlu tarafından kuruldu.

Ayhan Grup Hafriyat Tekstil Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ayhan Grup Hafriyat Tekstil Turizm Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Turan tarafından kuruldu.

Kubilay Akyol kimdir? Ne mezunu?

İş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kubilay Akyol kimdir? Kubilay Akyol ne mezunu? İşte ayrıntılar...

Ayhan Kormaz Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayhan Kormaz Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Korkmaz tarafından kuruldu.

Ayhan Yıldırım Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Kuruldu!

Ayhan Yıldırım Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Sarıyer'de Ayhan Yıldırım tarafından kuruldu.

Ünlü ekonomist Murat Kubilay dolar için korkutan senaryoyu açıkladı! 3 ay sonra göreceğiz dedi

Ünlü ekonomist Murat Kubilay, BDDK’nın döviz nakdi açıklamasını tane tane açıklayıp, bunun dolara nasıl yansıyacağını duyurdu.

Ünlü ekonomist Murat Kubilay doların benzersiz bir atak yapacağı tarihi açıkladı! Uçurumdan yuvarlanılacak

Dolar 20 TL'lere yaklaştı. Ünlü ekonomist Murat Kubilay ise kötü senaryoyu açıkladı. Dolar ne zaman atak yapacak? İşte detaylar...

Öncekilerden çok farklı olacak dedi! Ünlü ekonomist Murat Kubilay dolar şokunun ne zaman yaşanacağını açıkladı

Ekonomist Dr. Murat Kubilay, dolardaki gelişmelerle ilgili kritik açıklamalarda bulundu.

Kubilay Aykol kimdir?

İş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kubilay Aykol kimdir? Kubilay Aykol kimdir daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Kubilay Aykol'un biyografisi...

Kubilay Aykol, İş GYO Kurumsal Yönetim Komitesi ve Riskin Erken Saptanması Komitesi Üyesi oldu!

İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilen Kubilay Aykol'un, Kurumsal Yönetim Komitesi ve Riskin Erken Saptanması Komitesi'nde üye olarak görevlendirilmesine karar verildi. 

Kubilay Aykol, İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

İş GYO Yönetim Kurulu'nun 1 Ekim 2021 tarihinde yapılan toplantısında; Neşe Gülden Sözdinler'in istifası ile boşalan yönetim kurulu üyeliğine, Kubilay Aykol'un seçilmesine karar verildi. 

Ayhan Barut'tan öğrencilere kira desteği çağrısı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, milyonlarca üniversite öğrencisinin yeterli sayıda öğrenci yurdu olmaması sebebiyle barınma problemiyle karşılaştığını, özel yurtlar ve konut kiralarına yapılan fahiş zamların da öğrencileri mağdur ettiğini söyledi.

Keçiören'de Şehit Kubilay Mahalle Konağı inşa ediliyor!

Ankara Keçiören Belediyesi,  sosyal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacak Şehit Kubilay Mahalle Konağı'nın yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Ayhan Kubilay Haberi

Ayhan Kubilay

Kupon Yapı Limited Şirketi, Ayhan Kubilay tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Haziran'da kuruldu. 


Kupon Yapı Limited Şirketi iş konusu; Şirket Kat karşılığı, hisse karşılığı veya Daire karşılığı inşaat yapmak, bu konuda arsa sahipleri ile sözleşmeler akt etmek ve yapılmış daireleri satmak, Şirket Seramik, fayans, çimento, kum, çakıl, demir, ahşap, boya, sıva, katkı ve tecrit maddesi sıhhi tesisat, çelik ve çelik hasır, düz ve Galvenizli sac, fittings malzemeleri ile İnşaat Sektöründe günün ve teknolojinin şartlarına göre ihtiyaç olan her türlü İnşaat malzemelerini ve her türlü yapı malzemelerini almak, satmak, Şirket Konusu ile ilgili olarak her türlü şehircilik, mimari proje, statik proje, yol projeleri, alt yapı projeleri, makine elektrik sıhhi tesisat proje ve uygulamasını, organizasyonunu müşavirlik hizmetlerini yapmak ve her...