26 / 04 / 2024

Kubilay Aykol kimdir?

Kubilay Aykol kimdir?

İş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kubilay Aykol kimdir? Kubilay Aykol kimdir daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Kubilay Aykol'un biyografisi...



Kubilay Aykol, İş GYO tarafından 23 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilen genel kurul toplantısında İş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili seçildi. 

Kubilay Aykol kimdir? 

Orta Doğu Teknik Üniversitesi, İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi İşletme Bölümü mezunu olan Kubilay Aykol, iş hayatına 1997'de Türkiye İş Bankası'nda Müfettiş Yardımcısı görevini üstlenerek başladı. 2006'da Merter Şubesi Müdürü, 2007'de Bireysel Bankacılık Pazarlama Bölümü, Müdür Yardımcısı, 2009'da Bireysel Bankacılık Pazarlama Bölümü, Birim Müdürü ve 2011'de Bireysel Bankacılık Ürün Bölümü, Bölüm Müdürü görevlerinde bulunan Kubilay Aykol, 2018 Haziran'dan itibaren Bireysel Krediler Bölümü’nde Bölüm Müdürlüğü görevini sürdürdü. 

2010-2018 senelerinde Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketi Yönetim Kurulu’nda görevde bulunan Kubilay Aykol, Millî Reasürans Türk A.Ş.’de Mart 2018-2019 döneminde Yönetim Kurulu Üyesi, 2019–2021 tarihleri arasında ise Yönetim Kurulu Başkan Vekili görevlerinde bulundu. 

İş GYO’daki Yönetim Kurulu Üyeliği’ne ek olarak grup içi görev olarak T. İş Bankası A.Ş. Bireysel Krediler Bölümü’nde Bölüm Müdürü şeklinde görev üstlenen Aykol, grup dışı görev olarak 2020'den bugüne Birleşik İpotek Finansmanı A.Ş.’de (Türkiye Menkul Kıymetleştirme Şirketi) Yönetim Kurulu Üyesi görevini yapıyor. 

Kubilay Aykol, İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nda 1 Ekim 2021'den itibaren Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevde bulunuyor ve aynı zamanda Kurumsal Yönetim Komitesi ile Riskin Erken Saptanması Komitesi Üyesi görevini de üstleniyor.

Sezgin Yılmaz yeniden İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İş GYO Yönetim Kurulu Üyelerini belirledi!


Geri Dön