20 / 04 / 2024

Ayhan Kuzuahmetoğlu

Ayhan Kuzuahmetoğlu

Kuzuoğlu İnşaat ve Nalburiye Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Kuzuahmetoğlu, Edith Jeanne Henriette Richet tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Ekim'de kuruldu.

Ayhan Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayhan Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 8 milyon 265 bin 500 TL sermaye bedeli ile Ayhan Topoğlu tarafından kuruldu.

Türkiye yeni dönemde AB ile beyaz sayfa açmalı!

İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, ikinci tur seçimlerin ardından Avrupa Birliği ile ilişkilerin canlandırılması gerektiğini belirterek, “Türkiye, adayı olduğu ve gümrük birliği içinde bulunduğu AB ile ilişkilerini yeniden düzenlemeli” dedi.

Tüm bankalarda kredi kullanımında bir kısıtlama var

Kocaeli Sanayi Odası ve İktisadi Kalkınma Vakfı Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Bloomberg HT’de yaptığı açıklamada finansmana erişim, nakit akışı ve kredi kullanımı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Zeytinoğlu, tüm bankalarda, kredi kullanımında kısıtlamalar olduğunu vurguladı.

Özpehlivanoğlu Yapı Malzemeleri Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özpehlivanoğlu Yapı Malzemeleri Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  2 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Pehlivan tarafından kuruldu.

Koloğlu Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koloğlu Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Kol tarafından kuruldu.

Kocaeli'de depremin izleri silindi!

Kocaeli'de depremin izlerinin kalmadığını söyleyen KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, "Yapılan değişikliklerle yeni binalar artık çok daha üst seviye depremlere dayanıklı hale geldi" dedi.

Vital Seyahat Acenteliği Turizm Sağlık Anonim Şirketi kuruldu!

Vital Seyahat Acenteliği Turizm Sağlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 102 bin TL sermaye bedeli ile Davut Topoğlu, Ayhan Toploğlu ve Vedat Topoğlu ortaklığında kuruldu.

Eminönü Bayramoğlu İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eminönü Bayramoğlu İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Bayram tarafından kuruldu.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun evi müze oluyor!

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun Sivas Şarkışla ilçesi Elmalı köyündeki doğup büyüdüğü ev restore edilerek müze oluyor. Sivas Valisi Salih Ayhan; "İnşallah 2020'de bunu gerçekleştireceğiz." dedi.

Kocaeli'de hızlı sanayileşme ile çarpık kentleşme sorunu!

Kartepe Zirvesi'nde "Küreselleşme ve Şehirleşme" oturumunda konuşan Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Kocaeli'nin Türkiye'nin en büyük ikinci sanayi kenti olduğunun bilgisini verirken,sanayileşmeye bağlı göçün çarpık kentleşmeye yol açtığını söyledi...

Beyoğlu’nda yıkılma tehlikesi olan bina tahliye edildi!

İstanbul Beyoğlu’nda İstiklal Caddesi Ayhan Işık Sokak'ta yer alan 5 katlı bir bina yıkılma tehlikesi sebebi ile tahliye edildi..

Rakkas Otelcilik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rakkas Otelcilik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Özeroğlu tarafından kuruldu.

Baranoğlu Grup İnşaat Anonim Şirketi  kuruldu!

Baranoğlu Grup İnşaat Anonim Şirketi   500 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Ayhan tarafından kuruldu. 

Ayhan Kuzuahmetoğlu Haberi

Ayhan Kuzuahmetoğlu
Kuzuoğlu İnşaat ve Nalburiye Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Kuzuahmetoğlu, Edith Jeanne Henriette Richet tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 15 Ekim'de kuruldu. 


Kuzuoğlu İnşaat ve Nalburiye Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...