26 / 04 / 2024

Ayhan Şekeroğlu

Ayhan Şekeroğlu

AGS Endüstri Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer Şubesi, Ayhan Şekeroğlu Şube Müdürlüğünde 567 bin TL sermaye ile 29 Aralık'ta Sarıyer, Hisarüstü Mahallesi, Nispetiye Caddesi, Bebek Yolu Sokak'ta açıldı.

Graniter İnşaat Limited Şirketi Kartal Şubesi açıldı!

Graniter İnşaat Limited Şirketi Kartal Şubesi, Ayhan Şekeroğlu Şube Müdürlüğü 'nde 101 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Soğanlık, Gümüşpınar Mahallesi, Millet Caddesi 'nde açıldı.

Ayhan Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayhan Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 8 milyon 265 bin 500 TL sermaye bedeli ile Ayhan Topoğlu tarafından kuruldu.

Kahve tiryakilerine kötü haber! Kahveye zam geliyor!

Dünyanın önde gelen kahve üreticilerinden Brezilya ve Endonezya'da gerçekleştirilen araştırmalar, hava olaylarının kahve üretiminde verimi azalttığını gösterirken Prof. Dr. Nazım Şekeroğlu, kahve üretiminde yaşanacak düşüşün etkisiyle fiyatların zamlanacağını ifade etti.

Türkiye yeni dönemde AB ile beyaz sayfa açmalı!

İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, ikinci tur seçimlerin ardından Avrupa Birliği ile ilişkilerin canlandırılması gerektiğini belirterek, “Türkiye, adayı olduğu ve gümrük birliği içinde bulunduğu AB ile ilişkilerini yeniden düzenlemeli” dedi.

Tüm bankalarda kredi kullanımında bir kısıtlama var

Kocaeli Sanayi Odası ve İktisadi Kalkınma Vakfı Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Bloomberg HT’de yaptığı açıklamada finansmana erişim, nakit akışı ve kredi kullanımı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Zeytinoğlu, tüm bankalarda, kredi kullanımında kısıtlamalar olduğunu vurguladı.

Şekeroğlu Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

​​​​​​​Şekeroğlu Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Cengizhan Şeker ve Metehan Şeker ortaklığında kuruldu.

Özpehlivanoğlu Yapı Malzemeleri Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özpehlivanoğlu Yapı Malzemeleri Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  2 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Pehlivan tarafından kuruldu.

Koloğlu Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koloğlu Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Kol tarafından kuruldu.

Kocaeli'de depremin izleri silindi!

Kocaeli'de depremin izlerinin kalmadığını söyleyen KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, "Yapılan değişikliklerle yeni binalar artık çok daha üst seviye depremlere dayanıklı hale geldi" dedi.

Vital Seyahat Acenteliği Turizm Sağlık Anonim Şirketi kuruldu!

Vital Seyahat Acenteliği Turizm Sağlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 102 bin TL sermaye bedeli ile Davut Topoğlu, Ayhan Toploğlu ve Vedat Topoğlu ortaklığında kuruldu.

Eminönü Bayramoğlu İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eminönü Bayramoğlu İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Bayram tarafından kuruldu.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun evi müze oluyor!

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun Sivas Şarkışla ilçesi Elmalı köyündeki doğup büyüdüğü ev restore edilerek müze oluyor. Sivas Valisi Salih Ayhan; "İnşallah 2020'de bunu gerçekleştireceğiz." dedi.

Şekeroğlu İstihdam ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Şekeroğlu İstihdam ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi Şişli'de 110 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Şekeroğlu, R.A. Mahmoud Alawneh ve Süleyman Kaya tarafından kuruldu.

Şekeroğlu İstihdam ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Şekeroğlu İstihdam ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi  Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Şekeroğlu, R.A. Mahmoud Alawneh ve Süleyman Kaya tarafından kuruldu.

Ayhan Şekeroğlu Haberi

Ayhan Şekeroğlu

AGS Endüstri Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer Şubesi, Ayhan Şekeroğlu Şube Müdürlüğünde 567 bin TL sermaye ile 29 Aralık'ta Sarıyer, Hisarüstü Mahallesi, Nispetiye Caddesi, Bebek Yolu Sokak'ta açıldı. 


AGS Endüstri Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer Şubesi adres: Sarıyer, Hisarüstü Mahallesi, Nispetiye Caddesi, Bebek Yolu Sokak A.Yuvam Apartmanı...