25 / 04 / 2024

Ayışığı Butik telefon numarası

Ayışığı Butik telefon numarası

Esenyurt Ayışığı Butik satış ofisi ile 444 2 116 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Demir İnşaat imzası ile yükselecek projede konut fiyatları 180 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ayışığı Butik Evleri fiyatları!

Ayışığı Butik Evleri fiyatları dairelerin metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Teslimlerin 14 ay sonra yapılması öngörülen proje İstanbul'un Avrupa Yakası Esenyurt ilçesinde hayata geçiriliyor.

Esenyurt Ayışığı Butik satılık!

Esenyurt Ayışığı Butik satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Toplam 110 adet konuttan meydana gelen proje tek blok halinde inşa edilecek.

Butik Mudanya'da yüzde 5 indirim fırsatı! Mart 2024'te teslim!

Butik Mudanya projesinde yer alan konutlar için yüzde 5 indirim imkanı sağlanıyor. Butik Mudanya projesinde yer alan konutların teslimlerinin 2024 yılının Mart ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Sıfır telefon fiyatları yükselince ikinci ele olan eğilim iki kat arttı!

Tüketicilerin cep telefonu alma tercihlerini belirleyen araştırma sonuçlarına göre bu yıl yenilenmiş telefon alma eğiliminde geçen seneye göre iki kata yakın artış oldu. Türkiye’yi yenilenmiş telefonla tanıştıran EasyCep, peşin fiyatına 12 ay taksit ve 12 ay garantiyle satış yapıyor.

Haziran ayının en hızlı orta segment android telefonları!

Haziran ayında AnTuTu, en yüksek performans gösteren 10 orta segment Android telefonunu açıkladı. Geçen ayın performans lideri ise hangi telefon olduğu belirtilmedi.

Akıllı telefon alacaklar elinizi çabuk tutun! Büyük zam geliyor!

Geçtiğimiz ay Ticaret Bakanlığı aracılığı ile yeni bir karar alındı.  İthal edilen akıllı telefonlarda değişikliğe gidildi. Yeni karar sebebiyle Türkiye’deki akıllı telefon ücretlerine zam uygulanacak.

Ocak 2023'ün en hızlı android telefonları ortaya çıktı!

AnTuTu, ocak ayının en hızlı 10 Android telefonunu açıkladı. Peki geçtiğimiz ay hangi telefon nasıl performans gösterdi?

En hızlı android telefonlar belli oldu! 

AnTuTu, globalde aralık ayının en hızlı 10 Android telefonunu açıkladı. Peki geçtiğimiz ay, hangi telefon nasıl performans gösterdi?

Hepsi Burada'dan 2023 Ocak ayına özel kampanya! Vivo Y22S telefonlar avantajlı fiyata! 13 Ocak 2023 fiyat listesi

Hepsi buradadan Ocak ayın özel kampanya. Yılın ilk marka günleri imkanları kapsamında Vivo Y22S 128 GB 6 GB Ram telefonu yüzde 1 indirim avantajı ile sunuyor. 09-13 Ocak arası geçerli kampanyayı kaçırma. Peki Vivo Y22S 128 GB 6 GB Ram telefon ne kadar? İşte detaylar...

En hızlı ilk 10 Android telefon modelleri belli oldu!

AnTuTu, kasım ayının en hızlı 10 Android telefonu listesini yayımladı. Peki geçtiğimiz ayın en iyi performans gösteren 10 telefon modeli...

Telefon fiyatlarına bakıp üzülenler için Türk Telekom'dan yeni telefon kampanyası! 12 ay taksit imkanı da var

Akıllı telefonlarda alım gücü azaldıkça, vatandaş çaresi yenilenmiş telefonlarda buldu. Türk Telekom'dan TSE damgalı yenilenmiş telefon kampanyası. İşte detaylar...

Xiaomi Poco X3 Pro'da Nisan ayına özel indirim! İşte Nisan 2022 fiyat listesi!

Yeni bir akıllı telefon almak isteyenler uygun fiyatlı ve gelişmiş teknolojili ürünleri araştırıyorlar. Bu kapsamda Xiaomi Poco X3 Pro Nisan ayına özel fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Peki, Xiaomi Poco X3 Pro ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi...

Turkcell Pasaj'dan Samsung Galaxy A13'e 400 TL indirim! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Turkcell Pasaj Mart ayı Android telefon indirimlerine hız kesmeden devam ederken, Samsung Galaxy A serisinin sevilen telefonlarından biri olan Samsung Galaxy A13'e 400 lira indirim yaptı! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Dünyada en çok satılan telefon Samsung Galaxy A12 A101'de Satışta! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

A101 her geçen gün bir başka akıllı telefon ile akılları baştan alıyor! Şubat ayında tüm dünyada en çok satılan telefon olma unvanını kazanan Samsung Galaxy A12 A101'de satışta çıktı! Peki, A101'de Galaxy A12 fiyatları ne kadar? İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Telefon alacaklar bu listeye bakmadan karar vermeyin! İşte en yeni f/p modeller

Mart ayı içerisinde duyurulması beklenen akıllı telefonlar listesi paylaşıldı. Mart ayı sonuna geldiğimiz şu günlerde birçok akıllı telefon üreticileri yeni ürünlerini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. 

Ayışığı Butik telefon numarası Haberi

Ayışığı Butik telefon numarası

Esenyurt Ayışığı Butik satış ofisi telefon numarası 444 2 116 olarak belirlendi. Daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edilen proje tek bloktan meydana geliyor.


İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçirilecek Ayışığı Butik Evleri'nde teslimlerin 14 ay sonra yapılması planlanıyor. Projede toplam 110 adet daire yer alıyor.


Ayışığı Butik Esenyurt fiyatları 1+1 dairelerde 180 bin TL, 2+1 dairelerde 360 bin TL, dairelerde 440 bin TL'den başlıyor. 


Demir İnşaat tarafından inşa edilecek olan Esenyurt Ayışığı Butik'te buhar odaları ve Türk Hamamı gibi çeşitli sosyal alanlar bulunuyor.


Esenyurt Ayışığı Butik satış ofisi

Telefon: 444 2 116

Web: http://www.demirinsaat.com.tr/ 

Özge...