25 / 04 / 2024

Ayşegül Rona kimdir

Ayşegül Rona kimdir

80 ülkede yaklaşık, 300 kurumsal ofisiyle hizmet  veren JLL Türkiye'nin yeni CFO'su Ayşegül Rona oldu…

Ayşegül Rona, JLL Türkiye’nin yeni finans direktörü oldu!

Kurumsal gayrimenkul danışmanlığı alanında faaliyet gösteren JLL Türkiye’de Finans ve İdari İşler Direktörlüğü görevine Ayşegül Rona atandı. Ayşegül Rona, farklı sektörlerde 10 yılı aşkın profesyonel finans tecrübesine sahip.

Ayşegül Rona kimdir?

Farklı sektörlerde 10 yılı aşkın profesyonel finans tecrübesine sahip Ayşegül Rona, JLL Türkiye’nin yeni finans direktörü oldu. Peki, Ayşegül Rona kimdir? Ayşegül Rona, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Dr. Ayşe Botan Berker kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

OdeaBank Yönetim Kurulu Üyesi ve Risk Komitesi Başkanı Ayşe Botan Berker kimdir? Türk Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Ayşe Botan Berker daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar... 

Ayşegül Peker'den yeni şirket! Tam 19 milyon TL sermaye bedeliyle kuruldu! 

Peker Holding ve Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayşegül Peker, yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar...

Ayşegül Peker ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? Ayşegül Peker’in hayatı...

Peker Holding ve Peker GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Türk iş insanı Ayşegül Peker kimdir? Ne iş yapıyor? Hangi okuldan mezun oldu? İşte Ayşegül Peker’in hayatına ilişkin merak edilenler...

Kamu borçlarına yapılandırma için başvuru tarihi 1 ay uzatılıyor! İşte son dakika detayları!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, kamu borçlarına yapılandırma için başvuru tarihi 1 ay uzatılıyor. Cumhurbaşkanı kararıyla yapılandırma için başvuru süresi bir ay uzatılarak 30 Haziran 2023 tarihine çekilecek. Böylelikle ilk taksit ödeme süresi de bir ay uzamış olacak.

Naturelgaz Sanayi ve Ticaret A.Ş Ayşegül Bensel Kimdir?

Ayşegül Bensel kimdir? Ayşegül Bensel’in mesleği nedir? Ayşegül Bensel eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Aile Bakanlığı'ndan dar gelirliye nefes olacak müjde! Kimlik kartı ile başvurana 350-600 TL her ay harçlık gibi yatacak!

Aile Bakanlığı'ndan dar gelirliye nefes olacak destek ödemesi müjdesi geldi. Kimlik kartını alan hemen bu yardıma başvursun her ay harçlık gibi 350-600 TL para alsın! İşte bütün ayrıntılar...

Öz Ay Sayaç Ölçüm Teknolojileri Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Ay Sayaç Ölçüm Teknolojileri Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Cuma  Turan  tarafından kuruldu.

Ayşegül Peker, Peker GYO'dan 11.2 milyon TL'lik rüçhan hakkı kullandı!

Peker GYO'nun ortaklarından Ayşegül Peker, şirketin bedelli sermaye artırım süreci kapsamında, 11 milyon 266 bin 932 TL'lik rüçhan haklarını kullandığını açıkladı. 

Ayşegül Dursun Karaca kimdir?

Utopya Turizm İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Dursun Karaca kimdir? Ayşegül Dursun Karaca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ayşegül Dursun Karaca'nın biyografisi...

İş GYO yönetim kurulu komite üyelerini seçti!

İş GYO'nun Kurumsal Yönetim Komitesi, Komite Başkanlığı'na Arzu Erdem'in, Komite Üyeliklerine Neşe Gülden Sözdinler'in, Murat Doğan'ın ve Ayşegül Şahin Kocameşe'nin seçilmesine karar verildi. 

Sözüer Dalgıçlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sözüer Dalgıçlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ayşegül Sözüer tarafından kuruldu.

Sistaş Mimarlık Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Sistaş Mimarlık Taahhüt Limited Şirketi Eyüpsultan'da 240 bin TL sermaye bedeli ile Ayşegül Bodur tarafından kuruldu.

Ayşe Selen Kocabaş kimdir?

Akiş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Selen Kocabaş kimdir? Ayşe Selen Kocabaş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ayşe Selen Kocabaş'ın biyografisi....

Ayşegül Rona kimdir Haberi

Ayşegül Rona kimdir

Gayrimenkul üzerine uzmanlaşmış bir finans ve profesyonel hizmetler firması olan JLL, 80 ülkede yaklaşık, 300 kurumsal ofisiyle hizmet veriyor. Türkiye'de son yıllarda yaptığı satın almalarla sektördeki gücünü artıran JLL'nin Türkiye ekibinde önemli bir atama yapıldı.

Ekonomist'te yer alan habere göre; JLL Türkiye'nin yeni CFO'su Ayşegül Rona oldu. Rona, iş hayatına 2006 yılında Ernst&Young'da denetçi olarak başladı. Ardından Alcatel Lucent şirketine geçti. Kariyerine Fox International'da finans müdürü ve ardından finans direktörü olarak devam etti. 2016 yılında ise JLL Türkiye'de finans ve idari işler direktörü olarak göreve başladı.

Ayşegül Rona kimdir?