24 / 04 / 2024

Ayşenur Ülvan

Ayşenur Ülvan

Ayşenur Ülvan yaklaşık 2 sendir çalıştığı Ofton İnşaat Kurumsal ve Pazarlama İletişimi Departman Yöneticiliği'nden ayrıldı...

Ayşenur Ülvan residence yaşamının kolaylıklarını anlattı!

Ofton İnşaat Kurumsal İletişim Yöneticisi Ayşenur Ülvan residence daire ve kolaylaştırıcı özellikleriyle ilgili açıklamalarda bulundu...

Ics Insurance Claım Solutıons Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Ics Insurance Claım Solutıons Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşenur Peker Vurdevir tarafından kuruldu.

Ayal Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayal Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşenur Cesur tarafından kuruldu.

Doge İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doge İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Ayşenur Karaca tarafından kuruldu.

Magna İç Mimarlık Ve Mekan Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Magna İç Mimarlık Ve Mekan Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Ayşenur Kaydı ve Samet Kınık ortaklığında kuruldu.

Manavoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manavoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayşenur Manavoğlu ve Merve Manavoğlu ortaklığında kuruldu.

AAB Mimarlık Gayrimenkul Pazarlama İnşaat Taahhüt Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

AAB Mimarlık Gayrimenkul Pazarlama İnşaat Taahhüt Dekorasyon Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayşenur Bülbül tarafından kuruldu.

Kdmed Biyoteknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kdmed Biyoteknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayşenur Ertunç ve İbrahim Işıldak tarafından kuruldu.

Sancaktürk Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sancaktürk Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Bağcılar’da 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Sancak ve Ayşenur Türkoğlu ortaklığında kuruldu. 

Öztürk Power Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürk Power Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Hüseyin Öztürk, Ahmet Hakan Öztürk, Ayşenur Öztürk ve Tülin Turgut ortaklığında 500 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de kuruldu.

Hesa İç Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hesa İç Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ayşenur Çoruhli ve İzel Sena Çoruhli ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 15 Ağustos'ta Kadıköy, Fenerbahçe Mahallesi'nde kuruldu

Bes Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bes Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Ayşenur Besle Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 2 Ekim'de Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi 'nde kuruldu.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 100 bin sosyal konut üretmeyi hedefliyor!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, hedeflerinin 100 bin sosyal konut yapmak olduğunu bildirdi. İslam, bakanlık olarak TOKİ'ye 1 milyar 251 milyon lira kaynak aktardıklarını anımsattı..

Toki'de 1+1 daireler olmayacak!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, "Aile bütünlüğünü korumak için TOKİ’nin yaptırdığı sosyal konutlarda artık 1+1 dairelere izin vermiyoruz'' dedi.

Ayşenur Ülvan Haberi

Ayşenur Ülvan
Ayşenur Ülvan Ofton İnşaat Kurumsal ve Pazarlama İletişimi Departman Yöneticiliği'nden ayrıldı. Görevinden bu hafta içinde ayrılan Ayşenur Ülvan, Ofton İnşaat'ta yaklaşık 2 sene kadar...