29 / 03 / 2024

Aytunç Çağ

Aytunç Çağ

Aytunç Çağ ile üst katında oturan kiracısı Erhan Kahvecioğlu arasında iddiaya göre "kira artışı ve kirayı alamama" nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Çağ, bıçakla kiracısını yaraladı. Kahvecioğlu, müdahaleye rağmen kurtarılamadı...

Ankara'daki AOÇ arazisine helikopter hangarı mı inşa edilecek?

Ankara'nın merkezinde bulunan Atatürk Orman Çiftliği arazisine helikopter inşa edileceği iddia edildi. Sözcü Gazetesi köşe yazarlarından Aytunç Erkin, bugünkü köşe yazısında bu iddiayı kaleme aldı.

Aydın'da kira artışı kavgası: 1 ölü!

Aytunç Çağ ile üst katında oturan kiracısı Erhan Kahvecioğlu arasında iddiaya göre "kira artışı ve kirayı alamama" nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Çağ, bıçakla kiracısını yaraladı. Kahvecioğlu, müdahaleye rağmen kurtarılamadı...

Aytun Çıray: İzmir baraj havzasına imar verilmez!

CHP İzmir Milletvekili ve PM Üyesi Aytun Çıray, Karşıyaka ve Balçova ilçelerinde kişiye özel parsel düzenlemeleri yapıldığını belirterek, "Baraj havzasına imar izni demek, İzmirliler'e biyolojik savaş açmak demektir." dedi..

Aytun Çıray Alsancak Stadı için mücadele çağrısı yaptı!

Alsancak Stadı’nın yıllık sözleşmelerle Altay Spor Kulübü’ne kiralandığını belirten CHP Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray, “Bu stadın iki yıl önce yıkılıp TOKİ’ye devredilmesi kararı alınmıştı" dedi

Seren Serengil: Musa Aytun, inşaatçı değil satış elemanı!

Seren Serengil'i ile olaylı bir şekilde ayrılan Musa Aytun, inşaat işi yaptığını ve Serengil için ailesine sırt çevirdiğini açıkladı. Aytun’a yanıt veren Seren Serengil, Musa Aytun'un satış elemanı olduğunu iddia etti

Astoria yarýn açýlýyor

180 milyon dolara mal olan Astoria Alýþveriþ ve Yaþam Merkezi, yarýn kapýlarýný ziyaretçilerine açacak. Esentepe'de bulunan Astoria Alýþveriþ ve Yaþam Merkezi ile Astoria Residences kompleksi, dü

Finans merkeziyle fiyatlar uçuşa geçti

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Ataşehir'in finans merkezi olmasının onaylandığı gün, finans merkezine komşu 11 dönümlük bir arsayı satışa çıkardı.

TOKİ Erzurum`a 156 konut yaptıracak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Erzurum Narman'a konut, ticaret merkezi ile adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenleme inşaatlarının yapımı için ihale açtı.

Hastaneyi açtı yalıyı satıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen cumartesi günü açılan Etiler'deki Dünya Göz Hastanesi'nin sahibi Eray Kapıcıoğlu, Rumelihisarı'ndaki yalısını satışa çıkardı. Kapıcıoğlu'nun 2007'de 7 milyon dolara satın aldığı belirtilen yalı için ne kadar

Zorlu, gayrimenkulde İzmir'e ağırlık veriyor

İzmir'deki Küçükbay'a ait Orkide Alışveriş Merkezi'ni alıp adını Passtel olarak değiştireren Zorlu Grubu, İzmir'de yeni yatırımlara hazırlanıyor.

ATSO‘nun binası satışa çıkacak

Önümüzdeki aylarda yeni hizmet binasına taşınmaya hazırlanan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), mevcut hizmet binasını kapalı teklif alma açık artırma usulüyle satışa çıkaracak.

My World`ün 4. etabı gelecek hafta satışa çıkıyor!

Ağaoğlu, My World'un 4. etabında satışa sunduğu yeni projesi Starland'i, bugüne dek geliştirilmiş en iddialı 'finansman modeli' ile birlikte sunarak bir 'ilk'e imza atıyor.

Başbakan açıkladı! Merkez Bankası Ataşehir`e taşınıyor

Başbakan Tayyip Erdoğan, hükümetin bir yıllık Eylem Planı'nı açıkladığı toplantıda, Merkez Bankası'nın İstanbul'a taşınması konusuna noktayı koydu.

Aytunç Çağ Haberi

Aytunç Çağ

Aydın'da ev sahibiyle kiracı arasında çıkan bıçaklı kavgada bir kişi hayatını kaybetti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Köprülü Veysipaşa Mahallesi'nde Aytunç Çağ (54) ile üst katında oturan kiracısı Erhan Kahvecioğlu (38) arasında iddiaya göre "kira artışı ve kirayı alamama" nedeniyle tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüştü ve Çağ, bıçakla kiracısını yaraladı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

112 Acil Servis ekiplerince Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kahvecioğlu, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Çağ, gözaltına alındı ve işlemleri için emniyete götürüldü. Adliyeye sevk edilen Çağ, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

2018 Aralık ayı kira artış oranları belli oldu!