26 / 04 / 2024

Ayvacık imar durumu

Ayvacık imar durumu

Ayvacık eğlence adasına imar engeli. Samsun Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, Suat Uğurlu barajı içerisinde yer alan kara parçasına yapılacak olan eğlence adasının imar olarak.

İmar durumu harcı 2021!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar Müdürlüğü tarafından 2021 yılında uygulanacak hizmet tarifesi açıklandı. Peki 2021 imar harçları ne kadar? İşte imar durumu harcı 2021...

Ayvacık Küçükkuyu'da imar tartışması!

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde Küçükkuyu beldesinde, yeni imar planı dijital ortama taşınırken, rant iddiaları da alevlendi.

İlyas Terzi'den Ayvacık'ta kaçak yapı inşaatı!

Çanakkale Bağımsız Belediye Başkan Adayı İlyas Terzi'nin Ayvacık'ta devasa bir kaçak yapı yaptırdığı iddia edildi.Terzi "Yapı imar affından faydalandım ve ruhsatlı" sözleriyle kendini savundu.

Eyüp Defterdarlık Mahallesi'ndeki bir alanın imar durumu TBMM'de!

İstanbul'un Eyüp ilçesinde Defterdarlık Mahallesi'nde bulunan Abdülvedüt türbesinin bulunduğu alanın imar durumu TBMM'de konu oldu. İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Çanakkale Ayvacık’ta bin 8 yapı hasarlı!

Çanakkale Ayvacık’ta deprem felaketi bitmiyor. Bölgede yapılan hasar tespit çalışmalarına göre bölgede 1008 yapıda hasar tespit edildi. 895 adet konutun ise zarar bedelinin tespiti tamamlandı.

Ayvacık’ta yeni konut sevinci!

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde yaşanan depremin ardından depremzedeleri yeni konut müjdesi heyecanlandırdı.

Çanakkale Ayvacık'ta konteyner kent kuruldu!

AFAD ve Türk Kızılayınca, Çanakkale Ayvacık'ta üst üste yaşanan depremlerin ardından mağdur vatandaşlar için bölgede konteyner kent kurulumuna başlandı.

Tekirdağ Kozyörük Mahallesi 5 yıllık imar programı toplantısı yapıldı!

Kozyörük Mahallesi 5 yıllık imar programı toplantısı Belediye Meclis Odasında gerçekleştirildi.

Orhan Tavlı, Ayvacık'ta incelemelerde bulundu!

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Ayvacık İlçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirerek incelemelerde bulundu.

Samsun Ayvacık'a arap yatırımcı ilgisi!

Samsun'un Ayvacık ilçesine gelerek tarihi ve turistik yerleri gezen Suudi Arabistanlı iş adamı Halit Alhivis'in yetkililerden bilgi aldığı bildirildi.

Ayvacık'ın çehresi değişiyor!

150 yıllık bir tarihi olan Ayvacık'ta bir ilke imza atan ve üç dönemdir partisinin de oylarını arttırara belediye başkanlığını kazanan Ak Partili Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin ilçesinin çehresini emin adımlarla değiştiriyor.

Çanakkale Ayvacık Tüneli ne zaman tamamlanacak?

Çanakkale İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Can Aksoy, Çanakkale-Ezine-Ayvacık-Küçükkuyu Yolunun bir parçası olan Ayvacık Tünellerinde incelemelerde bulundu. Projenin önümüzdeki yıllarda tamamlanması hedefleniyor.

Çanakkale Ayvacık TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanan projede emekli kategorisinde toplamda 160 adet daire bulunuyor. Peki Çanakkale Ayvacık TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Ayvacık imar durumu Haberi

Ayvacık imar durumu

Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur Ayvacık eğlence adasına imar engeli Samsun Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, Suat Uğurlu barajı içerisinde yer alan kara parçasına yapılacak olan eğlence adasının imar olarak mümkün olmadığını açıkladı 


SAMSUN Atakum Belediyesi Eski Başkanı Metin Burma'nın eğlence adası projesinin hayal olmasının ardından, Ayvacık ilçesine yapılması planlanan eğlence ada projesi ile ilgili de kötü haber geldi. 


Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur söz konusu yerde imar planı problemi sonucu projenin hayata geçirilmesinin mümkün olmadığını belirterek "Söz konusu ada üzerinde orman alanı, 2-b arazileri olduğu ve alanın kadastrosuz olması nedeniyle projenin yapılması şuan için mümkün değil. Büyükşehir Belediyemizin işbirliğinde doğa turizminin canlandırılması için içerisinde bungalov tarzı evlerin bulunduğu projenin çalışmaları devam ediyor "dedi. 


İLÇEDE TAPU SORUNU VAR 


Ayvacık ilçesindeki vatandaşların birçoğunun tapusu...