25 / 04 / 2024

Ayvacık Küçükkuyu imar planı

Ayvacık Küçükkuyu imar planı

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde Küçükkuyu beldesinde, yeni imar planı dijital ortama taşınırken, rant iddiaları da alevlendi.

Ayvacık Küçükkuyu'da imar tartışması!

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde Küçükkuyu beldesinde, yeni imar planı dijital ortama taşınırken, rant iddiaları da alevlendi.

Çanakkale Ayvacık Tüneli 2023'te tamamlanacak!

Çanakkale'yi İzmir ve Balıkesir'e bağlayan kara yolunun Ayvacık-Küçükkuyu kesiminde bulunan ve 45 dakikada geçilebilen 24 kilometrelik Kazdağları rampaları, yapımı devam eden iki tünelin 2023'te tamamlanıp hizmete açılmasıyla 5 dakika gibi kısa bir sürede geçilebilecek...

İlyas Terzi'den Ayvacık'ta kaçak yapı inşaatı!

Çanakkale Bağımsız Belediye Başkan Adayı İlyas Terzi'nin Ayvacık'ta devasa bir kaçak yapı yaptırdığı iddia edildi.Terzi "Yapı imar affından faydalandım ve ruhsatlı" sözleriyle kendini savundu.

Çanakkale Ayvacık Tüneli ne zaman tamamlanacak?

Çanakkale İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Can Aksoy, Çanakkale-Ezine-Ayvacık-Küçükkuyu Yolunun bir parçası olan Ayvacık Tünellerinde incelemelerde bulundu. Projenin önümüzdeki yıllarda tamamlanması hedefleniyor.

TOKİ Emekli Çanakkale Ayvacık kura çekilişi 2016!

Başvuru bedelinin 500 lira olarak belirlendiği projede 160 adet daire emekliler için satışta. TOKİ Emekli Çanakkale Ayvacık başvuruları bugün sona eriyor.

Toki Çanakkale Ayvacık başvuruları bugün son!

TOKİ tarafından Çanakkale Ayvacık’ta hayata geçirilen 160 konutlık emekli grubu projesinde başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emeklilere Özel kurası!

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emeklilere Özel projesinde başvurular yarın sona erecek. Peki, TOKİ Çanakkale Ayvacık Emeklilere Özel kurası ne zaman?

Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli başvuruları yarın sona eriyor!

Emekli TOKİ Çanakkale Ayvacık'ta toplamda 160 adet daire emekliye özel satışta. Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli başvuruları yarın sona eriyor.

TOKİ Ayvacık Emekli kura çekim tarihi!

2+1 nitelikte 160 daireden meydana gelen TOKİ Ayvacık Emekli projesinde başvuru dönemi devam ediyor. İşte,TOKİ Ayvacık Emekli kura çekim tarihi...

TOKİ Emekli Çanakkale Ayvacık son başvuru günü yarın!

TOKİ Emekli Çanakkale Ayvacık son başvuru günü yarın olarak belirlendi. Projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Ayvacık Emekli projesi son başvuru tarihi!

TOKİ'nin Çanakkale Ayvacık’ta “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında hayata geçirdiği 160 konut kuralı olarak satılıyor. İşte, TOKİ Ayvacık Emekli projesi son başvuru tarihi...

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli kura!

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli kura çekilişi 9 Ağustos 2016 tarihinde yapılacak. Projede 160 adet daire emekliye özel satışta.

Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli son başvuru günü 29 Temmuz'da!

Toplamda 160 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor. Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli son başvuru günü 29 Temmuz'da...

Ayvacık Küçükkuyu imar planı Haberi

Ayvacık Küçükkuyu imar planı

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde Küçükkuyu beldesinin sahil kesiminde yıllar önce başlayan betonlaşma Kaz Dağları’nın eteklerine doğru hızla ilerlerken bölgede imar rantı tartışması alevlendi. CNN Türk'te yer alan habere göre; betonlaşmanın hızla arttığı bölgede, en önemli varlıklarından olan zeytinlik alanlarını hızla azalıyor. Küçükkuyu'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde AK Parti'den Belediye Başkan Adayı olan Zahit Mert, yeni imar planının onaylanmaması nedeniyle 4 aydır beldede ruhsat verilmediğinden inşaat yapılamadığını açıkladı.

AK PARTİ'Lİ MERT: 'KÜÇÜKKUYU ŞU AN PLANSIZ'

Küçükkuyu Belediyesi tarafından 2016 yılında yeni bir imar planı hazırladığını, bu planın da 2017 yılı Mayıs ayında dijital ortama geçirilmeye başlandığını söyleyen Zahit Mert, "Yeni bir 5000’lik ve 1000’lik planlar hazırladıklarını söylediler. Bu hazırlık sırasında belediyedeki imar planlarına baktığımızda plana aykırı katlar verildiğini, imar planında olmayan...