17 / 04 / 2024

az adım atma cezası

az adım atma cezası

Çin'de ayda 180 bin adımdan az atan çalışanlarına para cezası veren şirket eleştirilerin hedefinde.

BMGK'den Kuzey Kıbrıs'a 'kapalı Maraş' kararından geri adım atma çağrısı!

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK), kapalı Maraş'ın sahil şeridini halka açma kararı alan Kuzey Kıbrıs'a bu karardan geri adım atması çağrısında bulundu.

Çılgın proje Kanal İstanbul'da adım adım ihaleye doğru!

Boğaz'da güvenliği sağlayacak Kanal İstanbul Projesi İstanbul’un deniz trafik ihtiyacını 100 yıl boyunca karşılayacak. Proje kapsamında adım adım ihaleye sürecine giriliyor.

Çin’de bir emlakçı ayda 180 binden az adım atan işçilerini cezalandırıyor!

Çin'de ayda 180 bin adımdan az atan çalışanlarına para cezası veren şirket eleştirilerin hedefinde.

Manisa Şehzadeler'de sosyal tesis için ilk adım atıldı!

MANİSA'da, 22 bin 100 metrekarelik arazide yapımı planlanan Şehzadeler Belediyesi Veziroğlu Sosyal Tesisleri için ilk adım atıldı. Geçtiğimiz gün ihalesi tamamlanan tesisler için Haziran ayında temel atma töreni yapılacağı öğrenildi.

Başakşehir Adım İstanbul satılık daire!

Başakşehir Adım İstanbul satılık daire fiyatları 498 bin TL'den başlıyor. Teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlenen projede peşin alımlarda yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor.

Adım İstanbul'da ön satış avantajları sunuluyor!

Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG ve İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla hayata geçirilen Adım İstanbul projesi Başakşehir'de ön satış avantajları sunuyor.

Kayaşehir Adım İstanbul ödeme koşulları!

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek olan Adım İstanbul projesitoplam 16 bin 463 metrekare alana yayılıyor. Kayaşehir Adım İstanbul ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor.

Adım İstanbul'da ön satış avantajları sürüyor!

Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG ve İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla hayata geçirilen Adım İstanbul projesi Başakşehir'de ön satış avantajları sunuyor.

TİKA Mevlana projesi için ilk adımı attı!

TİKA, Afganistan'ın kuzeyindeki Belh ilçesinde bulunan Mevlana Celaleddin'in doğduğu ev, babasının ders verdiği Sultan-ül Ulema Hoca Bahauddin Veled Medresesi'nin restorasyonu için ilk adımı attı.

Adım İstanbul Başakşehir ödemeleri!

Adım İstanbul Başakşehir ödemeleri banka kredisiyle yapılabiliyor. Toplam arsa alanı 35 bin 76 metrekare olarak belirlenen projede 615 adet daire ve 120 adet ticari ünite bulunuyor.

Adım İstanbul Kayaşehir satılık daireler!

Adım İstanbul Kayaşehir satılık 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. 615 konut ve 120 dükkanın bulunduğu Adım İstanbul Kayaşehir projesinde dairelerin teslimleri Ocak 2018 yılında yapılıyor...

Başakşehir Adım İstanbul'da ön satış avantajı!

Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG ve İntes ortaklığıyla hayata geçirilen Adım İstanbul projesi Başakşehir’de ön satış avantajları sunuyor. Fiyatlar 406 bin 800 liradan başlıyor.

Kartal Sahil Sitesi'nde dönüşümünün ilk adımı atıldı!

Anadolu Yakası'nın merkezi Kartal'da dönüşüm devam ediyor Sahil Sitesi'nde deprem dönüşümünün ilk adımı atıldı.Altınok Öz, "Kartal'da dönüşümün önünde engel yok. " dedi.

az adım atma cezası Haberi

az adım atma cezası

Çin'de ayda 180 bin adımdan az atan çalışanlarına para cezası veren emlak şirketi eleştirilerin hedefinde.

Information Times gazetesine göre Guangzhou'da bir emlakçı, çalışanlarına eksik attıkları her adım için 0,01 yuan (0,0078 TL) ceza kesiyor.

Gazeteye konuşan şirketin çalışanlarından biri, sürekli fazla mesaiye kalmaları gerektiği için çalışma saatleri dışında 6 saat atma imkanlarının olmadığını belirtiyor: Çalışan şunları söylüyor;

"Şirketin daha fazla egzersiz yapmamızı istemesini anlıyorum ama şimdi adım hedefini tutturmak için yürümekten uyumaya yeterli vakit ayıramıyorum."

Yerel bir hukuk firmasında çalışan Liu Fengmao, şirketin çalışanların attıkları adımı bir performans göstergesi olarak takip etmesinin yasal bir temeli olmadığını ve bu kuralın ilerde işveren için sorun çıkarabileceğini belirtiyor.

Liu'ya göre işçiler mesai saatleri dışında yürümeleri gerektiğinde bunun fazla mesai olduğunu söyleyebilir veya yürüyüş sırasında sakatlık yaşadıklarında bunu çalışma...