18 / 04 / 2024

Azak Online Seyahat ve Turizm Limited Şirketi

Azak Online Seyahat ve Turizm Limited Şirketi

Azak Online Seyahat ve Turizm Limited Şirketi, Lütfullah Azaklıoğlu, Mustafa Azaklıoğlu tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 19 Temmuz 2013 tarihinde Zeytinburnu İlçesi'nde kuruldu

Seyahat istatistikleri açıklandı! 2023’ün en ucuz uçak ve otobüs bileti belli oldu...

Online seyahat biletleme, araç kiralama ve otel rezervasyonu platformu Obilet, 2023 senesi seyahat istatistiklerini açıkladı. İşte haberin detayları...

Mart'ta yabancılara online gayrimenkul satışı 100 milyon TL'yi geçti!

GİGDER Başkanı Faruk Akbal, Türkiye'ye seyahat edemeyen yabancıların ilgisini GİGDER olarak Facetime, Zoom, Skype ve Whatsapp gibi online platformlara taşıdıklarına dikkat çekti ve Mart ayında yabancılara online yapılan konut satış tutarının 100 milyon TL'yi geçtiğini kaydetti...

Bodrum Ramada'ya 2 ödül birden!

Bodrum Ramada, online seyahat sitesi Tripadvisor tarafından verilen ‘Türkiye’nin En İyi Otelleri’ ve ‘En Lüks Oteller’ kategorisinde Travelers Choice ödüllerini kazandı.

Gezonline'ın yatırım maliyeti 150 bin euro!

Yaklaşık 2 yıllık bir çalışmanın ürünü olan Türk girişimi online seyahat planlama sitesi Gezonline.com'un, yatırım maaliyeti 150 bin euro. Gezonline'nın, 125 binden fazla otel seçeneği var.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı büyük sanayi tesislerini online takibe aldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı büyük sanayi tesislerini online takibe aldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla dev sanayi tesislerinin çevre kirliliğine sebep olup olmadığını 7 gün 24 saat online takip edilecek.

Uyar Seyahat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uyar Seyahat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Feyzi Uyar tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Kasım'da Bağcılar, Güneşli Evren Mahallesi, Yıldız Sokak'ta kuruldu.

Harem Seyahat Turizm ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harem Seyahat Turizm ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Faruk Durmuş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Kasım'da Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi, Aydede Caddesi'nde kuruldu.

Crate and Barrel ürünlerini online platforma taşıyor!

Amerikan mobilya, dekorasyon ve ev aksesuarı zinciri Crate and Barrel, tasarım ve kaliteyi buluşturan benzersiz ürünlerini online platforma taşıyor. Crate and Barrel online platform Türkiye'nin her yerindeki dekorasyon tutkunlarının hizmetinde.

İstanbul Metro Turizm Seyahat Limited Şirketi Sahrayıcedid Şubesi açıldı!

İstanbul Metro Turizm Seyahat Limited Şirketi Sahrayıcedid Şubesi, Aydın Ünsever Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL'lik sermaye ile 12 Kasım'da Kadıköy, Sahrayıcedid Mahallesi, Müminderesi Yolu Sokak'ta kuruldu.

Harmoni Travel Seyahat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harmoni Travel Seyahat Turizm Ticaret Limited Şirketi, A. Moaaz Elsayed Elhavvary, A. Sabri Mohammad Edlew tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Kasım'da kuruldu.

Sahra Seyahat Acentası Turizm Sağlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahra Seyahat Acentası Turizm Sağlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Nasih Baskın tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 11 Kasım'da Fatih, Ali Kuşçu Mahallesi'nde kuruldu.

TF Seyahat Acentası Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

TF Seyahat Acentası Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Işıl Kadıoğlu, Haşim Korhan Yazgan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Kasım'da 4. Levent Plaza'da kuruldu.

Venedik Seyahat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venedik Seyahat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erol Emeksiz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Kasım'da Başakşehir, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde kuruldu.

Azak Online Seyahat ve Turizm Limited Şirketi Haberi

Azak Online Seyahat ve Turizm Limited Şirketi

Azak Online Seyahat ve Turizm Limited Şirketi, Lütfullah Azaklıoğlu, Mustafa Azaklıoğlu tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 19 Temmuz'da kuruldu. Azak Online Seyahat ve Turizm Limited Şirketi iş konusu;yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Azak Online Seyahat ve Turizm Limited Şirketi adres: Zeytinburnu, Beştelsiz Mahallesi, Bağiçi Sokak, No: 1...