24 / 04 / 2024

Aziz Ayyıldız kim

Aziz Ayyıldız kim

TPD Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Ayyıldız, 1 Kasım seçim sonuçlarını ve sektöre yansımalarını değerlendirdi.

Aziz Ayyıldız: Gayrimenkul yatırımcılarına destek verilmeli!

TPD Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Ayyıldız, inşaat sektörünün ülke ekonomisine çok büyük katkı sağladığını belirterek, devletin yatırımcıya daha fazla teşvik vermesi gerektiğini söyledi.

Aziz Ayyıldız: İnşaat sektörü için daha fazla teşvik gerekiyor!

TPD Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı A. Aziz Ayyıldız, İnşaat Sektörünün ülke ekonomisine çok büyük katkı sağladığını belirterek, devletin yatırımcıya daha fazla teşvik vermesi gerektiğini söyledi.

Aziz Ayyıldız: Mersin'de güvenli binalar yapıyoruz!

TPD Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Ayyıldız, "Kendi geleceğimize yatırım yapmaktan çok insan hayatına yatırım yapıyoruz. Bunun için Mersin'de binalarımızı depreme dayanıklı, güvenli binalar şeklinde yapıyoruz" şeklinde konuştu.

Mersin'de imar sorunu aşılırsa, konut sektörü büyüyecek!

TPD Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı işadamı A.Aziz Ayyıldız, 2015 yılının ilk 5 aylık döneminde de inşaat sektörünün hız kesmediğini, sektörün yeni projelerle ve konut satışlarıyla büyümeye devam ettiğini söyledi.

Aziz Ayyıldız: Yerel yönetim Mersinli yatırımcıları etkiliyor!

TPD Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı A. Aziz Ayyıldız, Mersin'in cazibe merkezi olan, marka bir şehir haline getirilmesi için en büyük görevin yerel yönetimlere düştüğünü belirterek, 'Mersinli yatırımcının önünü açacak adımlar bekliyoruz' dedi.

Aziz Ayyıldız: İnşaat sektörü güven veriyor!

Mersin'de faaliyet gösteren TPD Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı işadamı A. Aziz Ayyıldız, 2015 yılının ilk 3 ayına bakıldığında inşaat sektörünün hız kesmediğini, sektörün yeni projelerle büyümeye devam ettiğini bildirdi.

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız ne iş yapıyor?

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız'ın eğitim durumu nedir? Tolunay Yıldız kariyeri ve eğitim durumu nedir? Tolunay Yıldız'ın kim olduğu ve Tolunay Yıldız'ın hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Ayyıldız Birlik İnşaat Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldız Birlik İnşaat Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Aydemir ve Ali Yıldız ortaklığında kuruldu.

Hm Ayyıldız Yapı İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hm Ayyıldız Yapı İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de   500 bin TL sermaye bedeli  ile  tarafından Harun Tunç, Mahmut Çakır, Temel Çakır kuruldu.

Ayyıldızhan Otel İşletmeciliği Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldızhan Otel İşletmeciliği Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Şile’de  800 bin TL sermaye bedeli  ile Yıldız İlkhan tarafından kuruldu.

Ayyıldız Grup İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ayyıldız Grup İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Şile’de 50 bin TL yatırımla Muhammet Sacit Ayyıldız tarafından açıldı. 

Aşiyan Ayyıldız Mimarlık İnşaat Restorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Aşiyan Ayyıldız Mimarlık İnşaat Restorasyon Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aşiyan Ayyıldız Kavuncu tarafından kuruldu.

Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi Acarkent’e taşındı!

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi, 3 çocuğunu daha sakin bir semtte yaşamak için “kıta” değiştirme kararı aldı. 

Ayyıldız Dekorasyon İç Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldız Dekorasyon İç Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Kır ve Hakan Çarkacı ortaklığında kuruldu.

Ulaş Ayyıldız, Endeksa'nın Satış Direktörü oldu!

Ulaş Ayyıldız, gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın yeni Satış Direktörü oldu.

Ulaş Ayyıldız kimdir?

Endeksa Satış Direktörü Ulaş Ayyıldız kimdir? Ulaş Ayyıldız, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ulaş Ayyıldız'ın biyografisi...

Ulaş Ayyıldız, Endeksa Satış Direktörü oldu!

Sektörün deneyimli isimleri arasında gösterilen Ulaş Ayyıldız, gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın Satış Direktörü oldu.

Ergün Mimarlık, Nidapark Ayyıldız projesini anlattı!

4 Ekim 2018 tarihinde Marriott Hotel Şişli’de düzenlenen Autodesk Teknik Zirvesi'nde Ergün Mimarlık, Nidapark Ayyıldız projesini anlattı.

Ayyıldız Mekanik Mimarlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldız Mekanik Mimarlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ünzüle Altuntaş tarafından kuruldu. 

Aziz Ayyıldız kim Haberi

Aziz Ayyıldız kim

TPD Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Ayyıldız, 1 Kasım seçim sonuçlarını ve sektöre yansımalarını değerlendirdi. Tek partili bir hükümetin kurulmasının sektörde olumlu hava yarattığını belirten Ayyıldız, "2015 yılı iki seçimli bir yıl oldu.  1 Kasım'a kadar belirsizlik havası hakimdi, artık bu hava ortadan kalktı.  Tek parti hükümetiyle tekrar istikrarlı bir ekonomik yapıya ulaşacağımızı ve ekonomiyi daha çok konuşacağımızı düşünüyorum. Beklemede kalan yatırımların tekrar harekete geçeceği, konut alımını erteleyen tüketicinin konut satın alacağı bir dönem olacaktır. Konut satışı açısından yılın son iki ayında bir rally bekliyorum. Rekor bir satış süreci yaşayabiliriz." dedi.  Hükümetin bir an önce kurulması, iş dünyasının doğal olarak en büyük beklentisi olduğunu kaydeden Ayyıldız açıklamasına şöyle devam etti: "Öncelik, daha fazla vakit kaybetmeden sosyal ve ekonomik...