26 / 04 / 2024

Aztek Teknoloji çayırova

Aztek Teknoloji çayırova

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) depo kiralama bildirimi yayınladı.

Reysaş GYO Çayırova'daki deposunu kiraya verdi!

Reysaş GYO portföyünde bulunan Kocaeli ili, Çayırova ilçesi, Akse Mahallesi, 2085 ada 3 parselde yer alan 14 bin 357,45 metrekarelik arsa üzerindeki 26 bin 124 metrekarelik deponun 300 metrekarelik depolama alanı Aztek Teknoloji Ürünleri Ticaret A.Ş.'ye 1 seneliğine kiraya verdi.

Çayırova Kent Park ve Kültür Merkezi'nde son durum!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde incelemelerde bulundu. Kent Park ve Kültür Merkezi Proje alanında inceleme yapan Işık, daha sonra Fatih Caddesi'nde esnafı ziyaret edip, vatandaşlarla sohbet etti.

Kocaeli Çayırova Köprülü Kavşağı OSB’yi rahatlayacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi, Bakım ve Onarım Şube Müdürlüğü tarafından Çayırova Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yapımına başlanan köprülü kavşak çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

Çayırova'da 2 mahalleye kentsel dönüşüm kararı!

Çayırova Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısında Çayırova Emek ve İnönü Mahalleleri'nde yapılmak istenen kentsel dönüşümle ilgili olarak 15-20 gün içerisinde TOKİ’nin bir karar vereceği açıklandı

Reysaş, Çayırova'daki deposunu Climate Control Turkey'e kiraladı!

Reysaş GYO Kocaeli Çayırova'daki ek depo alanını Halla Visteon Climate Control Turkey'e kiraya verdi. Yeni kiraya verilen ek depolama alanından 4 ayda KDV dahil yaklaşık 2 bin 850 dolar gelir elde edilecek.

Çayırova'nın üst yapısı düzenlenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Yol Bakım Onarım ve Yapım Şube Müdürlüğü tarafından Çayırova Bosna Caddesi’nde üst yapı düzenlemesi ihalesi yapıldı, gerçekleştirilen ihaleye 9 firma katıldı.

Çayırova'da TOKİ parkı yenileniyor!

ÇAYIROVA Belediye Başkanı Şevki Demirci, Cumhuriyet Mahallesi Toki Konutlarında revize çalışmaları devam eden çocuk parkında incelemelerde bulundu. Çayırova Belediyesi, parkı modern bir görünüme kavuşturuyor.

Reysaş GYO Çayırova'daki deposunu 6 aylığına kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi'nde yer alan depoyu Farplas Oto Yedek Parçaları İmalat İhracat İthalat A.Ş.'ye 165 bin TL'ye kiraladı.

Kocaeli Çayırova'da vatandaşlar ruhsat istedi!

Çayırova Emek ve İnönü Mahallesi’nde yaşayan mahalle sakinleri imar planlarına uygun ruhsatlandırılmış yapılarını tamamlamak ve ruhsatları alarak inşaat yapmak ve belediyenin mahallelerine hizmet yapması için belediyeye yürüdüler.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nın temeli atıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Çayırova ve Organize Sanayi Bölgesi arasındaki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacı ile hayata geçireceği köprülü kavşağın temeli düzenlenen törenle atıldı.

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşağı'nın temel atıldı!

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşağı temel atma törenine katılan Bakan Işık, burada yaptığı konuşmada, temelini attıkları köprülü kavşak projesiyle sanayi için çok büyük bir zaman kaybının önüne geçeceklerini söyledi.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nın temeli bugün atılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova ve Organize Sanayi Bölgesi arasındaki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacı ile köprülü kavşak yapımı için kolları sıvadı, Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nın temeli bugün atılacak...

Çayırova TEM Otoyolu OSB'ye köprülü kavşak yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Çayırova TEM Otoyolu Organize Sanayi Bölgesi Köprülü Kavşağı’nın temel atma töreni yapılacak.

Aztek Teknoloji çayırova Haberi

Aztek Teknoloji çayırova

Reysaş GYO portföyünde yer alan Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi 2087 Ada 3 Parsel üzerindeki 7.037 m2 arsa üzerinde bulunan 7 bin 931 metrekarelik deponun 2 bin 224 metrekarelik depolama alanı "Aztek Teknoloji Ürünleri Ticaret A.Ş."ye 5 seneliğine kiraya verilmiştir. 

Kiraya verilen depodan 5 senede yaklaşık KDV dahil 750 bin USD gelir elde edilecek. 

Reysaş GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz portföyünde yer alan Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi 2087 Ada 3 Parsel üzerindeki 7.037 m2 arsa üzerinde bulunan 7.931 m2'lik deponun 2.224 m2'lik depolama alanı "Aztek Teknoloji Ürünleri Ticaret A.Ş."ye 5 seneliğine kiraya verilmiştir. 

Kiraya verilen depodan 5 senede yaklaşık KDV dahil 750.000 USD gelir elde edilecektir. 

Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız

Dosya için