27 / 04 / 2024

Azy Danışmanlık Otomotiv kimin

Azy Danışmanlık Otomotiv kimin

Azy Danışmanlık Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Gelişmen, Muhammed Zeki Polat ve Yaşar Karakaş ortaklığıyla kuruldu...

Trend Çizgi İnşaat Mimarlık Danışmanlık Otomotiv Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend Çizgi İnşaat Mimarlık Danışmanlık Otomotiv Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Önder Seven ve Hilmi Ceylan ortaklığında kuruldu.

Pry İnşaat Danışmanlık Otomotiv Makina Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pry İnşaat Danışmanlık Otomotiv Makina Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Özmen tarafından kuruldu.

Ck Teks Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ck Teks Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Edanur Kökpınar tarafından kuruldu.

Temkinli İnşaat Otomotic Danışmanlık Kimya Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Temkinli İnşaat Otomotiv Danışmanlık Kimya Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Yıldız tarafından kuruldu.

Doya Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Doya Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Dündar Altundaş ve Orhan Yerdelen ortaklığında kuruldu.

Rent Assist Pro Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Rent Assist Pro Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Cihad Yalçın tarafından kuruldu.

First Group Gayrimenkul Otomotiv Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

First Group Gayrimenkul Otomotiv Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 200.000,00 sermaye bedeli ile Imad M.M. Alreefi ile Anas Kaya ortaklığıyla  kuruldu.

Crown Trust Group Turizm Otomotiv İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Crown Trust Group Turizm Otomotiv İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Furkan Demirhan tarafından kuruldu.

Golden Grey Gayrimenkul Emlak İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Ve Ticaret Danışmanlık Hiz.Ltd.Şti. kuruldu!

Golden Grey Gayrimenkul Emlak İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Ve Ticaret Danışmanlık Hiz.Ltd.Şti. Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Aydın tarafından kuruldu.

Effe Group Otomotiv Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Effe Group Otomotiv Ve Danışmanlık Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Tınkır tarafından kuruldu.

Tym Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tym Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Tuymaz tarafından kuruldu.

Ydz Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydz Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Savaş Yıldız tarafından kuruldu.

Aksamed İnşaat Otomotiv Danışmanlık Kimya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksamed İnşaat Otomotiv Danışmanlık Kimya Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükyalı'da Amed Aksaç tarafından kuruldu.

Azy Danışmanlık Otomotiv kimin Haberi

Azy Danışmanlık Otomotiv kimin

Azy Danışmanlık Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Gelişmen, Muhammed Zeki Polat ve Yaşar Karakaş ortaklığıyla kuruldu. 

Azy Danışmanlık Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:1. kar amacı gütmeyen organizasyonlara, resmi kuruluşlara, her türlü tüzel ve gerçek kişilere , bünyesindeki uzmanlar yardımı ile ticari ve sınai ilişkiler, halkla ilişkiler, beşeri münasebetler, sigortacılık, bankacılık, işletmecilik, pazarlama ve finans konularında ulusal ve uluslar arası bilgi sağlamak, danışmanlık yapmak ve yabancı ülkelerin ekonomik ve hukuki bünye ve uygulamaları hakkında etüt, araştırma ve rapor hazırlamak, uluslararası hukuk ve uluslar arası ticarete ait konularda danışmanlık yapılması hizmetlerini ifa etmek, 2. Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü resmi ve özel gerçek ve tüzel kişi ve kuru¬luşlara...