29 / 03 / 2024

Bab Arch Mimarlık nerede

Bab Arch Mimarlık nerede

Bab Arch Mimarlık Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Beş ve İrem Beş ortaklığında kuruldu. 

Ert Arch İnşaat Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ert Arch İnşaat Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Erten, İskender Arı, İskender Erten, Sadenur Arı, Tuğba Erten, Vedat Erten ve Yakup Erten ortaklığında kuruldu.

Archınova Desıgn Offıce Mimarlık Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Archınova Desıgn Offıce Mimarlık Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İdil Tabak tarafından kuruldu.

Galip Archıtects Mimarlık İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galip Archıtects Mimarlık İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Galip tarafından kuruldu.

İhsan Group Turizm Gayrimenkul Nakliyat İhracat İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İhsan Group Turizm Gayrimenkul Nakliyat İhracat İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Osama Babekr O. Ismail ve Shaza Babıker O Ismail ortaklığında kuruldu.

Cross Border Archıtecture Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cross Border Archıtecture Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Topçu tarafından kuruldu.

Ayg Arch Mimarlık Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayg Arch Mimarlık Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Güler tarafından kuruldu.

Creatıve Archıtects İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Creatıve Archıtects İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Canberk Tarım tarafından kuruldu.

Esthetıc Archıtecture Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esthetıc Archıtecture Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Hasan Hüseyin Bozlağan, Mehmet Beşir Erdem ve Poyraz Emre Bingöl ortaklığında kuruldu.

Onur Şimşek Archıtects Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Onur Şimşek Archıtects Mimarlık Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda Onut Şimşek tarafından kuruldu.

Adventurous Archıtect Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adventurous Archıtect Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kamelya Talya Parmaksız tarafından kuruldu.

Block Archıtects Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Block Archıtects Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile  Aynur Jumabekova, Ferhat Aker tarafından kuruldu.

Master Archıtect Mimarlık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Master Archıtect Mimarlık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Artur Maerov ve Nurbıı Namıtokov tarafından kuruldu.

Mrc Archıtects Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mrc Archıtects Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Defne Güven Meriç tarafından kuruldu.

Bab Arch Mimarlık nerede Haberi

Bab Arch Mimarlık nerede

Bab Arch Mimarlık Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Beş ve İrem Beş ortaklığında kuruldu. 

Bab Arch Mimarlık Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü mimarlık, iç mimarlık ve müşavirlik hizmetleri vermek, mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak, bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü mimarlık, iç mimarlık, müşavirlik, proje işlerini yapmak, ve bunlara ait ruhsat işlemleri yapmak, çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak, üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Bab Arch Mimarlık Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Acıbadem Mahallesi Gencer Sk. Beyazgül Apt.No:4/9...