28 / 03 / 2024

babacan yapı crown park

babacan yapı crown park

Crown Park Evleri'nde yer alan daireler 230 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede 3+1 ve 5+2 konut tipleri yer alıyor...

Crown Park fiyat listesi! 3+1 daireler 230 bin TL!

Konut tiplerinin 3+1 ve 5+2 olarak tasarlandığı Beylikdüzü Crown Park Evleri'nde yer alan konutların fiyatları 230 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Crown Park'ta 3+1'ler 230 bin liradan başlıyor!

Babacan Yapı tarafından 2009 yılında İstanbul Beylikdüzü'nde temelleri atılan Crown Park projesinde konutların yarısı halen alıcı bekliyor.

Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı! Teslimler Aralık'ta!

Bahçelievler'in en lüks projesi olarak lanse edilen Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Gardenia Bahçelievler projesinin teslimlerinin bu senenin Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Babacan Yapı'dan 20 milyar TL'lik 10 yeni proje geliyor!

Fnansal yeterliliği yüksek ve öz sermayesi güçlü şirketlerin öne çıkacağı bir dönemden geçildiğini dile getiren Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, “2 sene içinde kendi arsalarımızda geliştireceğimiz 10 projeye 20 milyar TL’lik yatırım yapacağız” diye konuştu.

Babacan Yapı basın toplantısı 7 Mayıs'ta!

Babacan Yapı, yeni yatırımlarıyla gayrimenkul ve inşaat sektöründeki yükselişini devam ettiriyor. Babacan Yapı yeni hedeflerini ve 2018 projeleri basın toplantısında anlatacak.

Babacan Yapı Gaziantep iletişim!

Babacan Yapı Gaziantep iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Şehitkamil'de Gaziantep Adliyesi'ne yakın konumda inşa edilecek projede 147 daire bulunuyor. 

Babacan Yapı Gaziantep projesi yolda! Yeni proje!

Babacan Yapı yeni projesini Gaziantep Şehitkamil'de hayata geçirecek. Arsa alımı yapılan projede 147 daire yer alacak. 

Babacan Yapı Yakuplu iletişim!

Babacan Yapı Yakuplu projesinin 192 milyon 375 bin TL yatırım bedeline sahip olması öngörülüyor. Babacan Yapı Yakuplu projesi dört blok olarak yükselecek...

Babacan Yapı Yakuplu projesi 36 ay sonra teslim edilecek!

4 blok şeklinde yükselen Babacan Yapı Yakuplu projesi 862 daire ve 23 ofisten meydana geliyor. Babacan Yapı Yakuplu projesi 36 ay sonra teslim edilecek.

Babacan Yapı Yakuplu'ya 862 konut yapacak! Yeni Proje!

Babacan Yapı, Beylikdüzü Yakuplu'ya yeni proje inşa etmeye hazırlanıyor. Proje, 862 daire ve 23 ofisten meydana geliyor..

Babacan Yapı Port Royal konut fiyatları!

Babacan Port Royal projesi Konutları 2019 yılında teslim edilecek. 50 ay sıfır faiz fırsatı sunulan Port Royal Evleri, Babacan Yapı tarafından hayata geçirildi...

Emre Azer, Babacan Yapı'da Satış ve Pazarlama Koordinatörü oldu!

Satış ve Pazarlama sektörünün tecrübeli ismi Emre Azer, Babacan Yapı'da Satış ve Pazarlama Koordinatörü oldu.

Dövizini bozduran vatandaşa Babacan Yapı'dan yüzde 20 indirim!

Babacan Yapı “dövizini bozdur Türk Lirası’na sahip çık” kampanyasına konut sektöründe ilk destek veren firma oldu.

Babacan Yapı Fikirtepe'de dönüşüme giriyor!

Kadıköy Fikirtepe bölgesinde kentsel dönüşüme giren Babacan Yapı, bu bölgede 2 projede 2 bin daire yapacak.

Babacan Yapı'dan iki yeni proje geliyor!

Babacan Yapı, yeni sektörlere girme planı çerçevesinde geçen yıl holdingleşmişti. Ana faaliyet alanı olan inşaata, turizm, lojistik ve enerjiyi de ekleyerek Babacan Holding adını alan şirket büyümeyi sürdürüyor.

babacan yapı crown park Haberi

babacan yapı crown park

Babacan Yapı imzası ile hayata geçirilen Crown Park projesinde toplam 54 adet konut bulunuyor. 3+1 ve 5+2 konut tiplerinden oluşan proje Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor.



2 bin 258 metrekare alan üzerinde yükselen Crown Park Evleri'nde yer alan 3+1 daireler 230 bin TL ile 285 bin TL arasında, 5+1 daireler ise 400 bin TL ile 410 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor.



Beylikdüzü Crown Park Evleri'nde bulunan ortak kullanım alanları arasında açık çocuk oyun parkı, botanik bahçe, kamelya bahçesi, kapalı ve açık otopark yer alıyor.


0212 875 75 44

www.crownpark.net

Esra Nur...