19 / 04 / 2024

babacan yapı sefaköy projesi

babacan yapı sefaköy projesi

Babacan Yapı'nın Sefaköy projesi Royal İstanbul adıyla satışa sunulacak. Royal İstanbul Sefaköy'de bir bloğun ilk altı katı yabancıya satışa açıldı. İşte Babacan'ın Royal İstanbul projesinin ilk görselleri...

Babacan Yapı Sefaköy projesi 1 ay sonra ön satışta!

1 ay sonra ön satışa çıkacak olan Babacan Yapı Sefaköy projesi 4 blok halinde yükselecek. 16 bin 527 metrekare alanda inşa edilecek olan projede residence, otel, apart otel ve alışveriş merkezi yer alacak.

Babacan Yapı Sefaköy projesi için ön talep topluyor!

16 bin 527 metrekare alanda inşa edilecek olan Babacan Yapı Sefaköy projesi 4 blok halinde yükselecek. Residence, otel, apart otel ve alışveriş merkezinin yer alacağı Babacan Yapı Sefaköy projesinin kısa süre içinde satışa çıkması planlanıyor.

Sefaköy Konutları Babacan Yapı iletişim!

Sefaköy Konutları Babacan Yapı iletişim için 0212 876 18 08 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Rezidans, ofis ve ticaret alanlarından oluşması planlanan proje 16 bin 527 metrekare arsa üzerinde yükselecek.

Babacan Yapı Sefaköy projesi!

Detayları henüz açıklanmayan Babacan Yapı Sefaköy projesi Keleş İnşaat'ın Sefaköy arsasının yanında bulunuyor. Proje E-5 otoyoluna 650 metre, Atatürk Havalimanı'na 900 metre yakın mesafede yükselecek.

Babacan Yapı Sefaköy projesi yaza başlıyor!

Babacan Yapı Sefaköy projesi için çalışmalara devam ediyor. Rezidans, ofis ve ticaret alanlarının yer alacağı Babacan Yapı Sefaköy projesinin yaz aylarına yetiştirilmesi planlanıyor. Babacan, proje arsasını 70 milyon TL'ye almıştı...

Babacan Yapı'dan İstanbul'a 3 yeni proje!

İstanbul'da 3 yeni proje yapacaklarının müjdesini veren Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, Emlak 2014 Fuarı'nda Arap yatırımcıların ilgisinin iyi olduğunu, haftasonu iç pazardan da talep geleceğini belirtti...

Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı! Teslimler Aralık'ta!

Bahçelievler'in en lüks projesi olarak lanse edilen Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Gardenia Bahçelievler projesinin teslimlerinin bu senenin Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Babacan Yapı'dan 20 milyar TL'lik 10 yeni proje geliyor!

Fnansal yeterliliği yüksek ve öz sermayesi güçlü şirketlerin öne çıkacağı bir dönemden geçildiğini dile getiren Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, “2 sene içinde kendi arsalarımızda geliştireceğimiz 10 projeye 20 milyar TL’lik yatırım yapacağız” diye konuştu.

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

Babacan Central'da yüzde 25 peşin 60 ay vade fırsatıyla!

Babacan Yapı'nın Beylikdüzü'ndeki yeni projesi Babacan Central'de yüzde 25 peşin ödemelerde 60 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Beylikdüzü Babacan Central'da yüzde 50 peşinatla 40 ay vade fırsatı!

Babacan Yapı'nın Beylikdüzü'ndeki yeni projesi Babacan Central satışa çıktı. Toplamda 969 konuttan oluşan projede yüzde 50 peşinatla 40 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Babacan Central konut fiyatları ne kadar? İşte Babacan Central konut fiyat listesi.

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Pelin Alpkökin, İstanbullulara son dakika müjdesi verdi. Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı!

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metro Hattı'nın inşaatı başlıyor! 

Ulaşım yatırımlarını son sürat sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyesi, merakla beklenen Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Raylı Sistem Hattı'nın inşaatına başlıyor. İşte merakla beklenen metro hattı ile ilgili son dakika detayları...

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metro Hattı için düğmeye basıldı! İstanbullulara müjde!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, merakla beklenen Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Raylı Sistem Hattı için ÇED sürecini başlattı. İşte İstanbul'un en yeni metro hattı ile ilgili detaylar...

Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünden İBB'ye Sefaköy metrosu yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü "Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu bir yıla yakındır sadece imza bekliyor" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu'na onay çıkmadı!

İBB tarafından proje ve finansı hazırlanan, şehrin batı yakasındaki 3,5 milyon kişiye hizmet sunacak olan 18,4 kilometre uzunluğundaki Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu'nun Cumhurbaşkanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan onay çıkmadı.

Mar Yapı Sefaköy Oerlikon iletişim!

Mar Yapı Sefaköy Oerlikon iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Konut ve işyerlerinden oluşacak projede 1+0'dan 2+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Mar Yapı'dan Sefaköy Oerlikon projesi geliyor! Yeni proje!

Mar Yapı, Sefaköy Oerlikon projesi için kolları sıvadı. 52 milyon 207 bin 344 TL'ye mal olacak proje 34 ayda tamamlanacak..

Babacan Holding'ten yüzde 0.98 faizle yüzde 20 indirim ayrıcalığı!

Babacan Holding, gayrimenkul ve inşaat sektörünün yeniden canlandırılmasına yönelik getirilen teşviklere destek veren dev bir kampanya hazırladı.  Babacan Yapı tüm projelerinde peşinatsız, yüzde 0.98 faizle yüzde 20 indirim ayrıcalığı sunuyor.  

babacan yapı sefaköy projesi Haberi

babacan yapı sefaköy projesi


Babacan Yapı'nın Sefaköy projesi Royal İstanbul adıyla satışa sunulacak. 4 blok olarak tasarlanan Babacan Sefaköy Royal İstanbul projesinde home ofis, otel ve ticaret alanları olacak.




3 bine yakın ünite


3 bine yakın ünitenin planlandığı Royal istanbul projesinde 1000 kadar daire olacak. Stüdyo, 1+1 ve 2+1 dairelerin yer alacağı Royal İstanbul projesinde daireler 2017 yılının sonunda teslim edilecek. 


Projede apart otel bloğunun ilk 6 katı yabancılara satış için açıldı. Yabancıya satışta dairelerin fiyatları 149 bin dolardan başlıyor. Ödeme planına göre yüzde 25 peşinat sonrasında 40 ay vade farksız ödeme yapılıyor.



Yatırımcıya yüzde 8 kira getirisi


Otel işletmesi, lüks otel zincirlerinden birine verilecek.  Apart otel bloklarından daire alan yatırımcı 3 haftalık kullanım hakkına sahip olacak. Kalan kullanım hakkı işletme tarafından kiralanacak. Yüzde 8 kısmı yatırımcının olacak.