29 / 03 / 2024

Babacan Yapı'dan İstanbul'a 3 yeni proje!

Babacan Yapı'dan İstanbul'a 3 yeni proje!

Firma: Babacan Yapı

İstanbul'da 3 yeni proje yapacaklarının müjdesini veren Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, Emlak 2014 Fuarı'nda Arap yatırımcıların ilgisinin iyi olduğunu, haftasonu iç pazardan da talep geleceğini belirtti...




Babacan Yapı dan İstanbul a 3 yeni proje!


11 Eylül Perşembe günü başlayan ve 4 gün boyunca devam edecek olan Emlak 2014 Fuarı 2. gününde de ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Emlak 2014 Fuarı'nda stand açan  Babacan Yapı  Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan fuarı şöyle değerlendirdi: "Özellikle körfez ülkelerden gelen yabancıların arap müşterilerin ilgisi var tabi ki. Orada daha önce reklam çalışmamız olmuştu. O vesiyleyle marka bilinirliliğimiz de var. Kuveyt, Suudi Arabistan, Dubai'den hem firmamızı merak eden, hem projelerimize ilgi gösteren müşterilerle görüşmeler yapıyoruz. Buradan arzu edeni projeyi yerinde ziyaret etmesini sağlıyoruz. Yani fena bir ilgi yok açıkcası memnunuz diyebiliriz. Haftasonu daha iyi olabileceğini düşünüyoruz. İş yoğunluğu olmadığı için haftasonu iç pazardan daha çok talep olacağını tahmin ediyoruz." 


İstanbul'da 3 projenin satışları devam ediyor!


İbrahim Babacan "Bizim şuanda satışı devam eden 3 tane projemiz var. Bir tanesi Bahçeşehir'de yer alan Crown Deluxe, projenin son çeyreğindeyiz. Birinci etabını teslim ettik. İkinci etabını da 3 aya kadar teslim edeceğiz. Projeye güzel bir ilgi var. Projemizdeki büyük daireler neredeyse tükendi diyebileceğimiz durumda. 


İkinci projemiz olarakta Güneşli'de yaptığımız Güneşli Express projemiz. Bu projenin inşaatı yüzde 80 oranında tamamlandı. Satışlarda da yüzde 60 seviyesini geçtik. 


Üçüncü projemiz ise Crown Palace. Beylikdüzü'nde ana arterde yer alan sadece yabancılara satışını yaptığımız otel rezidans projesi. Projenin yüzde 50'sinin satışı tamamlandı. Projenin belli bir katına kadar otel, belli katları rezidans olarak yükseliyor." bilgilerini verdi.


Sefaköy'e mix proje!


Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, Sefaköy'de havalimanı aksında yeni projesininde müjdesini verdi. İbrahim Babacan'ın verdiği bilgiye göre projenin detayları şu şekilde;


85 bin metrekare satılabilir alana sahip olan proje Sefaköy'de Havalimanı aksında hayata geçirilecek. Proje bir baza üzerinde 6 kule halinde yükselecek.


AVM, otel, ofis ve rezidans birimlerinin yer aldığı proje için Emlak 2014 Fuarı'nda ön talep toplanmaya başladı. Babacan Yapı Sefaköy projesinin 2015 yılının Mart Nisan aylarında inşaatına başlanması planlanıyor.


Projenin yüzde 25'i ofis, yüzde 20'si otel, yüzde 50'si rezidans ve yüzde 5 çarşı AVM'den meydana geliyor. Projede teslimlerin ise inşaat başladıktan 24 ay sonra yapılması planlanıyor.


Babacan Yapı Sefaköy projesinde rezidanslar 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon tiplerinde, otel suitler ise stüdyo ve 1 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildi. Suit ofisler ise 70 metrekare ile 95 metrekare arasında değişen alanlara sahip.



Fikirtepe'ye 2 proje birden!


Fikirtepe'de 2 proje hayata geçireceklerinin bilgisini veren Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan imzalar tamamlandığında inşaata başlayacaklarını söyledi.


Projelerden biri 21 bin metrekare alan üzerine yayılıyor. 120 bin metrekare satılabilir alana sahip olan proje 900 adet konuttan meydana geliyor. Proje için hak sahiplerinin yüzde 80 ile anlaşılmış durumda.


E-5 aksında yer alan ikinci proje ise ofis ve otel konseptinde tasarlandı. Proje 10 bin metrekare arsa alanı üzerinde, 55 bin metrekare satılabilir alana sahip olarak yükselecek. Proje için hak sahipleriyle yüzde 70 seviyesinde anlaşıldı.



İbrahim Babacan: Gaziantep'te Uydukent projesi yapacağız!


Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, Gaziantep'te de bir proje içinde hazırlandıklarını söyledi. Babacan, 1.200 ile 1.500 arasında konutun yer alacağı bir uydukent projesi yapmaya çalışıyoruz dedi.


Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com 


Geri Dön