25 / 04 / 2024

Sur Yapı'dan İstanbul'a 3 yeni proje!

Sur Yapı'dan İstanbul'a 3 yeni proje!

Sur Yapı, Antalya'da 8 milyar liralık yatırım tutarıyla içinde 19 bin ünite ve 11 bin meyve ağacının olduğu kentsel dönüşüm projesi inşa ediyor. Bunun yanı sıra, Sur Yapı, İstanbul'da da 3 yeni proje hayata geçirecek...



Antalya Kepez'de 1 milyon 300 bin metrekarelik alanda 19 bin üniteyle Türkiye ve Avrupa'nın en büyük kentsel dönüşüm projesini yürüten Sur Yapı, İstanbul'da üç yeni projeye daha başlamayı hedefliyor.

Dünya'da yer alan habere göre; Antalya'da 1.3 milyon metrekarelik alanda yaptıkları projenin yüzde 20'sini bina, kalan bölümü ise yeşil alan ve yol olarak tasarlandığını aktaran Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, “Projemizin ortasında 157 bin metrekarelik park yapmaktayız. Hak sahiplerinin isimleriyle markaladığımız 11 bin meyve ağacını da bu parka dikeceğiz Cadde donatıları, sosyal yaşam alanları, hastane, müze, kütüphane, okul, üniversite gibi çok yönlü bir yaşam alanı sunuyoruz. Burada 70 bin kişi yaşayacağı akıllı bir şehir inşa ediyoruz” dedi. 8 milyar TL'lik yatırım bütçesine sahip projede ilk etapta bulunan 93 bloktan oluşan 6 bin 417 konutun teslimlerine başladıklarını belirten Elmas, "1.578 konutun teslim ettik, 2021 yılı içerisinde teslimlerimiz hızlıca devam edecek” bilgisini verdi.

Sur Yapı dan İstanbul a 3 yeni proje!

İstanbul'da üç yeni projeye başlıyor 

Bunun yanı sıra İstanbul'da Excellence Koşuyolu, Topkapı'da yapımı süren Topkapı Evleri ve Kağıthane'de devam eden 'Tempo City' projelerinin kentsel dönüşüm kapsamında inşa edildiğini söyleyen Elmas, “Önümüzdeki günlerde kentsel dönüşüm kapsamında Sancaktepe'de yeni projeye başlıyoruz. Ayrıca İstanbul'un Beykoz ve Ümraniye ilçelerinde iki farklı dönüşüm projesinin çalışmalarına devam ediyoruz” açıklamasını yaptı.

Sur Yapı dan İstanbul a 3 yeni proje!

İSTANBUL'UN YARISI DEPREME HAZIR DEĞİL

OECD raporuna göre dünyada en çok doğal felaketlerin yaşandığı ülke sıralamasında Türkiye'nin 4'üncü sırada yer aldığını belirten KONUTDER Başkanı Altan Elmas, "Rakamlar, İstanbul'un olası bir depreme hazırlıklı olmadığını söylüyor. En iyi bakış açısıyla bile İstanbul'un yüzde 50'lik kısmı hazır. Bir an önce 2021 yılında kentsel dönüşüm konusuna daha fazla yoğunlaşmalıyız" dedi.

Sur Yapı Ümraniye projesi ön talep topluyor! Yeni proje!


Geri Dön