29 / 03 / 2024

babacan yapı yönetim kurulu başkanı

babacan yapı yönetim kurulu başkanı

Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Babacan, projeyi yabancı ve yerli yatırımcılar için her yönüyle ideal olabilecek şekilde tasarladıklarını söyledi.

Babacan Yapı'dan İstanbul'a 3 yeni proje!

İstanbul'da 3 yeni proje yapacaklarının müjdesini veren Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, Emlak 2014 Fuarı'nda Arap yatırımcıların ilgisinin iyi olduğunu, haftasonu iç pazardan da talep geleceğini belirtti...

İbrahim Babacan kimdir?

Babacan Yapı’nın kurucusu ve patronu olan İbrahim Babacan kimdir? İbrahim Babacan, Babacan Yapı'yı ne zaman kurdu? İbrahim Babacan, inşaat sektörüne ne zaman atıldı? İşte sorularınızın yanıtı...

Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı! Teslimler Aralık'ta!

Bahçelievler'in en lüks projesi olarak lanse edilen Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Gardenia Bahçelievler projesinin teslimlerinin bu senenin Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Babacan Yapı'dan 20 milyar TL'lik 10 yeni proje geliyor!

Fnansal yeterliliği yüksek ve öz sermayesi güçlü şirketlerin öne çıkacağı bir dönemden geçildiğini dile getiren Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, “2 sene içinde kendi arsalarımızda geliştireceğimiz 10 projeye 20 milyar TL’lik yatırım yapacağız” diye konuştu.

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı açıkladı! İnşaat sektörü ikinci yarıdan ümitli...

Türk inşaat sektörünün 2023'te yoğun bir mücadele içinde geçtiğinin altını çizen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Umut Durbakayım, marka proje üreticilerin her şeye rağmen ayakta kaldığını ve her zorluktan ders alarak daha da güçlendiğini kaydetti. İşte haberin detayları...

Necati Köklü kimdir? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Ne iş yapıyor?

Necati Köklü nereden mezun oldu? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? İşbir Holding’te ne iş yapıyor? İşte Necati Köklü ile ilgili tüm merak edilenler...

Denar Yapı Proje Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Denar Yapı Proje Yönetim Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Gençtürk tarafından kuruldu.

Sur Yapı, yıl sonuna kadar 2.500 konutun teslimini gerçekleştirecek! 

Konutder Yönetim Kurulu ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, Sur Yapı'nın ürettiği konutlarla ilgili açıklamalarda bulundu ve grubun yıl sonuna kadar 2.500 konutun teslimini gerçekleştirmeyi hedeflediğini açıkladı...

Prodan Plan Proje Yönetim Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Prodan Plan Proje Yönetim Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Prodan Plan Proje Yönetim Anonim Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Faal Group Eğitim Ve Yönetim Hizmetleri Yapı Organizasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faal Group Eğitim Ve Yönetim Hizmetleri Yapı Organizasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Fatma Öztürk tarafından kuruldu.

İstanbul Er Yönetim Ve Yapı Hizmetler Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Er Yönetim Ve Yapı Hizmetler Anonim Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Kemal    Er tarafından kuruldu.

Yapı Kredi Koray GYO yönetim kurulu üyelerine yıllık 127 bin 200 TL ödeyecek!

Yapı Kredi Koray GYO olağanüstü genel kurul toplantısında, Bağımsız Yönetim Kurulu üyelerine her biri için yıllık brüt 127 bin 200 TL, diğer Yönetim Kurulu üyelerinin her birine yıllık brüt 62 bin 400 TL ücret ödenmesi kararı aldı. 

Smc Yapısal Yönetim Hizmetleri Ve Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Smc Yapısal Yönetim Hizmetleri Ve Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Öksüz tarafından kuruldu.

Yapı Kredi Koray GYO yönetim kurulu komite üyelerini belirledi!

Yapı Kredi Koray GYO, 9 Mart 2021 tarihinde yaptığı toplantıda, yönetim kurulu komite üyelerini belirledi. 

Altan Elmas, yeniden KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği’nde (KONUTDER) iki dönemdir başkanlık görevine devam eden Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, KONUTDER Olağan Genel Kurulu’nda oy birliğiyle üçüncü kez KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

babacan yapı yönetim kurulu başkanı Haberi

babacan yapı yönetim kurulu başkanı

Esenyurt ile Beylikdüzü'nün kesişim noktasında 28 bin 500 metrekarelik alan üzerinde yükselen Premium'da ön talep toplama sürecinin başarılı geçtiğini dile getiren Babacan şu mesajları verdi:



-Lokasyon değeri yüksek olan projemize 11 aydır hazırlık yaptık. 1+1'den büyük ölçekli dairelere kadar farklı tipte daireler planladık.Ön talep döneminde avantajlı olan dairelerin fiyatı 240 bin ile 650 bin lira arasında değişirken 40 ay sıfır faiz uygulamasını başlattık.



- Ön talep süreci yatırımcılar için bulunmaz bir fırsat. Bizim zaten bölgede yaptığımız diğer projelere bakıldığında başlangıçla bitiş arasında çok büyük fark var. Yüzde 85 ile yüzde 115 - 120 prim yapan projelerimiz mevcut. Babacan Premium'dan şu anda satın alanlar bir yıl içerisinde minimum yüzde 40 - 45 arasında prim yapacaktır.


- Projemizin yüzde 20-25'ini (bir blok)yabancılara satmayı planlıyoruz.


-...