19 / 04 / 2024

Bağcılar Belediyesi çalışmaları

Bağcılar Belediyesi çalışmaları

Bağcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında depreme dayanıksız olduğu tespit edilen okulların yıkılıp yerine yenisinin inşa edildiği ve son 6 yılda toplam 22 okulun ilçeye kazandırıldığı bildirildi.

Bağcılar’da 545 kişilik ekiple her gün 700 ton çöp toplanıyor!

Toplam 2800 cadde ve sokak ile Mehmet Akif Bulvarı’nın çöp temizliğinin yapıldığı ilçede yedi gün boyunca 20 de Pazar kuruluyor. Pazar sonrası yerlerdeki çöpleri alan ekipler yerleri tazyikli su ile yıkıyorlar...

Bağcılar Belediyesi kamuya ait taşınmazları kira sözleşmesi olmadan kullananlara ceza kesti!

Sayıştay, Bağcılar Belediyesi’nin kamuya ait taşınmazlarını mevzuata aykırı şekilde kullandırdığını saptadı.  kamuya ait taşınmazları kullanan, kira sözleşmesi olmayan kişilere ceza kesildiği ancak bu kişilerin cezayı ödedikten sonra taşınmazları kullanmasına göz yumulduğu ortaya çıktı.

Kabataş-Bağcılar tramvay seferleri düzenlendi! İstanbullulara son dakika şoku: Ray yenileme çalışmaları yapılıyor! 

Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nın seferlerinde düzenleme yapıldı. Metro İstanbul tarih vererek açıkladı. İşte ayrıntılar...

Bağcılar'da bir yılda 4 bin 500 konutun kentsel dönüşüm süreci başlatılacak!

Son dönemlerde sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği Bağcılar'da bir sene içinde tam 4 bin 500 konutun dönüşüm sürecinin başlatılması planlanıyor.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Bakan Kurum tek tek açıkladı: Kira ve taşınma yardımları başlıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Bağcılar'daki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuştu. İşte Bakan Kurum'un o açıklaması...

Bağcılar Belediyesi konut imarlı arsa satacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul İli Bağcılar Belediye Başkanlığı, Bağcılar'da yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satış ihalesi 9 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Bağcılar Belediyesi yüksek maaşlı memur alımı yapacak! Hemen bakın!

Bağcılar Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere KPSS puanı ile memur alımı yapılacağı paylaşılırken, adaylarda aranan özel koşullar ve başvuru bilgileri duyuruldu. Peki, hangi branşlarda memur alımı yapılacak, detaylar neler? İşte merak edilenler...

Bağcılar'da daire fiyatına ABD'de müstakil konut alınabiliyor! İstanbul'da konut krizi yaşanıyor! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, yüksek konut fiyatları ile ilgili konuştu. Bağcılar'da daire fiyatına ABD'de müstakil konut alınabildiğini dile getiren Gökce, imar affı ile ilgili de konuştu. Peki imar barışı ev fiyatlarını nasıl etkiledi? 

Bağcılar'daki 8 katlı Uğurlu Apartmanı yıkılıyor! Görüntüsüyle sosyal medyada gündem olmuştu! 

Bağcılar Belediyesi, üst üste konulmuş iki bina gibi görünmesi sebebiyle sosyal medyada gündem olan apartman için harekete geçti. O binanın yıkımına başlandı. 

İstanbul'da arsa sahibi olma fırsatını kaçırmayın! Kağıthane ve Bağcılar Belediyesi 2 arsayı satıyor!

İstanbul ili, Kağıthane ilçesi ve Bağcılar ilçesinde yer alan 2 adet arsa satılıyor. İşte ayrıntılar...

Bağcılar Ece Sitesi kentsel dönüşüme giriyor!

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları son sürat devam ediyor. İstanbul Bağcılar'da deprem riski oluşturan Ece Sitesi'ndeki 327 konut için kentsel dönüşüm kapsamına alındı. 

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler'de fiziki gerçekleşme yüzde 13'e ulaştı! 

KİPTAŞ tarafından Bağcılar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Dev projede fiziki gerçekleşme yüzde 13'e ulaştı. 

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler'de fiziki gerçekleşme yüzde 10'a ulaştı! 

KİPTAŞ tarafından Bağcılar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Dev projede fiziki gerçekleşme yüzde 10'a ulaştı. 

Bağcılar Kirazlı Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bağcılar Kirazlı'da devam eden kentsel dönüşüm projesine ilişkin son durum hakkında bilgi paylaştı. 

Bağcılar Belediyesi çalışmaları Haberi

Bağcılar Belediyesi çalışmaları

Bağcılar Belediyesinden yapılan açıklamada, 18 Eylül'de başlayacak olan 2017-2018 eğitim-öğretim yılında, 110'u devlet 54'ü özel olmak üzere 164 okulda 143 bin 230 öğrencinin eğitim göreceği Bağcılar'da hazırlıkların tamamlandığı belirtildi. Açıklamada, 4 ilin nüfusundan daha fazla öğrencinin eğitim gördüğü Bağcılar'da en çok önem verilen konunun ise okulların güçlendirilmesi olduğunu vurgulandı.


Açıklamada, şunlar kaydedildi:


"Bağcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında depreme dayanıksız olduğu tespit edilen okullar yıkılıp yerine yenisi inşa ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Bağcılar Belediyesi ve hayırseverlerin işbirliğinde 3'ü bu sene olmak üzere son 6 yılda toplam 22 okul ilçeye kazandırıldı. 12 okulun inşaatı devam ederken, bir okulun yapımı ise ihale aşamasında."


Açıklamada, Bağcılar Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından öğrencilerin sağlıklı ve huzurlu bir ortamda...