29 / 03 / 2024

Bağcılar Göksu Bağ Konakları fiyatları ne kadar

Bağcılar Göksu Bağ Konakları fiyatları ne kadar

GKS Yapı imzasıyla hayata geçirilen Bağcılar Göksu Bağ Konakları 340 bin TL'den satışa çıktı. Proje 76 adet daireden meydana geliyor.

Öz Bağcılar Vinç Hafriyat İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Bağcılar Vinç Hafriyat İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Bağcı tarafından kuruldu.

İnternetten araç alıp satmak isteyenler dikkat! Dolandırıcıların yeni yöntemi deşifre oldu!

Dolandırıcılar şimdi de internetteki araç ilanlarını hedef aldı. İnternetten araç alıp satmak isteyenlerin dikkatli olması gereken bu yeni dolandırıcılık yönteminde dolandırıcılar gözlerine kestirdikleri aracı satın alacakmış gibi yaparak satıcıyı akıllara durgunluk verecek şekilde dolandırıyor.

Bağcılar Göztepe Mahallesi'ndeki riskli alanın 1/5000 ve 1/1000 imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Göztepe Mahallesi Riskli alan ve Çevresine İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Bağcılar'daki 8 katlı Uğurlu Apartmanı yıkılıyor! Görüntüsüyle sosyal medyada gündem olmuştu! 

Bağcılar Belediyesi, üst üste konulmuş iki bina gibi görünmesi sebebiyle sosyal medyada gündem olan apartman için harekete geçti. O binanın yıkımına başlandı. 

Artık tüm veriler görünecek! Google öyle bir hizmet başladı ki kullanıcıların çok işine yarayacak

Google'ın yeni  başlattığı uygulama kullanıcıların çok işine yarayacak. Başlayan bu özellik, geliştiricilerin uygulamalarını kullanıcı verilerini nasıl topladığını, paylaştığını ve güvenliğini nasıl sağladığını gösteriyor.

Bağcılar Göztepe Mahallesindeki riskli alanların imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Göztepe Mahallesi Riskli Alan ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum!

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum ne? İşte kentsel dönüşüm projeleri olarak hayata geçirilen projelerde son dakika gelişmeleri...

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Gürbüz Yılmaz tarafından açıldı.

Bağcılar Göztepe Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Bağcılar ilçesi, Göztepe Mahallesi, 2048 ada, 24 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Güvence Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş Bağcılar Şubesi açıldı!

Güvence Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş Bağcılar Şubesi 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Bağcılar Göztepe 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Bağcılar İlçesi, Göztepe Mahallesi, 2225 ada, 4 parselin bir kısmının Camii Alanına alınmasına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Bağcılar'daki bu bina görenleri şaşkına çeviriyor!

Bağcılar'daki üst üste konulmuş iki farklı binayı andıran 9 katlı bir apartman görenleri şaşkına çeviriyor. Binanın sağlamlık konusunda DASK raporları olduğunu söyleniyor.

Luxera Güneşli Bağcılar fiyat!

Luxera Gayrimenkul tarafından Bağcılar Güneşli'de hayata geçirilen Luxera Güneşli'de fiyatlar 399 bin liradan başlangıç gösteriyor.. 

Bağcılar Göksu Bağ Konakları fiyatları ne kadar Haberi

Bağcılar Göksu Bağ Konakları fiyatları ne kadar

8 ve 9 katlı 2 blok şeklinde yükselen Göksu Bağ Konakları 76 adet daireden meydana geliyor. GKS Yapı imzasıyla hayata geçirilen Göksu Bağ Konakları'nda teslimlerin 2019 yılı Nisana ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 


2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelere yer verilen Göksu Bağ Konakları'nda daire alanları 85 metrekare ile 116 metrekare arasında değişiyor. 


Göksu Bağ Konakları fiyat!


Bağcılar Göksu Bağ Konakları'nda 2 oda 1 salon daireler 340 bin TL ile 425 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunulurken, 3 oda 1 salon daire fiyatları ise 470 bin TL'den başlıyor. 



İstanbul'un tam orta yerinde Bağcılar Meydan'da yer alan Bağcılar Göksu Bağ Konakları hastane, okul ve alışveriş merkezine yakın konumda inşa ediliyor.  Proje 2 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 


İşte Göksu Bağ Konakları...