28 / 03 / 2024

bağcılar meydanı kentsel dönüşüm

bağcılar meydanı kentsel dönüşüm

İstanbul Bağcılar Meydanı Kentsel Dönüşüm projesine yönelik hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün ikinci kez askıya çıkarıldı...

Bağcılar Meydan kentsel dönüşüm imar planı askıya çıktı!

Bağcılar İlçesi, Bağcılar Meydanı Kentsel Dönüşüm Projesine İlişkin Hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıktı.

Bağcılar'da bir yılda 4 bin 500 konutun kentsel dönüşüm süreci başlatılacak!

Son dönemlerde sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği Bağcılar'da bir sene içinde tam 4 bin 500 konutun dönüşüm sürecinin başlatılması planlanıyor.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm projesine yoğun ilgi: Yarısı Bizden Kampanyası

Bağcılar'da kentsel dönüşüm projesi Yarısı Bizden kampanyasına 8 bin 400 bina için oldukça yüksek sayılabilecek bir başvuru yapıldı. İşte detaylar...

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Bakan Kurum tek tek açıkladı: Kira ve taşınma yardımları başlıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Bağcılar'daki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuştu. İşte Bakan Kurum'un o açıklaması...

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler'de anahtar teslimi yapıldı! 

İBB şirketi KİPTAŞ tarafından 2021'de inşaatına başlanan 253 konutun yer aldığı Bağcılar Kiraz Evler kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimi yapıldı. 

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum!

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum ne? İşte kentsel dönüşüm projeleri olarak hayata geçirilen projelerde son dakika gelişmeleri...

Bağcılar Ece Sitesi kentsel dönüşüme giriyor!

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları son sürat devam ediyor. İstanbul Bağcılar'da deprem riski oluşturan Ece Sitesi'ndeki 327 konut için kentsel dönüşüm kapsamına alındı. 

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler'de fiziki gerçekleşme yüzde 13'e ulaştı! 

KİPTAŞ tarafından Bağcılar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Dev projede fiziki gerçekleşme yüzde 13'e ulaştı. 

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler'de fiziki gerçekleşme yüzde 10'a ulaştı! 

KİPTAŞ tarafından Bağcılar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Dev projede fiziki gerçekleşme yüzde 10'a ulaştı. 

Bağcılar Kirazlı Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bağcılar Kirazlı'da devam eden kentsel dönüşüm projesine ilişkin son durum hakkında bilgi paylaştı. 

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Bağcılar Belediye Başkanlığı görevine 2009 yılından beri devam eden Lokman Çağırıcı, Bağcılar'da sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Çağırıcı, "Bağcılar’ın tamamında çalışmalarımız devam ediyor. TOKİ ile olan projelerimiz var. Bu çalışmalar da devam ediyor" dedi.

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler projesinde geoteknik çalışmalar başladı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bağcılar Kirazlı'da devam eden kentsel dönüşüm projesine yönelik son durum hakkında bilgi verdi. 

Bağcılar Belediyesinin Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi'ne onay verildi!

Bağcılar Belediyesi'nin kentsel dönüşüm uygulamalarındaki problemlerin çözülebilmesi, dönüşüm sürecinin iyileşmesi ve bütüncül şekilde yönetiminin yapılması amacıyla hazırladığı "Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi"ne Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan onay geldi.

Bağcılar Meydanı Kentsel Dönüşüm Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Bağcılar Meydanı Kentsel Dönüşüm Alanı 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıktı. 

bağcılar meydanı kentsel dönüşüm Haberi

bağcılar meydanı kentsel dönüşüm


İstanbul Bağcılar Meydanı Kentsel Dönüşüm Projesine Yönelik Hazırlanan imar planı 27 Mart - 25 Nisan 2015 tarihleri arasında askıya çıkarılmıştı.


Bağcılar Meydanı Kentsel Dönüşüm projesi 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğine yapılan itirazların kısmen kabulü ve kısmen reddi sonucunda yapılan düzenlemeler ile -1- paftalık 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve -3- paftalık 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği 26 Ağustos 2015 tarihinde bakanlık tarafından tekrar onaylandı.


Bağcılar Meydanı Kentsel Dönüşüm projesi  1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün yeniden askıya çıkarıldı. Otuz gün boyunca askıda kalacak olan imar planı 2 Ekim 2015 tarihinde askıdan inecek.



İmar planı ve açıklama raporları için tıklayınız




Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com




BAĞCILAR MEYDAN...