18 / 04 / 2024

Bağcılarda yenileme

Bağcılarda yenileme

Bağcılar Belediyesi, “Kentsel Dönüşüm çalışmalarını güvenli ve hızlı bir şekilde sürdürüyor. Güneşli Mah. Evren Caddesi 8. Sokak No.56’da bulunan 14 ayrı bina ile 52 bağımsız birimin yıkımı gerçekleştirilecek.

Kabataş-Bağcılar tramvay seferleri düzenlendi! İstanbullulara son dakika şoku: Ray yenileme çalışmaları yapılıyor! 

Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nın seferlerinde düzenleme yapıldı. Metro İstanbul tarih vererek açıkladı. İşte ayrıntılar...

Bağcılar Belediyesi yüksek maaşlı memur alımı yapacak! Hemen bakın!

Bağcılar Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere KPSS puanı ile memur alımı yapılacağı paylaşılırken, adaylarda aranan özel koşullar ve başvuru bilgileri duyuruldu. Peki, hangi branşlarda memur alımı yapılacak, detaylar neler? İşte merak edilenler...

Kumtel elektrikli ısıtıcılarda görülmemiş fırsatlar! İşte en cazip Kumtel 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

Kış mevsimi yaklaştı ve havalar soğumaya başladı. Herkes ofis veya evine elektrikli ısıtıcı ararken, Kumtel elektrikli ısıtıcılarda muhteşem indirim sizleri bekliyor. İşte,  Kumtel 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

Bağcılar Ebubekir Bölge Parkı yerine AVM mi yapılacak?

Bağcılarda temeli atılan yaklaşık 80 bin metrekare üzerine yapılması planlanan Bağcılar Ebubekir Bölge Parkı'nın proje değişikliği ile rezidans ve alışveriş merkezi (AVM) yapılacağı konuşuluyor.

Beylikdüzü ve Bağcılarda satılık 3 arsa!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından Beylikdüzü'nün Kavaklı Mahallesi'nde ve Bağcılar'ın Güneşli ve Mahmutbey mahallelerinde 3 arsa ve tarla 13 milyon 29 bin 320 TL'ye Açık Teklif Usulü ile ihale edilecek.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm devam ediyor!

BAĞCILAR Kemalpaşa Mahallesi'ndeki 2500 metrekarelik alana inşa edilecek otoparklı ve asansörlü iki blok inşaatının temeli dualar eşliğinde atıldı. Bağcılarda kentsel dönüşüm ilçe sakinlerinin yüzde 100 desteğiyle devam ediyor.

Bağcılar'da rantsal dönüşüm!

Bağcılarda bulunan Albayraklar Sitesi, kentsel dönüşüm çerçevesinde riskli alan ilan edildi. Her şey bundan sonra başladı.Kentsel dönüşümü rantsal dönüşüme çevrilmek istenilince, vatandaş, mağdur oldu.

Bağcılarda kentsel dönüşüm mutabakatla devam ediyor!

Bağcılar'da ilçe sakinlerinin yüzde 85'i, güvenli adımlarla devam eden Kentsel Dönüşüme destek veriyor. İlçede kentsel dönüşüm uygulamaları yüzde yüz mutabakatla gerçekleştirilirken, dönüşümde 410 konut yenilendi.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında 410 konut yenilendi!

Bağcılarda ilçe sakinlerinin yüzde 85'i, güvenli adımlarla devam eden Kentsel Dönüşüm'e destek veriyor. İlçede Şu ana kadar yaklaşık 410 konut proje kapsamında yenilendi. 6306 Sayılı Kanun'un geçmesinin ardından 854 riskli yapı belirlendi.

Bağcılar Belediyesi 17. Çevre Haftasını kutladı!

17. Çevre Haftası her yıl olduğu gibi bu yıl da Bağcılar’da coşkulu ve heyecanlı etkinliklerle kutlandı. Etkinliklerin beşinci gününde Çevre Şöleni ve Ödül töreni düzenlendi. Tören sırasında değişik kategorilerde düzenlenen yarışlarda ödüller verildi.

Özak GYO Bağcılar arsasının değerleme raporunu yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı yazılı açıklama ile Bağcılarda bulunan arsasının ekspertiz raporunu yaptırdığını duyurdu. Ekspertiz raporu haberimizde yer alıyor...

Bağcılar'daki tüm okullarda mantolama ve yenileme çalışmaları başladı!

Bağcılar'da bulunan tüm okullar İstanbul İl Özel İdare tarafından güçlendirildikten sonra, Bağcılar Belediyesi tarafından ısı kaybını önlemek için dış cephelere mantolama ve yenileme çalışmaları başlatıldı...

Bağcılar'da okulların yüzü yenileniyor!

Bağcılar Belediyesi'nin "enerji tasarrufu sağlamak" amacıyla başlattığı okulların dış cephelerini mantolama ve yenileme çalışmaları sürüyor. Okulların fiziki görünümünü tamamen değiştiriliyor, Osmanlı ve Selçuklu mimari özellikleri ekleniyor..

Bağcılarda yenileme Haberi

Bağcılarda yenileme

Bağcılar Belediyesi, “Kentsel Dönüşüm çalışmalarını güvenli ve hızlı bir şekilde sürdürüyor.

Güneşli Mah. Evren Caddesi 8. Sokak No.56’da bulunan 14 ayrı bina ile 52 bağımsız birimin yıkımı gerçekleştirilecek.

ASANSÖRLÜ VE OTOPARKLI 2 BLOK İNŞA EDİLECEK

Yıkımı yapılacak bu binaların yerine iki blok halinde asansörlü, otoparkı bulunan bahçeli ve depreme dayanıklı konutlar inşa...